В днешния брой ми направи впечатление идеята за "изкуствени и-та". Доколкото си спомням преди време в една от вселените се изпробва подобна идея, крайният резултат от която беше "наливане" на ТОП- акаунтите. Мисля, че в случая ще се получи същото и това едва ли е разумно. Може и да не съм права, но тидеята все още е само "подхвърлена", без да са изяснени подробности, около осъществяването и.
Bulfleet Weekly.
-
steff1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет фев 23, 2006 10:19 am
- Контакти:
Re: Bulfleet Weekly.
Първо, браво за това, че сте възродили Вестничето.
В доброто старо време ми беше "любимо четиво". Относно критиките, които тук-там срещам - не ги поддържам, защото знаем, че играта не процъфтява особено, и от малкото активни играчи по Вселените, няма кой знае какви събития и итнтриги да се искат. Браво, че въпреки това съумявате да предложите нещо интересно! Може и да е малко но все пак е нещо, за което БЛАГОДАРЯ!
В днешния брой ми направи впечатление идеята за "изкуствени и-та". Доколкото си спомням преди време в една от вселените се изпробва подобна идея, крайният резултат от която беше "наливане" на ТОП- акаунтите. Мисля, че в случая ще се получи същото и това едва ли е разумно. Може и да не съм права, но тидеята все още е само "подхвърлена", без да са изяснени подробности, около осъществяването и.
[i][color=#f4a460]Когато ти спиш, врагът не спи! Да съсипем врага от безсъние!
[/color][/i] [i] [/i]
[/color][/i] [i] [/i]
Броящи се на пръстите играчи, си спомнят това време в първа вселена - изкуствените планети с флота или ресурс. Изкуствени ита от този вид биха навредили на играта. Може би трябва да се измисли по-друго тяхно приложение.Пък и от въпросите във вестника въобще не става ясно за каква точно е идеята.Да не говорим че заместването на активни играчи с ита, едва ли си струва да бъде коментирано.
това с (и)-тата е наистина наливане на големите акаунти, виж ако се разрешат мултитата ще е друго
даже не да се разрешат направо всеки играч да е длъжен да има поне по 3 акаунта
така с един заек два куршума.... хем ще има повече играчи хем и кютек ще има 
УУппс това тема за вестника, не са предложения
УУппс това тема за вестника, не са предложения
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
Опитваме се да правим нещо , но във вселените не се случва нищо интересно
За това ако имате идей пишете тук в темата или на лично
Благодаря ви предварително.
[13.2.2011 г. 23:35:13] RoYaL каза: само да ти кажа
[13.2.2011 г. 23:35:17] RoYaL каза: че не откривате топлата вода
[13.2.2011 г. 23:35:18] RoYaL каза:
[13.2.2011 г. 23:35:21] RoYaL каза: за изкуствениет и-та
[13.2.2011 г. 23:35:26] RoYaL каза: имаше преди в 1ва
[13.2.2011 г. 23:35:30] RoYaL каза: даже с яко флота
[13.2.2011 г. 23:35:33] RoYaL каза: и убийствени проценти
[13.2.2011 г. 23:36:40] RoYaL каза: http://royal-a.hit.bg/kamikadze%20vs.%20bulfleetBOT.htm
[13.2.2011 г. 23:36:43] RoYaL каза:
[13.2.2011 г. 23:38:00] RoYaL каза: btw. според мен въобще не трябва да има и-та
Снощния ми коментар по случая
Аз съм подкрепник на идеята да няма никакви и-та... защо въобще ви дойде на акъла, че трябва да има източници на ресурс и платформи за сейвове? Какво ще стане ако в каря на рунда първия акаунт не е на 3 милоина точки а на 300к? И преди това са го занулили 3 пъти, примерно? Да няма да умрете...
[13.2.2011 г. 23:35:17] RoYaL каза: че не откривате топлата вода
[13.2.2011 г. 23:35:18] RoYaL каза:
[13.2.2011 г. 23:35:21] RoYaL каза: за изкуствениет и-та
[13.2.2011 г. 23:35:26] RoYaL каза: имаше преди в 1ва
[13.2.2011 г. 23:35:30] RoYaL каза: даже с яко флота
[13.2.2011 г. 23:35:33] RoYaL каза: и убийствени проценти
[13.2.2011 г. 23:36:40] RoYaL каза: http://royal-a.hit.bg/kamikadze%20vs.%20bulfleetBOT.htm
[13.2.2011 г. 23:36:43] RoYaL каза:
[13.2.2011 г. 23:38:00] RoYaL каза: btw. според мен въобще не трябва да има и-та
Снощния ми коментар по случая
- Middlesbrough
- Редник (Private)
- Регистриран: пет окт 01, 2010 6:01 pm
Моето скромно мнение е че с такива и-та ще се олесни за пореден път играта,както със съюзната планета в хардкор?теглиш без да можеш да го строиш,това е абсурд
и тея флагчета и те така ? правече ги новите работи така че да не развалят баланса в играта,в много отношения може да се взема пример от 2-ра вселена,там ми харесва повече. и терка е много готино нещо,радва ме че го въведоха,разнообрази много играта. Иначе вестника браво за тва напомняне с расата,мисля имаше преди време предложения за нова раса от доста играчи ? Нова раса със сигурност ще докара малко хора,ако не друго поне да я изпробват
иначе играта радва,развива се,по яка е от доста други с много повече играчи в тях,може би малко реклама ще докара хора? И оспамих сори
тва дето бойните точки влизат в коефициента за атака е епи файл,много преебава играта,ако го няма като преди ще има много повече битки!
- seazar
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: съб апр 08, 2006 9:07 am
- Контакти:
Абе ся гледам броя от 3.02-като пишете научни фантастики за съюз Purgatory, поне някой можеше да ми даде текста да го видя преди да се публикува.Хич ви няма в разследващата журналистика.
- Porter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
- Контакти:
Аз имам едно предложение за вестника, свързано с популяризирането на играта. На всеки е ясно, че форума не се чете много. Предлагам да излезете пред по-широка аудитория, която не се ограничава само в потребителите на форума.
Регистрирайте вестника във Фейсбук и там пускайте броевете успоредно с тези във форума.
Регистрирайте вестника във Фейсбук и там пускайте броевете успоредно с тези във форума.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
MaKaVeL1 написа:Вечерен бюлетин 17. 02. 2011
Когато нямате идея или материал по добре не пишете, защото става банално ,едни и същи хорa,съюзи да се интервюират по амнайсет пъти. Знам вече и кътните зъби на съюз ра ,стига толкова това ми е достатъчно
Последна промяна от Mo`Money на пет фев 18, 2011 2:12 pm, променено общо 1 път.