Отминалата епоха на една онлайн игра...
Re: Отминалата епоха на една онлайн игра...
И ако някой купи играта какво? Дава 10 хилки и тя става негова и понеже цял живот само това е правил я издига отново до най-добрата в България? Не става така. Ами кой ще се грижи за играта? Трябват програмисти, а бройката им е далеч по-голяма от един (ако някой индивид каже, че сам ще си я програмира), което са още пари месечно. Самата игра има много по-голяма изгода да е в мрежа като XS Software, защото това е име, доказало се с годините. Нека разсъждаваме по-обратния начин. Как да накараме големите шефове отново да видят потенциал в играта, да започнат да влагат пари в нея и за рекламата й, как всички, с общи усилия да я съживим. Безсмислено е да си говорим колко велика е била играта, мисля че всички, които още посещаваме форума сме били свидетели на ранните й успехи.
- duinox
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: съб яну 21, 2006 6:04 pm
- Контакти:
тъжно е но е факт
все пак толкова години в това онлайн пространство.... най-много ме е яд за форума, защото преди ставаха страшно готини разговори 
Абе хора, колко пъти да ви се каже че Булфлит освен логото на XS друго общо с тая фирма няма! Нито се подържа от там, нито се администрира от там. Ся защо другите им игри вървят добре, а Булфа не, можете да си отговорите и сами.
Как очаквате да дойдат нови хора, като промените се правят в посока отборна игра (съюзни рецки примерно), да не кажа за конкретни зомбита? Как очаквате да дойдат нови, като администрацията (който се познае за него е) си прави каквото си поиска и коли и беси за измишльотини, да не говорим че се счита за полубожество (ако не цяло)?
Айде обяснете ми ако се набутат маса пари за реклама, а е с текущите промени и подръжка, за колко време новите или старите зомбита ще се опитват да играят? Няма баланс на промените, няма шанс да си все пак някъв фактор в играта ако не правиш 20/7.
Мога да ви кажа че в текущия рунд на 2ра почнахме в съюза маса хора. Дойдоха и приятели от други игри където са за първи път в Булфа. Само за има няма месец игра + малко администраторски произвол, дали сме останали и 10на човека (в мод съм и не знам) от който макс 2-3-4 да не са сини.
Как искате да стане ? Булфа си загива, стигнал е до дъното и копае надолу. Трябват си генерални промени, ама няма воля за тях.
Как очаквате да дойдат нови хора, като промените се правят в посока отборна игра (съюзни рецки примерно), да не кажа за конкретни зомбита? Как очаквате да дойдат нови, като администрацията (който се познае за него е) си прави каквото си поиска и коли и беси за измишльотини, да не говорим че се счита за полубожество (ако не цяло)?
Айде обяснете ми ако се набутат маса пари за реклама, а е с текущите промени и подръжка, за колко време новите или старите зомбита ще се опитват да играят? Няма баланс на промените, няма шанс да си все пак някъв фактор в играта ако не правиш 20/7.
Мога да ви кажа че в текущия рунд на 2ра почнахме в съюза маса хора. Дойдоха и приятели от други игри където са за първи път в Булфа. Само за има няма месец игра + малко администраторски произвол, дали сме останали и 10на човека (в мод съм и не знам) от който макс 2-3-4 да не са сини.
Как искате да стане ? Булфа си загива, стигнал е до дъното и копае надолу. Трябват си генерални промени, ама няма воля за тях.
Пий си редовно хапчетата и истината няма да е толкова далеч от теб...
Абсолютно редовно си ги пия. Обори ме, ако можеш!dios написа:Пий си редовно хапчетата и истината няма да е толкова далеч от теб...
Кое не е така?
Булфа в XS ли се подържа ? Да Ти безпристрастен админ ли си и мериш всички с еднакъв аршин? Да.Но пък и ти не си човека, на който трябва да давам отчет.
Факт ли е, че нови играчи тоя рунд във 2ра не са останали или ако има такива са по - малко от пръстите на ръцете? - В момента е с най-много играчи
Факт ли е, че промените са свързани с отборна игра и всеки нов, който идва без да има отбор е за никъде? Не - това важи за харда,не за втора
Факт ли е, че терка е супер необмислена промяна ? Не е факт. Това е мнение на дилетант
Факт ли е, че ако не правиш 20/7 си никой ? Ако искаш да бъдеш някой,трябва да се напънеш. И в живота е така
Факт ли е, че се правят промени през средата на рунда без да се казва на играчите за тях? (пример продължителността на протекцията) Кога е било това - никога не са се правили промени по средата на рунда
Да продължавам ли ? До тука нищо вярно - няма смисъл да продължаваш.Не мисля да ти обръщам повече внимание на писаниците, без всякакво покритие
VaCaTa написа:Абе хора, колко пъти да ви се каже че Булфлит освен логото на XS друго общо с тая фирма няма! Нито се подържа от там, нито се администрира от там. Ся защо другите им игри вървят добре, а Булфа не, можете да си отговорите и сами.
Ваца, и другите им игри не струват, хановете са безкрайно дебалансирани, същото важи и за немексията, пълна с грешки и дупки, избързаха да я пуснат официално и голяма грешка, наскоро получих смс с покана за най-новата им игра оная с дракончето на красивата първа страница, опитах се да се регна за да видя, и познай, голм х**, дори не ми позволи регистрация, камоли да играя..... тц тц тц.... Да не говорим какво очакваш от човек който има лудите претенции да се мисли за Бог, че даже се опитва да ползва Неговите думи....
тцтцтц тие сииморци не спреха се оплакват начи .....
ае ваца как така на 4ти километър ти давът да влизаш в нета като даже не си си пил хапчетата

ае ваца как така на 4ти километър ти давът да влизаш в нета като даже не си си пил хапчетата
Само големи думи без покритие тука. Само апели - да се оправи,не е така... Ами как е? Дайте едно свястно предложение вместо да искате постоянни промени. Искаме нови кораби - искаме раса искаме зрънчо... После ще дойдат другите - ония ретрото - не искаме промени,искаме първа вселена от преди 6 години. Искаме протекции,искаме ваканции,искаме да ни плащат като играем... А на тези с по няколкото наказани акаунта дето хленчат - направете ги пак и отново ще сте в тъча. Пък после отново мрънкайте за админски произвол и аршини.
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Аз не съм съгласен, че трябва да се цъка 20 часа дневно...играя си 9-10 часа, спя си като пич и пак не изоставам от топ10.
То освен напън требе и малко акъл...не да ръсиш критики като не се получават нещата а да се замислиш какво не правиш както трябва.
За нови играчи само реклама ще ги докара!
А за админа...той по подразбиране е виновен
На времето какви админи имаше...VaCaTa щеше да е с читателска карта а писанията му изтрити 
То освен напън требе и малко акъл...не да ръсиш критики като не се получават нещата а да се замислиш какво не правиш както трябва.
За нови играчи само реклама ще ги докара!
А за админа...той по подразбиране е виновен
Като цяло трябва да променим мисленето си. Играта не е продукт за пропускане, преди години беше, но оттогава толкова много неща се подобриха, че смея да твърдя в момента е идеална за губене на време, което всъщност търсим (някои повече, други по-малко). Затова трябва да спрем да се оплакваме и говорим как е било и как трябва да бъде, защото смятам много работи (зависещи от администрацията) се пробваха, а играчите пак са малко. Имахме си и забързани вселени, ретро, бойни и какви ли още не. Като искаш нова раса, седни и я измисли, предложи я, а тези които трябва ще я разгледат и ако си струва одобрят. До такава дупка сме, че нямаме право да изискваме нещо от играта, трябва да започнем да й даваме, защото всички ние я обичаме, а това е нещото, което ни задържа през годините.