krasivia написа:... Играта в момента с новите промени е ориентирана изцяло към топ играчите. ...
Евала ти бичим за това изречение!!!
Доскоро можеше, ако си с достатъчно практика и акъл, да си го раздаваш търговец спокойно и да си близо до топа. Сега вече има терк - земи тая търговия! Даже и да си онлайн, не можеш да си опазиш корабите в строеж. Да не говорим за безумието корабите от борсата да идват с полет стациониране. Като отидеш да си купиш мляко от магазина след 15 минути ли ти го докарват? Хем търговците са прецакани, хем пазаруващите.
Играчите намаляват. В студентските си години всеки ден след лекции от около 1 следобед се смазвах да летя докато си легна. Сега се радвам, че живея през 7 часови зони, та моя следобед в България е нощ, щото като минеш 50К са останали 100 играча, половината са мод, една четвърт са в протекции, а последната четвърт са онлайн. Остана ни да копаме. Ама като копаш, трябва да висиш онлайн, за да си опазиш добива. А ако не можеш да висиш онлайн?
Споменах протекциите... Поредното безумие. Даже и безплатната няма да си ползвам, да не говорим пък да наливам 500 нано за другите 4. Атаки по и-та, рециклиране и астроплоатация. Идеално е за топаджия, ама на тея, дето не са с конкуретни скорости за чий х*й им е? Чиста проба ваканционен мод, само дето мога да си чета личните по време на него. Ама пък да си плащам, за да си чета личните...
@dios - админски произвол има, VaCaTa е прав. Скромният ми 6-7 годишен опит ми подсказва, че датата обявена за край на рунда, е най-ранното възможно спиране, случвало се е и да го удължат с 2-3-4 дни. А какво стана последния рунд в Хардкор? Наказаха набора, наказаха лъжеца, "абе я дай да го приключваме тоя рунд, че голямо мазало почна да става". Едва дочакаха да дойде полунощ, за да пуснат детмача. Ами аз лично съм ощетен - около 10 часа преди края на рунда отвъртех едни забравени ЗНС-та (може би подготовка за нечие наливане, ама ми бяха на 17 минути) и имах още над 30 млн ресурс за харчене :-)
Няма нужда да се опитваш да оправдаваш чуждо поведение, по броя играчи във Втора и броя играчи в Хардкор си личи, че не става дума за теб.