Bulfleet Weekly 06.02.2011

Стари броеве на Bulfleet Daily

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Bulfleet Weekly 06.02.2011

Мнение от MaKaVeL1 »

Изображение
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Re: Bulfleet Weekly 06.02.2011

Мнение от MaKaVeL1 »

Вселена Хардкор

Моментно класиране:

Статистически точки

Ресурсни точки

Бойни точки

Съюзна класация

Изпратени съобщения

Проучвания
Здравей!
Ще ни отговориш ли на следния въпрос, за новия брой на вестника?
Кой според теб е фаворит, за спечелването на рунда ?
Благодаря предварително !
KaMeHoB

Ами за победил на рунда не знам има още два месеца може да се случат и невъзможни неща. Тука винаги е имало прецаквания, интриги и тем подобни, така че не знам.

hrist03

Лично според мен е meri, тъй като има доста познати и играят отборно

nCuXaP

Здравейте, твърде рано е да се каже кой ще вземе първото място , но мисля, че битката ще е между първите петима в класацията, защото разликата в ресурсните точки не е чак толкова голяма. Една солидна битка и хоп някой се изкачва нагоре по бойни точки.

CMAXHAT

Здравей!

Според мен е още много рано да се правят каквито и да било прогнози. Има много силни играчи, които играят в силни съюзи. Не бих могъл да кажа кой има най-големи шансове, същинската игра тепърва започва. Бих добавил, че победителя в рунда ще е този, който съумее правилно да разпредели времето и протекциите си. Има много стойностни играчи, които биха могли да спечелят всеки рунд, но времето е от решаващо значение в такъв тип игри.

nabora

1-во и 2-ро място си го делят 3Jie и 3Jie2, 3-тото място ще е интересно... :) :)

**

Екипът на BulfleetNewspaper ви представя по - интересните случки и битки през изминалата седмица.

vall vs Sl1pKn07

vall

Битката беше факт благодарение на няколко дневно дебнене от страна на мери. Тук е момента да благодаря на "кака" Мери и на малкия за оказаната помощ по време и след битката и това е в общи линии.

Битката

Sl1pKn07

Направих си сейв, преди да отида на училище... и като се върнах... гледам атака от vall в същата секунда, в която се връща сейва и Meri с атака 5-6 секунди по-късно.

Потърсихме съотборниците на защитника да кажат мнение за изтриването му :

nabora :

Може би Слипкнота избърза с това, че се изтри, но той си знае най-добре.

3JIe

Слипа си играеше и ако не се беше зачепкал толкова с ламез нямаше да се стигне до там....трябваше според мен да си воюва със съюзите, с които сме във война иначе малшанс бих казал... жалко, че се изтри имаше много добре развита кофа.

su4ky

Аз лично не одобрявам, защото за тази работа си има мод, но това си е лично негово решение все пак той не съжалява за нищо.

**

azlk

Добър ден
Спайвам си профилактично един играч коза с каска и си му летя пак профилактично, но той вика, че не бил с рефрешър. Добре викам си аз и пак си нахалствам и си му летя. Тази сутрин гледам, че козата има малко флота, ама той си е онн и си викам чакай пак да си го пробвам. И изведнъж козата остана без каска. :)
Ето резултата : Битката
Реца си го прибрах на топло целия. Сега една бостанджийска каса се е лепнала на главната ми и смятам скоро да и оплевя бостана.

**

Войната между съюз Killer Team и Fight Club.

Killer Team :

magichko

В момента сме на фаза дебнене скоро ще има жертви.

Cvetelina

Здравей. Ами да ти кажа честно, когато дойдох бяха обявени тези войни. Инак между двата съюза не съм чул да е имало битка. Трябва да попитате лидерчето по-добре ако искате, но не вярвам да има нещо любопитно. Всеки се пази много добре и е явление това да се види забравен флот.

eli

Бях мод няколко дена и не знам подробности.

Fight Club :

azlk

Съюз Killer Team с лидер epica ни обявиха война, поради простата причина че постоянно чупя на лидера
им по някое друго корабче не много, но каквото забрави. Постоянно си го обирам и другите в съюза им. Но основно те ми обявиха война. Ние воюваме с всички колкото повече толкова по-добре. За сега сериозни жертви няма, бягат бързо. Ето една битка с epica заради нея май ни обявиха война
Битката

Ето и една извън темата битка малка, но добра за мен
Битката

Divcho93

Това е просто война срещу един силен съюз. Но с общи усилия ще се справим с тях.

**

Lud vs Velikana

Lud :

Здравей, относно малката тупалка, която спретнах на Пеликан (аз така му викам иначе е Velikan). Ами човека не правеше сейф на целия флот под претекст, че е много велик играч ... дръпнах малко полеваци от общата, накупих от борсата и му заковах един пиратски ... както казва един приятел, не размера на флотата е от значение, а начина, по който я ползваш. Лека вечер

Битката

Velikana :

Забравих да си вдигна полеваците, че беше 3 часа сутринта. Да се радва, и да има малко бойни точки подарък от мен.

**

Скъпи читатели, екипът на BulfleetDaily има удоволствието да ви съобщи новината, че първата битка със ЗНС за този рунд вече е факт. Представяме на вашето внимание ексклузивното интервю с Lud от съюз ЛУДНИЦА, който ще ни разкаже повече за своята битка и какво е мнението му за най - силното оръжие в играта.

1. Би ли се представил накратко - откога играеш Bulfleet, традиционалист ли си от гледна точка на бойните тактики или всеки рунд играеш различно, откога си в съюза и винаги ли правиш ЗНС-та?

Повечето играчи за момента не знаят кой съм и кои са ми старите никове, затова ще пропусна тази част от въпроса. Всеки рунд играя с различна бойна тактика, но най - вече съм готов на всичко за момчетата от съюза ми. Не съм от скоро в съюза, булфлийт играя от 1-ви рунд, 1-ва вселена.
ЗНС-та не правя винаги, както казах всеки път е различно - зависи дали ситуацията го изисква.

2. Тъй като темата ни е първият звезден полет за този рунд, моля те да изкаvеш кратко мнение за ЗНС.

Перфектната единица за отказване на противник от игра

3. Това първия полет на звездите ти ли беше и ако да, защо реши да ги изпробваш върху планетата на Джак?

Мисля, че аз стартирах звездните полети, или поне все още никой не се е похвалил, че е летял със звезди. Не мислех да летя скоро с дините, но сутрешното ми събуждане не беше от любимите ми и реших да пробвам по ДЖАК, защото се появиха дразнители от неговия съюз, които се разхвърчаха.

4. Доволен ли си от резултата?

Не съм доволен от резултата. Трябваше флота на Джак да увисне във въздуха, но с 3 звезди толкова, останалото се стационираше все още.
5. Какви са плановете ти за развитие до края на рунда?

Играя си играта. По принцип ако не ме закачат и аз няма да закачам, но знам, че с Робърс няма как да се получи и реших да ги закача първи аз.
6. По традиция молим всеки наш гост да отправи пожелание към играчите, какво е твоето?

Пожелавам на ДЖАК спокойни сънища тази нощ, както и през идните нощи. На останалите - леки полети.

БИТКАТА

**

Пазете се от такива като него !

Здравейте аз съм Климент или в играта по-често с ник Rosen_00
В рунд 19 на спеед вселена бях лидер на съюз TheRockers, тогава направихме много добра игра и завършихме на 1-во място отборно.
Аз като лидер получих съюзната купа и имахме уговорка, който желае да я види или да се снима за спомен с нея да я пратя по куриер, тогава нямаше желаещи, но в последствие почна да ми пише Миро....Кой Миро ли? Ами най-познат е с миро 100-те ацц :) искаше да му пратя купата да и се порадва и ще я върне, тогава той игра с няколко ацц като естествено го занулиха няколко пъти, но успя да завърши акаунт LACOSTE, сторих така както бях обещал, даде си адреса платих му транспорта по куриер и купата отиде при Миро, проявих търпение месец-два и вече реших да го питам кога ще я върне. ALLURE тогава играеше при нас, чухме се наскоро и той поиска да я види, опита се да пише на Миро, но оня като чул за какво и си изключил скайп, аз му писах на другия ден и разменихме няколко приказки, като го питах за купата и скайпа му се изключи пак....освен че увърташе до сега, сега направо си се крие :( Не те ли е срам бе Мироооооо за едно тенеке дето не заслужаваше и на снимка да го видиш да ставаш за резил на цяла вселена бе, виж колко ниско си паднал...язък, че сме били съотборници! Пиша това интервю, за да не пострадат и други съюзи, тоя е като кърлеж, само разпитва за ацц-та и ги нулира...а още по-лошото е, че се опитва да ограби труда на цял съюз, нека го знаят всички що за стока е, и ако има наглостта пак да вземе ацц това ще е върха!!! Приятна игра на всички и се пазете от такива като него!

За вас материала около вселената подготви:MaKaVeL1,BlackAngel,EkZz,puhcho
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

Вселена 2

Моментно класиране:

Статистически точки

Ресурсни точки

Бойни точки

Съюзна класация

Изпратени съобщения

Проучвания

Сини времена за Вселена 2

Екипът на BulfleetDaily забеляза, че през последната седмица във вселена 2 се наблюдава масово модиране на играчи. Допитахме се до няколко флийтъри от различни съюзи, които продължават активно да играят, защо според тях синята вълна залива вселена 2.

Защо според теб играчите масово пускат мод и какво според теб трябва да се направи, за да се раздвижи играта?

Death_King

Защото някои имат деца и се налага да ги гледат, други пък са по работа, а трети, защото са занулени и си мислят, че рунда за тях е свършил. Не знам какво трябва да се случи, за да се раздвижи играта, но според мен е добре, че имаме само по 5 мода. Ако бяха например 10 нямаше да може да се краде никой, защото на всеки 48 часа примерно щяхме да си даваме почивка по 48 часа.

ambrex

Причините за модовете може да са няколко:
- за уикенда е нормално хората, които са заети да са сини;
- други са в мод заради липса на желание за игра, все пак вече изминава втория месец от началото на рунда и не всеки може да издържи.
За да се раздвижи играта може би трябват промени, които да възвърнат мотивацията в играчите и отново да се зарибят да играят, както казах все пак 2 месеца изминаха от началото на рунда.

ALLURE

Ами може да е част от някакъв план, или просто са решили да си починат за уикенда, а какво трябва да се направи нямам представа.

redgoro

Наблюденията ми показват, че масово са в мод повечето от водещите играчи, събрали са флота и ресурс и така го пазят. Според мен мода не трябва да е по-дълъг от 4 дни, след това трябва да са позволени атаките.

Bubu

Браво, хващаш ме точно в момент, когато мислех да пусна една протекция. Та в момента колкото и да звучи егоистично си мисля, че трябва да се спрат всичките тия модове и протекции. Нека видим кой колко може без екстри. Тогава играта ще е предизвикателство, а не забавачница. Разбирам, че от финансова гледна това не е особено изгодно, но може да се измисли нещо друго, за да се компенсират нещата.

Porter

Мода като име все пак е "Ваканционен" ;) Събота и неделя е все пак и зомбитата почиват.

tinio

Според мен, това е напълно нормално и за това има само 3 причини:
- с тази игра хората се изморяват, а като играят повече от една седмица, би трябвало да има някаква почивка за всички!
- Като всяко нещо и на играта й идва времето да свърши, т.е. омръзва!
- в играта има доста добри играчи и като няма от кого да откраднеш или да му/и свалиш флота, естествено да пуснеш мод или протекция!
Идва време и когато разстоянието се изминава за кратко време, дори да имаш 8 - 9 планети, и играчите задължително правят ЗНС, или в най - лошия случаи колонизатор - целта е да се забавят корабите, няма как да пратиш корабите на 5 часа път, след като няма подходяща планата с ( i ). Евентуално ако се намери такава, разхода на газ става много голям, и е трудно човек да отиде на работа и да не се притеснява за корабите си !

Troll

Мисля, че това е временно явление, някакво съвпадение и след 1 - 2 дена няма да е така.
Може би трябва да се смени коефициента за атака на хора с над 1 млн. точки или поне този за атака със ЗНС. Някак да се вдигне прага на точките.

**

RoYaL :

Коалицията FIGHT CLUB/aZrudite... или едномесечната метаморфоза. От къде тръгнахме, па къде стигнахме.
След като рано след началото на рунда се откроиха бойните лагери, настъпи въпросът - кой с кого и срещу кого. Това бяха WAR, ANSR, Rookies, аЗрудите. И когато този въпрос започна да се задава измежду 4-те лагера, отговорите от всички бяха еднакви - всеки срещу всеки. В тази теория ме убеждаваше и HooLyGaN, и Newromancer. В хода на действие почти всички от ANSR извадиха звезди и се започна патакламата. Там някъде настъпи поредният дипломатичен ход, за който разбирам впоследствие. Хулигана се опитва да вкара офертата на няколко играча от ANSR, да не се летят. И въпреки въпросното обещание, от аЗрудите продължават да летят по тези играчи. От друга страна сърдитко Пешко а.к.а aaron с обичайните си фафли - ама ние се познаваме от не знам си кога, дай поне със звезди да не се летим, а у ... ОК, от мен да мине, уважих желанието му.
Хода на войната продължава, звездите кацат от един на друг, всеки от които потъваше или в мод или протекция, или не минаваше 300к.
Дойде време, в което charovna и Newromancer бяха принудени да стоят под 300к, за да запазят цялостта на акаунта си. От друга страна xako, HooLyGaN, VARVARIN, ibm също бяха потънали в модове. Настъпи една синя тишина.
Тогава си дадох акаунта на ALLURE, а цъфто и Миртис се изтриха. И учудващо, всички тези моднати акаунти и стоящи под 300к се активизираха и започнаха да играят. Същите тези, които по-рано през рунда ме уверяваха, че сме "всеки срещу всеки" започнаха да сформират коалиция срещу останалите играчи от ANSR - ALLURE и TARATOR. В един съюз попаднаха Newromancer, HooLyGaN и xako... играчи от останалите три лагера оформили се през първата половина на първия месец на рунда. Видели реалната възможност и те да поемат въздух в тази игра, се засилиха нарушавайки всичките си принципи. Като оставим на страна врътките, в които Rosen_00 на два пъти сменя акаунт, тъй като с единият беше омазан тотално и изтрит, а с другия все още крета. Както и това, че аарон, който уж се отказа, пак играе, то отново стигаме до едно потъпкване на принципи. Аарон както вече споменах даваше мило и драго, за да не бъде летян със звезди от акаунта, който понастоящем се казва ALLURE. В един момент взима акаунт с 20 ЗНС и придобива невероятната смелост да лети в протекция по ALLURE. Равносметката е: Създадена бе коалицията FIGHT CLUB/aZrudite на база много лъжи и измами изречени от доста от членовете й. И въпреки безочливите лъжи, потъпквания на принципи и уговорки, то все пак бяха занулени ключови нейни играчи, а в снощната сага сами се разбиха още двама. Ето така се стигна до текущия момент. На това аз казвам - с толкова много усилия да не постигнеш нищо.
Посланието ми към някои играчи - преди да честитите така иронично празника, помислете как въобще стигнахте до тук и как ви бе дадена възможността да сътворите това НИЩО от снощи.

Потърсихме споменатите по - горе играчи за отговор..

west_side

Добре де и аз ще напиша един-два реда, но не съм като рояла, поезията не ми е в кръвта, но все пак.
Започнах рунда лежерно с мисълта, че по някое време ще се изтрия, но в хода на играта се появиха мои приятели и така реших пак да създам съюз аЗрудите, съюз, който по принцип е боен съюз, съюз, който с никой не се съобразява и лети по всеки. Минаваха си дните седмиците и така се откроиха няколко човека, напред в класацията. Това бяха хако, вегаса, руяла и таратора с таратора се разбрахме, човека каза така - ще летя по всеки, аз викам ок нпп и така се започна летенето по моя съюз от съюз анср та ние не седим със скръстени ръце мълчахме си и си кроихме планове изкарахме си и ние дини на мен основната флота тогава бе теркове. Доста ламарина изпочупих с тях, докато един роял ми пише на лс за всеобщия враг недей ми взима от реца, аз викам ок и върнах рецките. Минаваха си пак дните, докато един мразовит януарски ден си метнахме няколко лс с рояла и ми бе видял терковете и така му написах какво правим, и така се разбрахме аз да не летя с терковете щото нали човека си беше търговец, а той със знс-та. И още след няколко дена ми се роди син, отказах се от играта ацц-то го пое росен, а аз 14 дена порках, след което поех друго ацц с дини през това време, когато ме е нямало съюза се е прекръстил на боен клуб с хако и компания неврото и креативе, за което аз нямам никаква престава какво са кроили докато ме нямало. След няколко дена полетяха дини към алурето, за което двамата с рояла се разсърдиха защо съм бил летял с дини като сме се разбрали да не летя. Е добре бе мамкаму двамата ли играете това ацц ами не, ама съм го създал... е викам хайде ок, а то остана само таратора, за което го летяхме не заради ра, а заради удрянето на уасенк.

Newromancer

Понеже като една от засегнатите страни ми бе дадено правото на отговор и понеже не обичам да оставям ничия голяма уста незапушена, ще напиша тук нещо като отговор. Първо да се спрем на въпроса за принципност и почтеност и прочие, понеже се споменават през ред – погазване на принципи и прочие. Роялчо ти моето момче си последния, ама последния в тази вселена, който ще ми говори за принципи, погазване на дадени думи и прочие, за да не се налага да ти избистрям паметта и как, когато си на кяр и имаш някаква изгода и ти погазваш дадената си дума, само и само за да спечелиш. Така че кой с какви принципи играел и как ги спазвал ти си най-малко човека, който има право да говори за тях, а иначе, че си нахален като конска муха това вече го знаем. Аз от моя страна знам, че не съм потъпкал нито един свой принцип, нито съм нарушил договорка, която съм имал с някого. Когато си на прага между две злини просто избираш по-малката и се бориш да отстраниш по-голямата, това направих и аз, приех протегнатата ръка на Хако и Хулигана, за да се съберем в един съюз и така елиминирах малката злина, като остана само да се боря на един фронт вместо на два и три. Второ още в началото на рунда ти казах, че този рунд ще съм само за участие, и няма да съм заплаха за вас, и не смятам да играя сериозно, защото тая Зомби фаза, в която сте вие вече съм я превъзмогнал и преживял. Така се и надявах, че няма да се занимавате с мен, но уви – старата любов ръжда не хваща както има една приказка. И така си кретах спокойно докато твоя милост реши на умряло куче като мен, тъкмо бях минал 300к точки, дървен нож да вади, твоя милост беше на 900к да ти припомня. Последваха две атаки с 10 дини +5000 кръста по една моя планета само аз 2 часа докато бях офф през деня, тоест един вид демонстрация на сила от страна на Рояла, е от този момент реших, че аз може и да си ида, но някой от вас също ще си иде с мен. Няма да споменавам колко сгради ми събори и колко милиона ресурс съм назад от тези му атаки, по–важното е, че планетата устоя.
Колкото до сътвореното „Нищо” от нашите атаки, аз смятам, че не си ти човека, който трябва да го коментира има си защитник, той трябва да каже дали е нищо. Но според мен Таратора е „най-печеливш” от случая, поради няколко все избождащи очите причини:
1. Вече мина по БТ Алурето – честито, за което
2. Вече няма грам Танкери, за да гони рециклажи – но нищо той ще си построи, събори си мините на главната планета, минути преди да падне, има си ресурс момчето.
3. Вече няма Дини, пъпеши и други такива търкалящи се плодове и зеленчуци, но нищо може да му пратят по ДиЕйчЕл или по друга куриерска или съюзна служба.
Та това е за губещите и печелившите. От мене честито на всички и загубили и печеливши, а на вас останалите читатели само ще ви кажа, дръжте се здраво, защото по последни данни Таратора е свалил синия цвят, който така му отиваше и сега ще има едно яко – A New Seat age has Begun

HooLyGaN

Когато започнахме да играем бях решил да е сериозно, но нямаш никой, с който да играя и впоследствие се събрахме Аз, Варварина, Карамел, ИБМ и другите. Дигахме точки правехме по 20 часа и зомбирахме. Дойде времето за летене, както каза Рояла - всеки срещу всеки. Четирите съюза се летяхме постоянно само някой да офне и веднага се пускат трансовете. Но от нашия съюз никой с никой не беше играл, слаба координация и едва ли не сами си играехме (лично за мен варварина е в топ5 от най-добри играчи в БФ, който познавам научих много от него). Докато от АНСР си имаха цели стратегии и си ги гонеха... върза им на няколко пъти и дръпнаха много, и се стигна до там, че нямаше кой да ги стигне, и затова всички др. моднахме. Относно уговорката с Камен(миртис) да не се летим се бяхме разбрали още в началото с него, много се уважаваме и си ни останаха уговорките до край. Относно цъфто той направи първата крачка като си премести планетата до Варварина и го летя, който се вдигна за някакви секунди. От там нататък се случи следното, че почнах аз и варварина да го летим с дини, (имаше уговорка с камен да не го летят хората от моя съюз и той тях, обаче като варварина литна по цъф те искаха и той да се включи, поговорихме си аз и камен и се разбрахме да лети по всички, освен мен и аз по него и така и стана - до тук бяха уговорките). Втори етап Рояла си даде ацц и всички махнахме модовете и се понесе слух да се съберем в един съюз водещите ацц-та от останалите съюзи като идеята беше да се съберем в съюза с най-много рециклатори, за да ни е по-лесно, и така и стана. И какво се получи - пак слаба координация и играчи, които играем за първи път заедно един по един и заминахме хако не чул алармата, аз обърках часовете и всичко си дойде по мястото. Аз си дадох ацц-то, защото много ми се насъбра и много зомбирах. Реших да си почина. Относно Роял искам да си признае публично, че се сийтваха през тийм вюър с Денис, и да не го признае Всички го знаем.

За вас материала около вселената подготви:MaKaVeL1,BlackAngel,EkZz,puhcho
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

ШокДейли

Изображение

- Агенция "КЛЮ-КЛЮ" тръгна по няколко слуха с обща тематика :
слух1: Мери е waynot
слух2: Мери е RoYaL
слух3: Мери е Gergana
слух4: Мери е dios
слух5: Мери е steff
слух6: Мери е charovna
слух7: Мери е Misterya
слух8: Мери е Juda
слух9: Мери е Slabaka1112
и ние питаме уповавайки се на една популярна песничка: "Who the fuck is Alice?" ...аа...Мери .... Е коя аджеба е тя ? :)
- По случай празника 2-ри февруари, чата в играта беше безплатен ... от радост няколко играча така се увъртЕха в оранжево, че чак днес им мина. :)
- От агенция ЕЖК (Една жена каза): победител в рунда ще е Атомика , след като беше на тайно соаре с Мери издъхнал, след което се преродил и сега от възбуда не спи по цели нощи в преследване на момата. :)
- Има предложение и сега се въвежда от админите нов кораб, ще се нарича "Сорка" - характеристиките му са хибрид между ЗНС, Терк, Танкер и Унищожител ...след като ти унищожи флотата и те рециклира, ти унищожава и партидите, накрая пада планетата, като шанса му за успех е 90-100%. Интересното при него е, че като се случи всичко това, на мястото на летящите флоти от меню преглед се изписва пулсиращ червен надпис SORRY. :)
- Агенция "100% истина" съобщи (на уше): Акаунти "ЛУД" и "Великана" се дават поради отказване на играчите , който пръв им пише ги взима - успех на най-бързия. :)

-
Виц:

- Има ли нещо по бързо от скоростта на светлината ?
- Има, движението на точките на ацц Cvetelina!
- Кое, спира светлината?
- Липсата на протекция!

- Научихме от сигурен източник , че вече има акаунт с 10 звезди и вчера е летял ... заканил се е да няма топаджия без изтрита планета ... с тази новина "ШокДейли" желае "ЛекаНощ деца" на играчите. :)
Отговори

Върни се в “Newspaper Архив”