Bulfleet Weekly.
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Re: Bulfleet Weekly.
Ами сподели малко клюки с вестникарите да има за какво да пишат. Ти като си мълчиш така, те от къде да набавят инфо?
Портър, сам знаеш че говориш глупости. Един уважаващ себе си журналист не чака на готово, а си вре носа дори където не му е работата, само и само да докопа вестите пръв. НО тъй като тук не се работи в конкурентна среда това явно не се случва...
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Porter написа:Ами сподели малко клюки с вестникарите да има за какво да пишат. Ти като си мълчиш така, те от къде да набавят инфо?
Питат се едни и същи хора, дали има нещо ново из вселената.аз не вярвам във 2-ра вселена да играят само 5-6 човека . от всичките броеве на вестника досега който съм чел за 2-ра вселена, фигурират едни и същи хора и съюзи.
Прав е роял, трябва навсякъде да си вреш носа, даже и ако трябва и псувни ще ядеш Нo да изкопчиш информация както и битки .а не както сега остават 1-2 дена до новия брой и ко да прайм да се хванем някой познат и да го интервюираме и хайде и броя готов. То ако ще е така по добре да няма вестник
Така и не видях досега във всичките броеве на вестника.мнението или историята на автора за дадената вселена
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Тънък хумор, който явно ти отбягва Пешко 
Иначе за вестника...той е аматьотски и цели да забавлява. Репортерите(ако не са ти казали тази хипер конспирация) всъшност не са професионални репортери, нямат и време да се опитват да са такива. В умрелия ни форум има едно нещо, което радва окото и ти пишеш "По-добре да го няма".
Критиките всеки уважава, но не вярвам този вестник да стигне нивото на това което беше по времето на 100jan. Няма и как да го направят...играем 50 човека на кръст. С вашите мултите макс да са 100 активните акаунти. Кого искаш да интервщират конкретно!?
И ще се повторя за да ме разбереш! Във форума нищо не се пише и вестника е едно от малкото неща, който чета. Ако пък си толкова велик направи конкуренция, както на времето дебел правеше на вестника.
Иначе за вестника...той е аматьотски и цели да забавлява. Репортерите(ако не са ти казали тази хипер конспирация) всъшност не са професионални репортери, нямат и време да се опитват да са такива. В умрелия ни форум има едно нещо, което радва окото и ти пишеш "По-добре да го няма".
Критиките всеки уважава, но не вярвам този вестник да стигне нивото на това което беше по времето на 100jan. Няма и как да го направят...играем 50 човека на кръст. С вашите мултите макс да са 100 активните акаунти. Кого искаш да интервщират конкретно!?
И ще се повторя за да ме разбереш! Във форума нищо не се пише и вестника е едно от малкото неща, който чета. Ако пък си толкова велик направи конкуренция, както на времето дебел правеше на вестника.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Porter написа:Тънък хумор, който явно ти отбягва Пешко
Явно поради липса на играчи, ще трябва да се съобразяваме със тия интервюираните, който досега освен копане копане и пак копане не съм прочел нищо ново . затова вече няма да си правя труда да чета вестника тай като ще като сапунените сериали и 10 серии да изпуснеш няма няма да е фатално
Porter написа:...играем 50 човека на кръст.
не е така! некои от тия 50 играят на бойни или бомбери
- UrieL
- Редник (Private)
- Регистриран: чет фев 11, 2010 3:56 pm
- Контакти:
Ех само си чешете езиците тук от нямане какво да правите само ми спамите .... Mo`Money като не ти харесва не пиши има лесно .
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
Ти на това спамене ли викаш? пепел ти на устата.UrieL написа:Ех само си чешете езиците тук от нямане какво да правите само ми спамите .... Mo`Money като не ти харесва не пиши има лесно .
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
Добре де Мо, като не ти харесва как пишем нямам нищо против ела и ни помагай казвай какво да правим ние ще ти помагаме щом мислиш че е толкос лесно при толко играчи във вселените.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Контакти:
MaKaVeL1 написа:Добре де Мо, като не ти харесва как пишем нямам нищо против ела и ни помагай казвай какво да правим ние ще ти помагаме щом мислиш че е толкос лесно при толко играчи във вселените.
Не целях да обидя някого , мисълта ми бе следната . то е ясно ,че не сте професионалисти, но нищо нямаше да ви стане да погледнете предишните броеве на вестника за да добиете знание . тук се изчерпвате, точно заради това незнание едни и същи въпроси и едни същи хора. Пак повтарям ,никъде го няма мнението на автора , толкова ли е трудно да дадете едно мнение или да напишете една история, роял ви показа как на 1-2 ви даде история със интрига а вие даже не си направихте труда да я разплетете. от къде е започнала и защо свърши или кога ще свърши, кой е виновен и тнн, още колко да помагаме . пак се повтарям има доста стари броеве на вестника появете нужното търпение да изчетете някой друг брой и повярвайте ми всичко после ще си дойде на мястото. Сега има доста битки във 2-ра вселена, съюз аЗруди и съюз данъчни се летят нонстоп по звезди и флота, има доста съборени планети и флоти, свържете се със тях и разплетете интригата.