Bulfleet Weekly.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Re: Bulfleet Weekly.
ИИ тва ли е всичко за тоя брой.никъде не видях история, само едни и същи въпроси, аджеба какво става във тия вселени има ли интриги. няма братче,броя да става.
- charovna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
- Контакти:
Обикновено се разминаваме в мненията си, но този път съм абсолютно съгласна с теб. Може би и тук му е мястото да си споделя мнението относно опита за изкривяване на правилата и действащата до момента практика, отнасящо се до Вселена Hardcore. А то е, че има познали верния отговор и той е на Мери и Инкогнито...Всички останали са неверни или някакви погрешно останали спомени...Няма нови админи във вселената, старите сме си и действаме винаги по един и същи начин, а именно в интерес на обективната истина!Mo`Money написа:ИИ тва ли е всичко за тоя брой.никъде не видях история, само едни и същи въпроси, аджеба какво става във тия вселени има ли интриги. няма братче,броя да става.
Едит мой: За втори или не знам кой път забелязвам у журналистите опит да въвлекат администрацията в някакви интриги, кавги и разправии. И личен съвет към тях: Моля, не го правете повече! Самите Вие нямате полза от това!
Едит 2: Вселена 2 е в много по- напреднал стадий от Вселена Hardcore, която е още съвсем в началото си. Можехте да се опитате да разберете каква е интригата, какви са целите на съюзите- истинските, кой с кого се бие и защо. Ако не, поне да бяхте измъкнали някоя интересна битчица от участниците...защото има такива. Аз лично в последните години не съм виждала по- интересен и динамичен рунд, но това въобще не се разбира по нищо от написаното във вестника.
- Mo`Money
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
- Контакти:
Може като за начало да прочете малко от старите броеве на вестниците да придобиете някаква престава.
http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?f=122&t=59163
edit: щот съм гъзар затва сложих един от моите броеве

http://www.bulfleet.org/viewtopic.php?f=122&t=59163
edit: щот съм гъзар затва сложих един от моите броеве
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
Мо, поканих те в скайп да пишеш с нас защото ни трябва човек който играе и знае какво става в 2-ра вселена, така че ако искаш ми пиши 
Чаровна, ще се повторя просто нямаме човек който ги знае тези интриги, за това се получи така моля желаещите да пишат тук в темата или в работните ацц-та във вселените.
Чаровна, ще се повторя просто нямаме човек който ги знае тези интриги, за това се получи така моля желаещите да пишат тук в темата или в работните ацц-та във вселените.
- UrieL
- Редник (Private)
- Регистриран: чет фев 11, 2010 3:56 pm
- Контакти:
Тц тц тц пак има не ръзбрали 
Няма кой да седне и да прочете няколко правила, вместо това само
![default :a026[1]:](./images/smilies/spam.gif)
Няма кой да седне и да прочете няколко правила, вместо това само
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
Ако имате идеи предложения относно новите броеве, моля давайте ги тук в темата или на работните ацц-та в двете вселени.
-
kazma5
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пет мар 03, 2006 9:46 am
- Контакти:
Според мен трябва да вземете интервю от Бай Иванчо - Кмета на Комлука и да го поразпитате за неговия квартал както и хората които живеят там 
Вие хубаво събирате информация като пчелички, ама не чуваме вашето мнение. Нали уж сте журналисти? Къде са ви рубриките? Къде ви е личното отношение?
Е много сте бекомпромисни, това не Ви харесвало, онова не Ви харесвало и т.н. на фона на почти пълната безинтересованост във форума, както и спада на интереса в играта това е похвално начинание и евала на ентусиазма им. На мене пък ми харесаха и двете неща, може наистина да не е нещо супер и професионално направено, но си е интересно. Който не харесва да не чете или да седне сам да го направи.