Отминалата епоха на една онлайн игра...
Re: Отминалата епоха на една онлайн игра...
Ако не сикате да имате мини и да се развивате има два основни фактора които трябва да са налице. Първо много повече играчи. Второто условие тези играчи да нямат опит. Така мързеливците могат само да паразитират.
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
Интересна темичка имало тук, брех, брех.Аз като гледам всички подобни игри са на този принцип-влагаш мангизи за да си напред.Само ,че да се потиш 2-3 месеца и накрая някакъв си екип от админи да стигне ЕСТЕСТВЕНО до ГРЕШНИТЕ ЗАКЛЮЧЕНИЯ, както и да вземе ГРЕШНИТЕ РЕШЕНИЯ- НЕ МЕРСИ!Това вече на какво се дължи?Да има админски произвол.Аз обаче реших ,че не е заради това и ги обвиних в некадърност и познай..БАН с БАНАН( е как иначе). А това дето го направихте новия рунд в спийда ,където ми наказахте съотборниците..нямам думи.Много подла постъпка.Принавам си засегнах се доста,обаче този път си замълчах.Ама за това дет пре**ахте набора, няма прошка!Обаче какво излиза-няма избор ,защото Господ Админ решил така...и за да не съм ви толкова черен в очите-да, админи са ми помагали в доста ситуации, било то за по бързо решаване на даден казус,някакъв бъг или някаква конкретна ситуация.Някой път има полза и да се намират админи.
Предлагам да се направи 1 рунд без нано джедай без да се гледа кой колко нанки има без такива неща....като искате направете едни рунд без да осъкатявате дадена раса за сметка на друга (терка е смотън) хард-мина стана вселената.
Искате да печелите ем добре направете сървара -който иска да се регне да може да ползва до 1-2к нанки защото горе доло толкова се падат за сичките протекций за 2-3пъти да цъкнеш генерала и мотивацията и да има нанки и да мяташ ресурс.(не че това ще стане защото приходите ще спаднат доста)
Никога не е било от значение джоба на играча защото и с нанки и без нанки е имало играчи и "играчи" обаче да местиш планета
евала по умно нещо небяхте измисляли.
Да има максималните нива на мини в уж така наречената speed вселана още по умно(е как няма да е играчите ще почват да копуват срещу нанки още повече ресурсчета защото ще е подбор за бизнеса)
Да направите от търговията корабите да кацат след 15мин ОМГ та вие напълно осъкатявате търговските ацц-та
Да не говорим че наказвате по настроение..... денят ми започва гадно дай да видя върху кое ацц да излея гнева си ,знам ще се помрънка малко ама ще отмине нали съм админ простено ми е
Аз като цяло невиждам какво им е хубавото на всички тия промени защото променята уж а седите на едно място стари новости пак с пари.
Уж теми правите да се предлага и накрая избирате нещо хубаво и го правите пълно нищо като накрая сложите едно -Само срещу скромната сума от 200 нанки или 100 нанки хахаха екстраа.
Другия рунд ще измислите сигурно и тва че като цъкнеш да галактика тряя плащаш 50 нанки
Някакъв смешен чат създахте в играта ама за какво?
Оправете форума който преди радваше играча и в него се стоеше повече от колкото в играта ........ама той нали не е платен за какво ви е да го постегнете.
И както винаги гледам че минавате с вечния мохабет не сте прави ....бива ви само да плюете и т.п.
Явно това е станало като хоби за играчите да си прави бъзик и да се заяжда с вас или поне така си мислите вие ама само си мислите истината е далече от вашите заключения
Искате да печелите ем добре направете сървара -който иска да се регне да може да ползва до 1-2к нанки защото горе доло толкова се падат за сичките протекций за 2-3пъти да цъкнеш генерала и мотивацията и да има нанки и да мяташ ресурс.(не че това ще стане защото приходите ще спаднат доста)
Никога не е било от значение джоба на играча защото и с нанки и без нанки е имало играчи и "играчи" обаче да местиш планета
Да има максималните нива на мини в уж така наречената speed вселана още по умно(е как няма да е играчите ще почват да копуват срещу нанки още повече ресурсчета защото ще е подбор за бизнеса)
Да направите от търговията корабите да кацат след 15мин ОМГ та вие напълно осъкатявате търговските ацц-та
Да не говорим че наказвате по настроение..... денят ми започва гадно дай да видя върху кое ацц да излея гнева си ,знам ще се помрънка малко ама ще отмине нали съм админ простено ми е
Аз като цяло невиждам какво им е хубавото на всички тия промени защото променята уж а седите на едно място стари новости пак с пари.
Уж теми правите да се предлага и накрая избирате нещо хубаво и го правите пълно нищо като накрая сложите едно -Само срещу скромната сума от 200 нанки или 100 нанки хахаха екстраа.
Другия рунд ще измислите сигурно и тва че като цъкнеш да галактика тряя плащаш 50 нанки
Някакъв смешен чат създахте в играта ама за какво?
Оправете форума който преди радваше играча и в него се стоеше повече от колкото в играта ........ама той нали не е платен за какво ви е да го постегнете.
И както винаги гледам че минавате с вечния мохабет не сте прави ....бива ви само да плюете и т.п.
Явно това е станало като хоби за играчите да си прави бъзик и да се заяжда с вас или поне така си мислите вие ама само си мислите истината е далече от вашите заключения
- Loveless
- Редник (Private)
- Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
- Контакти:
Рояле, нещо не си ме разбрал. Аз не искам с 5 часа игра на ден да съм в топа, затова и написах "близо до топа". Но това че играя по 4-5 часа означава ли че половината рунд трябва да бия новите, а следващата половина да умирам от тъпотия, щото стигам тея дето са 50-100 място и в последния един месец са само модове и протекции? Търговията ми дава шанс да прескоча тая мъртва зона и да вляза в коефициента на 20-50 място, за да може хем аз да имам на кой да летя, хем на мен да има кой да ми литне. Аз не лобирам за самата търговия като търговия, просто успешно бе задушена една стратегия.
Изкарвал съм цял рунд като търговец с наличното ми време за игра и завърших 15-и с 600К. Целия рунд прилежно съм си смятал времената за строителство, посрещал съм си партидите, следил съм си милионите на борсата, така че нищо да не ми изпада в 5 сутринта и т.н. Което също изисква някакъв мозък, някаква организация и прочие умения. Скритото послание "няма нужда от мозък, важното е да си онлайн" е много добра реклама, не мислиш ли?
Много е нормално една промяна като не ти тича на стила на игра, да се оплакваш от нея. Само дето промените все са ориентирани към топаджиите. Което какво трябва да ни говори, уважаеми дами и господа? Че БФ си има достатъчно приходи, и се гледа как да се задържат парите на тея, дето киснат по 24 часа на ден (пардон, по 20), и няма нужда да се привличат нови потребители. Ама тея промени гонят играчите, които нямат по 20 часа на ден за игра. А като ни изгонят нас, "дребните риби", тея по-големите, дето завършват с милиони ресурсни точки и 0 бойни, от чии рецове ще крадат? :-)
Диморезе - опитваш се да ме убедиш, че ако не копам няма смисъл да играя ли?
И пак съм на една вълна с красивия
Изкарвал съм цял рунд като търговец с наличното ми време за игра и завърших 15-и с 600К. Целия рунд прилежно съм си смятал времената за строителство, посрещал съм си партидите, следил съм си милионите на борсата, така че нищо да не ми изпада в 5 сутринта и т.н. Което също изисква някакъв мозък, някаква организация и прочие умения. Скритото послание "няма нужда от мозък, важното е да си онлайн" е много добра реклама, не мислиш ли?
Много е нормално една промяна като не ти тича на стила на игра, да се оплакваш от нея. Само дето промените все са ориентирани към топаджиите. Което какво трябва да ни говори, уважаеми дами и господа? Че БФ си има достатъчно приходи, и се гледа как да се задържат парите на тея, дето киснат по 24 часа на ден (пардон, по 20), и няма нужда да се привличат нови потребители. Ама тея промени гонят играчите, които нямат по 20 часа на ден за игра. А като ни изгонят нас, "дребните риби", тея по-големите, дето завършват с милиони ресурсни точки и 0 бойни, от чии рецове ще крадат? :-)
Диморезе - опитваш се да ме убедиш, че ако не копам няма смисъл да играя ли?
И пак съм на една вълна с красивия
Всичко това, разбира се, са само догадки от моя страна. Може и да греша, нещо да съм се заблудил. Обаче не съм единствения, много сме, и това си личи всеки следващ рунд.krasivia написа:...Ако играта обаче иска да привлече повече хора, трябва да осигури варианти за игра както на хора със много свободно време, така и на хора със малко свободно време. Нека зомбитата си играят в топа, няма лошо дори напротив, нека обаче и хората които нямат толкова време да могат да играят...
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Като гледам основните протести са за нанки и време за игра...за булфа ли коментирате или за някоя друга игра!?
-
krasivia
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
- Контакти:
Loveless благодаря за подкрепата ;-)
За булфа коментираме, основните протести според мен не са толкова за нанките а за това че играта в момента не е способна да привлича нови играчи. Tук си се въртим все едни и същи лица повечето от които се знаем и на повечето от тях отдавна им е писнало от странни и необмислени промени които толерират една малка група от играчи.
Чудя се също защо изобщо си правим труда да пишем тук при положение че винаги се е забелязвала тоталната липса на заинтересиваност от собствениците на играта за това какво мислят потребителите (обикновенните потребители). Никой не си направи труда да напише на хората в тази тема две изречения за това на къде отива играта, какво мислят да се направи за да се популяризира една полумъртва игра и евентуално да се съживи. Моето мнение е че в момента играта е оставена на самотек и колкото се задържи толкова. Мисля че никой няма желание да прави промени които да доведат нови играчи.
Наистина съжалявам че любимата ми игра западна толкова много. Колкото до това че диморезе и други хора от администрацията могат само да пишат как всички се оплакват и какво ли още не, мога да им кажа че съм бил и от двете страни и в случая не са прави (колкото и да не значи нищо за тях моето мнение).
Въпреки всичко искрено желая играта да се промени и да си върне старата слава.
За булфа коментираме, основните протести според мен не са толкова за нанките а за това че играта в момента не е способна да привлича нови играчи. Tук си се въртим все едни и същи лица повечето от които се знаем и на повечето от тях отдавна им е писнало от странни и необмислени промени които толерират една малка група от играчи.
Чудя се също защо изобщо си правим труда да пишем тук при положение че винаги се е забелязвала тоталната липса на заинтересиваност от собствениците на играта за това какво мислят потребителите (обикновенните потребители). Никой не си направи труда да напише на хората в тази тема две изречения за това на къде отива играта, какво мислят да се направи за да се популяризира една полумъртва игра и евентуално да се съживи. Моето мнение е че в момента играта е оставена на самотек и колкото се задържи толкова. Мисля че никой няма желание да прави промени които да доведат нови играчи.
Наистина съжалявам че любимата ми игра западна толкова много. Колкото до това че диморезе и други хора от администрацията могат само да пишат как всички се оплакват и какво ли още не, мога да им кажа че съм бил и от двете страни и в случая не са прави (колкото и да не значи нищо за тях моето мнение).
Въпреки всичко искрено желая играта да се промени и да си върне старата слава.
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Ем няма реклама, няма нови потребители. Незнам какво толкова го коментирате на дълго и на широко.
Искам да ви кажа, че освен да се оплаквате може със същата сила и конструктивност да предложите нещо конкретно. След това се оценява кое е възможно и кое е не.
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
Да предложим начин за реклама?Разпечатва ме си някакви флаери с линка на играта и снимки от нея примерно на бомбер и унищожител и ги лепим по колите,както на протеста за горивата.Впрочем ако идем на тези протести с въпросните реклами по колите хората ще се зарибят-ще ни разпитват туй онуй кво е и така 
Фейсбук също е страхотно място за реклама. Според мен първо трябва да помислим върху промените на играта, дизайн, изображения и правила като цяло също имат нужда от промяна.