С интерес започнах да чета новите правила на Вселена Hardcore и...почти нищо ново и атрактивно не намерих,с което да се опитате поне да привлечете повече играчи.А най добрата реклама за един продукт идва от самия потребител,нали така?:)Не искам да влизам сега в дискусии за правилата,но държа да вметна,че нито едно от предложенията на активните играчи не бе прието,като изключим това за повишаване на каргото на транспортния флот от фабриката.За мен е леко безмислено,при положение че цената на транспортния флот остане същата,но....
Харесва ми новата промяна на % за теглене на кораби от отборната планета,тук определено сте уцелили 10-ката:)
Питането ми е за нововъведението за тези звездни флагове,които ще се крадат при успешна атака.Малко разяснение може ли?В правилата пише,цитирам:Въвежда се нов елемент в съюзната игра – звездни флагове! Всяка планета на всеки играч, който е член на съюз ще притежава звезден флаг. Нападател с успешна битка ще отнема флага от планетата на защитника за 48 часа и той ще носи допълнителни точки за съюза в съответната класация!
Какво трябва да се разбира под "успешна битка"?Кражбата на ресурс успешна битка ли е?Или атаката по 10 ракетни установки,10 кръста,1 шпионска сонда.....Какъв ще е критерия,по който ще определяте кога една битка е успешна и кога не?Защото иначе вселената ще се превърне в една голяма манифестация с тия флагове,не че има нещо лошо,но го няма бай Тошо да маха тържествено от Мавзолея:)
Извинявам се,ако съм бил леко критичен,но според мен е нужно да се разяснят някои моменти от правилата,преди да е започнал новия рунд:)
Поздрави и почитания:)