RoyJones
KaMeHoB
figobg
ju696
Сийтинг. При повторно нарушение акаунтите ще бъдат наказани за 10 дни + редуциране на флотите, според т. 2.2 от правилата на играта!
Добре наказани наказани.....Каменов праща атака вие я връщате какъв е смисъла после да се игра играта когато всеки прави каквото прецени.
Наказвате играчи за по векове заради истината,но пък връщате атаки заради това че човека е наказан....нарушил правилата да е мислил, сега да си пати.
С такива изкривявания на правилата после викате че всеки лъже,маже и се улива,но като допускате такива неща много ясно че ще се възползват всички.
Здраве да е,поне за пореден път се уверих че има правила и "правила"!
--------------------------------------------------------------------------
Немога да разбера какво е това ..триете коментари ,не давате отговор на въпроси зададени от играчите когато го поискат,нали за това е форума.
Играта с всеки изминал ден замира все повече недейте да допренасяте и вие за това й затъване....умря форума ,няма играчи,няма правила всеки я кара през просото.
Върнахте атаката еми добре,поне се обосновете.В саюза заради тази атака играчите дариха,купиха и изхарчиха сумати ресурс защото дали наказан или не щеше да има битка.Сега нападателя безплатна почивка без да е назад другите си забавят играта така,изхарчения ресурс излиза че е бил за глупости просто.
Всеки рунд става по няколко изцепки който вие като админи трябва да реагирате най безпристрастно.
Изтрихте на сезара коментара но неотговорихте на нашия въпрос със набора,ако Nadq беше наказана а каменчока пак беше пуснал атака щяхте ли да я върнете тая атака ? Всичко е относително.......маса наливания всеки рунд,мога да дам много примери но знам че всичко ще бъде отминато и забравено защото не му пука на никой.
Неразбрах какво стана с проверката на Ален делона и за битката с човека взел ацц-то на expoetica,преди няколко рунда така играч взе първото място заради 5-6 уговори битки,преди 8-9 рунда саюзници наливаха лидера им за да стане първи и пак никакви мерки.
Нещата вместо да се подобряват стават трагични и не му се вижда края на всичко това.
Хората в саюза на диос винаги са с предимство....преди 3-4 рунда човек от неговия саюз си направи финална битка по мене и вашия отговор беше супер смешен той се е изтрил и затова неможе да се направи нищо,а уж са забранени финалните битки по други играчи.Сега вече всеки се прави каквото се иска и все ви се жалват играчите,еми тогава дайте си скайповете и аз да ви имам пък когато нещо не ми харесва да си мрънкам докато нестане на мойто.
Otev играч от сумати години се затри заради вчерашните ви действия защото му писна на човека да играе игра в която уж има правила пък все се намира вратичка за всичко.
Не е първия няма да е и последния който забава играта заради такива сценки,тука всичко е театър и всеки се прави на дръж ми шапката,от една толкова добра игра с постоянните промени и правила които всеки си изсмуква от пръстите я направихте на нищо.
Аз знам че и ся ще ми отговорите:Така сме преценили затова сме сложени тук:Или както обича да се изкават някой други админи:Като не ви харесва играйте си лейди популяра......да ама не става така че като имате права да кажете само "Да" или "Не" и да заключвате темите и да триете коментари и да си мълчите.Вкарават се само неща с който да вадите повече пари но негледате да оправите цялостната картина ,която е 1200 човека преди 2 рунда които играха и едвам 300 този рунд сами си правеете изводите