И наказаните вече могат да връщат флоти :)

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
3JIe
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 08, 2009 5:04 pm
Контакти:

И наказаните вече могат да връщат флоти :)

Мнение от 3JIe »

DJAK
RoyJones
KaMeHoB
figobg
ju696
Сийтинг. При повторно нарушение акаунтите ще бъдат наказани за 10 дни + редуциране на флотите, според т. 2.2 от правилата на играта!

Добре наказани наказани.....Каменов праща атака вие я връщате какъв е смисъла после да се игра играта когато всеки прави каквото прецени. :c022: ...може ли да споделите защо решихте да върнете атаката ,да е мислил преди да я пусне.
Наказвате играчи за по векове заради истината,но пък връщате атаки заради това че човека е наказан....нарушил правилата да е мислил, сега да си пати.
С такива изкривявания на правилата после викате че всеки лъже,маже и се улива,но като допускате такива неща много ясно че ще се възползват всички.
Здраве да е,поне за пореден път се уверих че има правила и "правила"! :a055:
--------------------------------------------------------------------------
Немога да разбера какво е това ..триете коментари ,не давате отговор на въпроси зададени от играчите когато го поискат,нали за това е форума.
Играта с всеки изминал ден замира все повече недейте да допренасяте и вие за това й затъване....умря форума ,няма играчи,няма правила всеки я кара през просото.
Върнахте атаката еми добре,поне се обосновете.В саюза заради тази атака играчите дариха,купиха и изхарчиха сумати ресурс защото дали наказан или не щеше да има битка.Сега нападателя безплатна почивка без да е назад другите си забавят играта така,изхарчения ресурс излиза че е бил за глупости просто.
Всеки рунд става по няколко изцепки който вие като админи трябва да реагирате най безпристрастно.
Изтрихте на сезара коментара но неотговорихте на нашия въпрос със набора,ако Nadq беше наказана а каменчока пак беше пуснал атака щяхте ли да я върнете тая атака ? Всичко е относително.......маса наливания всеки рунд,мога да дам много примери но знам че всичко ще бъде отминато и забравено защото не му пука на никой.
Неразбрах какво стана с проверката на Ален делона и за битката с човека взел ацц-то на expoetica,преди няколко рунда така играч взе първото място заради 5-6 уговори битки,преди 8-9 рунда саюзници наливаха лидера им за да стане първи и пак никакви мерки.
Нещата вместо да се подобряват стават трагични и не му се вижда края на всичко това.
Хората в саюза на диос винаги са с предимство....преди 3-4 рунда човек от неговия саюз си направи финална битка по мене и вашия отговор беше супер смешен той се е изтрил и затова неможе да се направи нищо,а уж са забранени финалните битки по други играчи.Сега вече всеки се прави каквото се иска и все ви се жалват играчите,еми тогава дайте си скайповете и аз да ви имам пък когато нещо не ми харесва да си мрънкам докато нестане на мойто.
Otev играч от сумати години се затри заради вчерашните ви действия защото му писна на човека да играе игра в която уж има правила пък все се намира вратичка за всичко.
Не е първия няма да е и последния който забава играта заради такива сценки,тука всичко е театър и всеки се прави на дръж ми шапката,от една толкова добра игра с постоянните промени и правила които всеки си изсмуква от пръстите я направихте на нищо.
Аз знам че и ся ще ми отговорите:Така сме преценили затова сме сложени тук:Или както обича да се изкават някой други админи:Като не ви харесва играйте си лейди популяра......да ама не става така че като имате права да кажете само "Да" или "Не" и да заключвате темите и да триете коментари и да си мълчите.Вкарават се само неща с който да вадите повече пари но негледате да оправите цялостната картина ,която е 1200 човека преди 2 рунда които играха и едвам 300 този рунд сами си правеете изводите :p052: :a055: :noob:
Последна промяна от 3JIe на пон мар 21, 2011 9:31 am, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
nabora
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 18, 2008 8:57 am
Контакти:

Re: И наказаните вече могат да връщат флоти :)

Мнение от nabora »

Добре върнахте атаката .... защо не я върнахте преди да го накажете ? ... Ми то така може на мен да ми литнат с 20 дини аз да напсувам някой да ме накажат и да увия вселената че ми лети да му върнат атаката .... ???? Моля да обясните преди да заключите темата ...
Потребителски аватар
puhcho
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет мар 27, 2008 10:25 am
Контакти:

Мнение от puhcho »

Уважаема Администрация,

в следствие на последните ви действия цял един съюз чака адекватен отговор от ваша страна относно спасяването на 9те заветни ЗНС-та на Каменов. Обяснете как едни от нас могат да изтърпяват наказанията си чинно и да кротуват оцветени в жълто, червено и тн., а други да разполагат със симпатиите ви и да се превръщат в безсмъртни играчи. Няма какво да повтаряме случилото се до безкрай, но поне имайте честта да отговорите на въпросите на хората които попиляха камара ресурси за битка която няма да се случи защото поредния ревльо е полегнал на някое от вашите рамена. Щом каменов "не заслужава да се набута така" защо Надя и останалите заслужават да пръснат ресурсите си за нищо. Като ще бъдете тежката ръка на закона и ще раздавате правосъдие, нека то бъде едно и също за всички. Не е нормално навсякъде да се прилага двоен стандарт - всички си купуваме кредити, всички будуваме нощем, всички гоним някаква кауза в играта, но само някои минават между капките.
Смея да твърдя че заради такива случки много хора светнаха в синьо завинаги, а пък други се изтриха и не искат да чуват за играта повече.

Призоваваме ви да ни разясните, защото не разбираме. С мълчание, наказания и заключени теми няма да се оправят нещата. :k030:

С уважение оставаме,
неразбиращи и търсещи справедливост. :ban:
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

Честно казано не разбирам абсолютно каква "справедливост" търсите всички! Да, във вселена хардкор в последните рундове е много на мода, нещо като хит, да се говори между играчите, че администрацията ви е виновна за многото сини акаунти и за отказването на част от вас. Извинете, позволете ми да не съм съгласна...И това го говорят хора, на които е помагано нееднократно не само от мен, но от всички администратори. И позволете да отбележа, не е помагано на база на симпатии, а на база на мнение, че така е правилно! Същия е случаят от последните дни с акаунт Каменов. Аз лично му върнах полета с мнението и убеждението, че еднодневно наказание за сийтинг не е причина акаунта и труда на този играч да бъдат прецакани. Ще обясня и защо: Малко не е честно и справедливо да се отнеме свободната воля и действие на играча, заради едно не толкова сериозно нарушение на правилата, за да угодя на един играч, да може той да си го посрещне както си му е кеф. Нали ако акаунта на "нарушителя" беше свободен, той все пак щеше да може да реши дали да си остави полета да бъде посрещнат или да върне в последните минути!? И дали, ако му бях оставила атаката нямаше някой си противников на вас лагер да реши, че съм искала умишлено да "налея" акаунт nadq1203!? И дали някой от вас ако беше на негово място щеше да му е приятно и щеше да смята, че ДА, абсолютно е правилно да се остави флота да бъде посрещнат от него или от който и да е друг?
В заключение ще кажа, че когато в играта няма интрига между играчите, почвате да си търсите интрига някъде другаде само и само да ви стане интересно....В действителност това ми е истинското мнение за създалата се ситуация! Моля да ме извините! Свободни сте да продължите по темата толкова, колкото ще ви достави удоволствие, дотогава, докато решите, че ви е станало достатъчно интересно!
Потребителски аватар
seazar
Сержант (Sergeant)
Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
Контакти:

Мнение от seazar »

charovna написа:Честно казано не разбирам абсолютно каква "справедливост" търсите всички! Да, във вселена хардкор в последните рундове е много на мода, нещо като хит, да се говори между играчите, че администрацията ви е виновна за многото сини акаунти и за отказването на част от вас. Извинете, позволете ми да не съм съгласна...И това го говорят хора, на които е помагано нееднократно не само от мен, но от всички администратори. И позволете да отбележа, не е помагано на база на симпатии, а на база на мнение, че така е правилно! Същия е случаят от последните дни с акаунт Каменов. Аз лично му върнах полета с мнението и убеждението, че еднодневно наказание за сийтинг не е причина акаунта и труда на този играч да бъдат прецакани. Ще обясня и защо: Малко не е честно и справедливо да се отнеме свободната воля и действие на играча, заради едно не толкова сериозно нарушение на правилата, за да угодя на един играч, да може той да си го посрещне както си му е кеф. Нали ако акаунта на "нарушителя" беше свободен, той все пак щеше да може да реши дали да си остави полета да бъде посрещнат или да върне в последните минути!? И дали, ако му бях оставила атаката нямаше някой си противников на вас лагер да реши, че съм искала умишлено да "налея" акаунт nadq1203!? И дали някой от вас ако беше на негово място щеше да му е приятно и щеше да смята, че ДА, абсолютно е правилно да се остави флота да бъде посрещнат от него или от който и да е друг?
В заключение ще кажа, че когато в играта няма интрига между играчите, почвате да си търсите интрига някъде другаде само и само да ви стане интересно....В действителност това ми е истинското мнение за създалата се ситуация! Моля да ме извините! Свободни сте да продължите по темата толкова, колкото ще ви достави удоволствие, дотогава, докато решите, че ви е станало достатъчно интересно!
Sorry, но не се приема- ОСТАВКА,ОСТАВКА,ОСТАВКА!!!
3JIe
Редник (Private)
Регистриран: нед мар 08, 2009 5:04 pm
Контакти:

Мнение от 3JIe »

charovna написа:Честно казано не разбирам абсолютно каква "справедливост" търсите всички! Да, във вселена хардкор в последните рундове е много на мода, нещо като хит, да се говори между играчите, че администрацията ви е виновна за многото сини акаунти и за отказването на част от вас. Извинете, позволете ми да не съм съгласна...И това го говорят хора, на които е помагано нееднократно не само от мен, но от всички администратори. И позволете да отбележа, не е помагано на база на симпатии, а на база на мнение, че така е правилно! Същия е случаят от последните дни с акаунт Каменов. Аз лично му върнах полета с мнението и убеждението, че еднодневно наказание за сийтинг не е причина акаунта и труда на този играч да бъдат прецакани. Ще обясня и защо: Малко не е честно и справедливо да се отнеме свободната воля и действие на играча, заради едно не толкова сериозно нарушение на правилата, за да угодя на един играч, да може той да си го посрещне както си му е кеф. Нали ако акаунта на "нарушителя" беше свободен, той все пак щеше да може да реши дали да си остави полета да бъде посрещнат или да върне в последните минути!? И дали, ако му бях оставила атаката нямаше някой си противников на вас лагер да реши, че съм искала умишлено да "налея" акаунт nadq1203!? И дали някой от вас ако беше на негово място щеше да му е приятно и щеше да смята, че ДА, абсолютно е правилно да се остави флота да бъде посрещнат от него или от който и да е друг?

:a042: :a042: с 2 думи без думи .........вие пак гледате от негова гледна точка .....а какво правим тогава с похарчения ресурс на 4тирите човека които чакаха битката да се състой.....той е изхарчен преди наказанието после само се чакаше и реците бяха пратени,пък и едва ли човек дето е пратил атака със знс-та ще върне просто стана така че не успя да покрие и му върнахте атаката ако беше пратил целия флот на едно и го бяхте наказали дали щеше да се вайка да му върнете атаката ?
А аз интрига между играчи не търся просто наблюдавам какво става всеки път и ми писна да не се вземат мери.......пък и както казах знам че колкото и да пишем нещата няма да се променят нито грам.
Бе просто няма смисъл вече да ви се обясняваме и да искаме да кажете нещо различно от написаното защото няма да стане това.....
Видяло се е че колкото и да се опитвате да изкажете няквако замазващо положението изказване няма да стане защото за всички дето са извън робърите ще сметнат че не е трябвало да връщате атака пък тези от робърите обратното.
Айде със здраве на всички на тая игра и давам още 2 рунда да останат 5те админа да си играт с 4мата вескинари и 2 саюза с по 10 играча от които 4ма ще играт и ще сийтват останалите .........и тук таме някой ще прави по някое мулти че да има и (i) та че неможе и без тях.
Няма да има прогрес тука както изглежда ще има само регрес!
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Опитът ми като играч, получавал доста наказания, показва че такава тенденция да се връщат полетите на наказаните играчи наистина съществува. Да, пращал съм и атаки, които не могат да бъдат посрещнати, и с учудване след изтичането на наказанието разбирам, че те всъщност не са се провели.
Това, че сте изхарчили ресурси, не ви дава право да искате всъщност битката да се състои само със звездите. Това е субективно. Ако беше покрит от 2-5 играча, какво? Щяхте да искате компенсация, че се е покрил преди да го накажат ли?
Моето лично мнение всъщност малко се разминава и от двете гледни точки - на администрацията и на потърпевшите. Тъй като всички знаем, че само в 0,001% от случаите се хващат хората, които а се ситвали на момента. В опвечето случаи става след часове или дни, след прегрешението. И тук е разковмничето - 3 дни след провинението, влиза администратор и бие наказание, защо? Би трябвало да си поизгуби малко от скъпоценното време да прегледа дали няма нещо около играча и да изчака докато всичко свърши.
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Или направо да го попита "Удобно ли е да те накажа сега или да изчкам още малко?" :lol: В случея не е направено нищо по-различно от практиката в подобни случеи. Би било странно ако се оставяха атаките и тази беше единствения случей на върната атака при наказание. Все едно да се карате с контролата в автобуса, че ви е скъсала билетчето, когато на всички им късат билетчето!
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Чета и виждам,че развитието на играта не е мръднала ни на йота.
Може и да не съм прав от мойта гледна точка,но винаги съм настоявал за драстични промени в наказанията за ситинг,защото едно е да те ситват на 10к с 200 кръста,а друго на 300к с 10 ЗНС
Ще си позволя малко да порасъждавам по казуса ,който се е получил.
Значи,акк напада с 10 ЗНС друг акк.Ще обърна малко нещата,да речем ситвания акк не е нападателя,а защитника.Администрацията и в този случай ли щеше да върне атаката на нападателя?И ако да-защо?Да не отиде труда на вятъра на защитника ?Похвално!
А сега да се върнем към настоящия случай,значи акк с 10 ЗНС е ситван и същия акк лети със звезди,кой може да каже дали атаката е пусната от собственика на акаунта или от ситъра?Никой!И в този случай ако същия ситван акк успее да изтрие планета,на която се строят 2-3 ЗНс?Тогава какво?Чий положен труд не е оценен?
Омагьосания кръг е налице,както винаги.А,това,че ситърите са се оставили да ги хванат,при наличието на толкова програми,възпрепятстващи това,наистина е показателно.И Администрацията трябва сериозно да се замисли по въпроса.
Иначе рано или късно(по скоро рано)играта ще изчезне от небосклона на родното интернет пространство.И не поради липса на админи,а на потребители.

Поздрави и наздраве :a055:
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Ако имаше няколко хиляди активни играча, тогава можеше да се позволи и подобно своеволие. За момента ако се замислите, целта е да се запазят играчите, за това са и по отпуснати юздите. Иначе сечи, режи, кво ти пука - нали има още шума да играе?
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”