Когато се зарекох да не отварям повече линка bulfleet.com явно само съм се самозалъгвал ;р
Преди месец и два/три дни нещо стана , не помня какво точно , та се регнах в 2 ... уж да разглеждам , но докато разглеждам и минички пусках
Мина време почнах скорости,малко флотец ... Мирно и кротко си играех до днешния ден
ЗУМА-та , с който сме били съюзници преди в Криеница , нещо му стана и ми полетя с дини,кръстове какво ли не.. Пиша му какво прави-умопомрачен ли е ? Той не отговаря.. изнервих се,купих рес,счупих всички соларни панели и част от мините,купих кораби с всичкия рес...пуснах 6 стаца-всеки 2 сек преди битката,нямаше как да обера рециклажа,звъннах на (S),наговорихме нещата и минах в АНСР. Там ме посрещна ALLURE,активирах щит и пуснахме рециклаторите.Оставаше само да чакаме,обзаложих се с приятели,че ако остана с по-малко от 1000 кръста ще се изтрия
И за жалост така и стана
Благодаря на нападателя,че не изигра картите си подобаващо,а доста аматьорски подходи към тази явно недоизмислена атака и се стигна до това клане
Весело доиграване на всички и може някой друг рунд пак да ви навестя,но не обещавам