Имам и предложение отностно това раса конфедерация да вижда рецките на общата като танкери защото както казах по нагоре самата раса е прецакана
Въпрос отностно прецакването на раса конфедерация в вселена2
Въпрос отностно прецакването на раса конфедерация в вселена2
Ами виждам следния проблем при расата какъв е смисъла от правенето на танкери и забиването на играчът с кухи точки а другите 3 раси да имат ей така рецки подарени им от играта и не смятате ли че кофна е прецакан поради простата причина че всеки може да си прехвърля рециклатори с общатата планета а конфа неможе да прехврля танкери ? Според мен това е някак си не добре измислено за раса конфедерация не смятате ли драги господа Админи ?
Имам и предложение отностно това раса конфедерация да вижда рецките на общата като танкери защото както казах по нагоре самата раса е прецакана
с доставянето на извън земни рециклатори от играта ? 
Re: Въпрос отностно прецакването на раса конфедерация в всел
Гледната ви точка е едностранчива и не обективна. Танкерът все още е ненадминат при събирането на рециклажи и едно нововъведение за увеличаване на общия му брой в играта ще доведе до дисбаланс.
- WhiteSnake
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб ное 27, 2004 4:13 pm
- Контакти:
аз винаги съм бил твърд и неизменен Конфедерат и никога не ми е минавала през ума да поставя под въпрос уменията на танкерите да събират смет. Никога не оставам изненадан от идването на първия сняг и винаги всичко е облизано до шушка. В този ред на мисли, редно е да отбележа, че намеците на лицето христо03 са несъстоятелни, недопустими и не напоследно място недоказани по основание и размер.
- DarkWatch
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
- Контакти:
Танкерите доминират, бе Регр
ес!