Бойната планета и Отборната планета-две несъвместими понятия

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Бойната планета и Отборната планета-две несъвместими понятия

Мнение от POLISMAN »

Уважаеми админи,здравейте

Гледам доста сте се потрудили с новите правила,направо такъв творчески размах отдавна не бях виждал!
Няма да коментирам търговската борса,флаговете и т.н....
Кажете ми аджеба,като сте сложили да има 6-та бойна планета,забележете,бойна планета,защо от нея не могат да се теглят кораби от съюзната планета?Ще ми кажете,че на 6-тата планета може да се строят само складове и т.н и не могат да се покрият изискванията за теглене,нали?!
Какъв е смисъла тогава тази планета да я има?
Ако по този начин сте решили да задържите и малцината останали заблудени (като мен)които все още играят...пожелавам ви успех.А привличането на нови играчи на този етап,ще си остане както винаги химера!

Успешна и ползотворна работа ви желая,уважаеми админи!
3JIe
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 08, 2009 5:04 pm
Контакти:

Re: Бойната планета и Отборната планета-две несъвместими пон

Мнение от 3JIe »

:yako: :blink: :yako:

Темата е като дъжд в пустиня нито отговор нито нищо .....пък и да се отговори ще е от сорта на като не ви изнася не я правете.
Просто всичко е на мисли хубаво но когато трябва да се приложи на практика всичко е пълна каша по добре да не я бяха пускали тая планета излишно само да дразни очите :P
Потребителски аватар
Middlesbrough
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 01, 2010 6:01 pm

Мнение от Middlesbrough »

Напълно съм съгласен,трябва да има вариант условията да се изпълнят и да можем да теглим кораби на бойната колония,било като има корабостроителница на нея или тегленето да зависи само от проучванията за дадения кораб,без корабостроителницата.
Добре ще е повече хора играещи във вселената да си кажат мнението и да се обърне по-голямо внимание на проблема. :a046:
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

Внимание на темата няма да се обърне от администратор - в това може да сте сигурни.. иначе тоя рунд е омазан от всякъде.. За терковете няма да коментирам.. за бойната планета също е излишен коментара.. просто мисля че това наистина ще е последния рунд на много от играчите.. (които всъщност не са чак толкова много) : )
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

Sl1pKn07, на тебе е нормално да не ти харесват терковете.. все пак толкова партиди ти отидоха : )

А, до всички останали, може и да не измислено много добре всичко, но защо всички вие се активизирате и сте толкова идейни когато всичко е направено. А не се опитате да помогнете преди да се направи нещо. няма смисъл да си мълчите и после само да плюете, хокате и негодувате .. просто е безмислено :c022: :c022: :c022:
Потребителски аватар
Sl1pKn07
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 16, 2006 10:01 pm
Контакти:

Мнение от Sl1pKn07 »

Вече всички знаят че квото и да кажат няма да има значение.. кога се е зачитало мнението на играчите в тая игра ми кажи ?
Bojan
Редник (Private)
Регистриран: пет яну 21, 2011 1:43 pm

RE: Бойната планета и Отборната планета-две несъвместими понятия

Мнение от Bojan »

Намери ли сте на кой да се жалвате? От умрел писмо!
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

WindowsXp написа:Sl1pKn07, на тебе е нормално да не ти харесват терковете.. все пак толкова партиди ти отидоха : )

А, до всички останали, може и да не измислено много добре всичко, но защо всички вие се активизирате и сте толкова идейни когато всичко е направено. А не се опитате да помогнете преди да се направи нещо. няма смисъл да си мълчите и после само да плюете, хокате и негодувате .. просто е безмислено :c022: :c022: :c022:

А кога администрацията най после ще напише правилата за дадения рунд 10-15 дни преди началото.И да каже:Ето,така сме решили,това смятаме да направим,ако нещо не ви харесва,дайте да го обсъдим!
Кога ще го направи това?
Аз ще ви кажа-никога!
Пък и тия 100-на активни играчи(може и по малко да са)какъв фактор са вече в тая игра,че да дават акъл на админите?
А предложения за играта имаше един куп,може пък никое от тях да не се е харесало,знам ли.....
Но не,по лесно беше да се направи някакво недоносче,да се изкопират някои правила от 2-ра Вселена и готово.
То и аз мога да препиша няколко сонета на Шекспир с правописни грешки ,и да кажа че са мои!
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

Sl1pKn07 написа:Вече всички знаят че квото и да кажат няма да има значение.. кога се е зачитало мнението на играчите в тая игра ми кажи ?
Зачита се,но на определени хора само дето се предполага ,че са умниците..те нали си разцъкват админите и без това.Абе хич да не е от време на време има хубави промени,но ся рядкост като белия носорог.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”