Отминалата епоха на една онлайн игра...

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Re: Отминалата епоха на една онлайн игра...

Мнение от Pipo »

Porter написа:Аз не съм съгласен, че трябва да се цъка 20 часа дневно...играя си 9-10 часа, спя си като пич и пак не изоставам от топ10.
То освен напън требе и малко акъл...не да ръсиш критики като не се получават нещата а да се замислиш какво не правиш както трябва.
За нови играчи само реклама ще ги докара!
А за админа...той по подразбиране е виновен :c018: На времето какви админи имаше...VaCaTa щеше да е с читателска карта а писанията му изтрити :)

:smeeh:
то твоито игра ли е ....твойто на донорство отива .... :P
а за старите админи от типа на пропадналия ли говориш....дето ако не си му симпатичен с месеци бан .,,.
Нови играчи сигурно и господ неможе да докара ....дали защото криза има или защото няма работа ..всеки гледа да изкара някой лев ....преди ако нямаш време влезеш прибиеш 1-2 напускаш партиди и чао...сега и това неможе че некой ще мине с теркове ...

псссссс ........ВАЦАААА ае да таковам таковато ......ти да нямаш раздвоение на личноста та си задавал въпроси и с червено си измислял тъпи безмислени отговори :c018: :c022: :b010:

:b065:
Потребителски аватар
VaCaTa
Полковник (Colonel)
Регистриран: съб яну 29, 2005 12:29 am
Контакти:

Мнение от VaCaTa »

dios написа:Но пък и ти не си човека, на който трябва да давам отчет.
Че ти ако пред играчите не даваш отчет, пред кой ? Ясно, че няма да ми отговориш и за тва няма да те питам като фрилансър ли го раздаваш или работиш в XS. А Булфа и XS сигурно имат общо, когато ФриИцо, Надя и Тенчев земат да идат на бира.

Но господин безпристрастен Админ, ще попитам - ако имаме 2ма души с равен брой точки флота, но единия е с голям съюз и много съюзни рециклатори, а дригя е сам, в кой рунд ще падне тоя с рециклаторите? Ще успее ли да настигне другия, където е хванал рециклаторче поне 2-3 дена по рано и е излетял във висините със скорости и флоти?

Няма да ти коментирам всичките отговори в червено, че си отговарял каквото ти изнася.

Портър, не говорим да си атакуваш собствените планети и да храниш всичкото зомбита със мините си, а за някой с който трябва да се съобразяват. Говорим и да не играеш играта на Мати от близкото минало, когато играеше в границата 10-20к точки. Относно админите - мене не ми бери грижа. Когато бяха ония админи, където още ги сънувате, никога не съм бил с предупреждение, warn level, бан във форума или играта.

Стаси, не говорим за игрите на XS дали имат бъгове или не. То без бъгове няма как, искренно се съмнявам да правят 100% покритие на кода при валидацията. Важна е реакцията на администрацията и програмистите. Това прави разликата м/у много отказали се играчи и малко, когато се накъка положението.

П.С. Понеже нямам покритие на нито една от думите където съм написал. Ето една кратка справка за това дали Булфа е още към XS:
http://www.xs-software.com/games.php?go=browser

П.П.С. Ето ви и презентацията на компанията:
http://show.xs-software.com/others/pres ... n_2011.pdf
Линк към портала с игрите:
http://madmoo.com/

Да бе,булфлийта е към обединените детски градини :a050:
Обърни внимание какво пише на главната страница на портала - All materials on this site copyrighted © 2004 - 2010 XS Software. Поддръжката пак е от пионерската организация - а? http://www.xs-software.com/contacts.php Реших да не обръщам внимание на глупостите ти,но явно ти избирателно недовиждаш очевадните неща.
Последна промяна от VaCaTa на ср май 04, 2011 5:48 pm, променено общо 2 пъти.
Потребителски аватар
chaha
Редник (Private)
Регистриран: пет фев 24, 2006 4:16 pm
Контакти:

Мнение от chaha »

Здравете ,сега и аз да напиша нещо за БФ играя я от отдавна та промените действително разпъдиха хората от играта но има още нещо !Форума ,форума не се ли оправи а е в тоя скапан вид няма да има БФ .Той е рекламата на играта зада има посещаемост поне така мисля аз пък и знам колко сме спорили за една битка около 20/30 човека даваха мнение . А сега няма ФОРУМ няма заинтересованост да се постват битки в нвго . Гледам в инфо на един съюз са си наслагали битките там . Хайде да се запитат админите защо е така ,вместо да пишат това искате и онова искате .Та гледам пишат тука , трябва да си плащаме ,че то в тази игра освен да се плаща нищо друго не остана бре . Обичам я и я играя когато имам време . Но пак пиша не става така само да искат да се плаща от XS а те да не дават нищо от своя страна . 1 предложение на кой му пречи колко ще почивам през месеца та въведе 5 ваканций за 1 месец . Като си е платил човек за генерал . Та за тези модове вместо хората да влизат когато могат сега не влизат въобще та да спазят тези 5 ваканций . 2 Банката защо само БФ генерали могат да я ползват ,още едно плащане за хора който са в криза :) Та това да е само финасовата инжекция за XS .3 Пуснаха чат па после ще се плаща и той . Пуснаха астероиди за газ махнаха обмяна на газ спрямо др ресурси .Аз па може да искам да си летя по астероиди само и да си обменям газ спрямо метал или кристали . Да ама някой мисли как да прецака играчите и играта та смо иска да се ЦАКА за всичко . И стигам на мнение , че заради един некачествен продукт като "Немексия" XSискат умишленно да си унищожат качествения БФ .Защото там са вложени много пари и досега няма възвращаемост макар и дараконовските мерки да се оскъпи продукта колкото може повече . :galletos:
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Повечето неща са писани отдавна, играта си има родилни проблеми които си носи в годините и които постепенно я доведоха до сегашното западнало положение. Не може една игра на толкова години да не се променя и да не следва тенденциите във браузърните игри. В бомента булфа е тотално изостанал визуално от всичко останало на пазара. Никаква реклама няма да помогне докато играта изглежда по този семпъл начин. Старите картинки, малкото скинове и безинтересните игрови промени правят играта неконкурентна на пазара. Администрацията също е слаба страна. Не може да се очаква администратори които не са платени, които играят и върху които контрола е слаб да си вършат работата нормално. Всички знаем че има миропомазани играчи, винаги е имало а не трябва да има. Играта в момента с новите промени е ориентирана изцяло към топ играчите. Състоянието на форума е кошмарно, от там идва и слабата му посещаемост което е само в минус. Според мен трябват генерални промени. Визуално да се промени играта, след това да се помислят за сериозни промени (добре обмислени и насочени към всички играчи), рекламата е чак след това.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

Нищо ново под слънцето. Първо ядат бой в играта, после идват и мрънкат във форума как света не бил справедлив към тях и колко бадмините им са виновни. И повечето където се оплакват с простотиите си последните години отказаха не един или двама играчи (тиймвюъри и не знам си още какво).

Хайде, хейтвайте си със здраве!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Всичките постове който прочетох, най много ми хареса този на красивия. Моля админите , да се свържат по някакъв начин със шевовете на компанията и им дайте линка за да прочетат поста на красивия

Само ,че всичките забравяте мотивацията в играта. Преди време бях чел някъде мнение на хера, цитирам /имало е веднъж парична награда и повече няма да се повтори/ е добре де, като няма парична награда да има поне предметна.един монитор или един плестейшан, както е в немексията. не вярвам компанията да олекни със много 500-600лв за тези награди 1-во 2-ро 3-то
Потребителски аватар
Loveless
Редник (Private)
Регистриран: вт ное 22, 2005 7:33 pm
Контакти:

Мнение от Loveless »

krasivia написа:... Играта в момента с новите промени е ориентирана изцяло към топ играчите. ...
Евала ти бичим за това изречение!!!
Доскоро можеше, ако си с достатъчно практика и акъл, да си го раздаваш търговец спокойно и да си близо до топа. Сега вече има терк - земи тая търговия! Даже и да си онлайн, не можеш да си опазиш корабите в строеж. Да не говорим за безумието корабите от борсата да идват с полет стациониране. Като отидеш да си купиш мляко от магазина след 15 минути ли ти го докарват? Хем търговците са прецакани, хем пазаруващите.
Играчите намаляват. В студентските си години всеки ден след лекции от около 1 следобед се смазвах да летя докато си легна. Сега се радвам, че живея през 7 часови зони, та моя следобед в България е нощ, щото като минеш 50К са останали 100 играча, половината са мод, една четвърт са в протекции, а последната четвърт са онлайн. Остана ни да копаме. Ама като копаш, трябва да висиш онлайн, за да си опазиш добива. А ако не можеш да висиш онлайн?
Споменах протекциите... Поредното безумие. Даже и безплатната няма да си ползвам, да не говорим пък да наливам 500 нано за другите 4. Атаки по и-та, рециклиране и астроплоатация. Идеално е за топаджия, ама на тея, дето не са с конкуретни скорости за чий х*й им е? Чиста проба ваканционен мод, само дето мога да си чета личните по време на него. Ама пък да си плащам, за да си чета личните...

@dios - админски произвол има, VaCaTa е прав. Скромният ми 6-7 годишен опит ми подсказва, че датата обявена за край на рунда, е най-ранното възможно спиране, случвало се е и да го удължат с 2-3-4 дни. А какво стана последния рунд в Хардкор? Наказаха набора, наказаха лъжеца, "абе я дай да го приключваме тоя рунд, че голямо мазало почна да става". Едва дочакаха да дойде полунощ, за да пуснат детмача. Ами аз лично съм ощетен - около 10 часа преди края на рунда отвъртех едни забравени ЗНС-та (може би подготовка за нечие наливане, ама ми бяха на 17 минути) и имах още над 30 млн ресурс за харчене :-)
Няма нужда да се опитваш да оправдаваш чуждо поведение, по броя играчи във Втора и броя играчи в Хардкор си личи, че не става дума за теб.
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Извини ме, но ще си повзоля да не се съглася с някои неща. НЕ е нормално да играеш по 5 часа, търговец, и да си в топа. Това не трябва да го има. Търговията е безумие! Но просто защото ви оттърва, ви харесва. Така е и с всички промени - ако не ви тичат на стила на игра - то те не стават. И обратно - ако с тях можете да станете първи - най-добрите са :)
krasivia
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет яну 12, 2006 6:18 pm
Контакти:

Мнение от krasivia »

Рояле, аз примерно нямам грам желание да съм в топа, камо ли първи. Ако играта обаче иска да привлече повече хора, трябва да осигури варианти за игра както на хора със много свободно време, така и на хора със малко свободно време. Нека зомбитата си играят в топа, няма лошо дори напротив, нека обаче и хората които нямат толкова време да могат да играят. От това играта само ще спечели. Повече хора, по интересна игра за всички, повече СМС-и за този които прибира паричките.
Потребителски аватар
Pipo
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: ср фев 28, 2007 12:30 pm
Контакти:

Мнение от Pipo »

RoYaL написа:Извини ме, но ще си повзоля да не се съглася с някои неща. НЕ е нормално да играеш по 5 часа, търговец, и да си в топа. Това не трябва да го има. Търговията е безумие! Но просто защото ви оттърва, ви харесва. Така е и с всички промени - ако не ви тичат на стила на игра - то те не стават. И обратно - ако с тях можете да станете първи - най-добрите са :)
все си мисля че човек който е в топа и играе 4-5 часа ще бъде изтрит и отказан доста бързо....става дума не да си в топа но без много мини чиито добив да се пази да подържаш някви там точки в средата и ако имаш време и обърнеш на флот вече да гониш топа
Отговори

Върни се в “Off Topic”