Newromancer
Днес играч Таратор имаше празник и ние решихме да го уважим подобаващо. Благодаря за запитването
Битка 1
Baal
Моето скромно участие беше в името на РА и за отмъщение за Чаровна. Местене на планета с бърза атака и флотата на салата, явно не върви с таратор...Играта става все по отборна и доказахме, че хора извън 20-цата дори могат да бутнат първия или втория ако не се пази. Сега трябва да дигна пак флот, че рунда е дълъг...
Битка 2
InSO
Всичко започна преди около 3 дни. Тогава засякох флота на Allure и попитах Newromancer какво ще
правим. Така се зароди идеята за отборен напън. Започнахме да смятаме. Така или иначе остава с
много флот, дори да му се изредим 4-5 човека. Това нямаше значение. По една щастлива случайност си разцепи флота, но започна да нанка в мод. Днес забелязах при поредния час офф на таратора, че не прави сейв на основния флот. Отново се свързах с New и решихме да му литнем. Изтървахме единия шанс, защото не се бяхме организирали. Но следващия път бяхме готови. 3-ма преместихме планетите 400 нано...
Битка 3
creative
Първо направих три колонии в неговата система и му летях с любеници, когато можех, защото не е
лесно да го издебнеш, когато е офлайн, а също и той летеше по мен с дини. Бутна една колония и веднага
си направих друга до него. Днес разбрах, че ще се лети по главният му флот по случай празника му.
Веднага пуснах флота на стациониране и се зачака да офне. Другите участници преместиха планетите и флотите полетяха, а аз минах четвърти, но за мое нещастие сейва с основният ми флот закъсняваше и затова пуснах звездите отделно от него иначе го триехме окончателно.
Битка 4
Битка 5
TARATOR
Ами реших да си направя 1 час офф, похарчих всичкия ресурс за кораби и реших да не се вдигам и така 2 съюза горе-долу са се изсипали отгоре ми.
Зададохме въпроси на произволно избрани от нас играчи какво мислят за отборната игра, а ето и техните мнения :
ambrexЗдравей!
Какво мислиш за отборната игра преди около час, когато беше унищожен почти целия флот на играч
TARATOR ?
Благодаря предварително.
Добре направена тактическа атака, с цел да му бъде унищожен флота. Като цяло се получи добре. Правя евала на всички, които се жертваха за каузата и показаха, че отборната игра и удоволствието е най-важно за тях. Поздрави
niki_god
Че настъпват добри дни за търговията. Битки не съм видял, не мога да коментирам. Иначе браво за смелостта и на двете страни.
Меделин
Привет
Ами даже не знаех. Предполагам, че доста динки са летели. Отборната игра явно е била доста добре организирана, защото Таратора имаше един от най-силните флоти, но понеже не съм запознат какво е станало не мога да коментирам.