Можеби трябва да земеш пример от мен знае ли човек
Все пак бързо възстановяване ти пожелавам щом играеш още
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Ми да беше казал аз бих бил навит да си сменим акаунтите аз съм кофа, и съжелявам сега че не се пуснах тая касава раса - тертетаPoLterGaiSt написа:Newromancer що си мислиш че съм му роднина човека ти показва как воюваме през годините... Няма значение
Играя в рунда и ще продължа да играя ще гледам да стигна рояла, и ще го стигна а какво ще стане ще видим. Сега аз съм в ролята на догонващ но като гледам какви ресурси имат по планетите няма да ми отнеме много време.
Поздравления за пореден път на Рояла грешката е моя похарчих няколко милиона за глупости който бях предвидил за кръстове.
Целта ми беше да играя без сейвън като когато ме няма си нападам мойте планети за да не наливам висата(рояла).
За целта ми трябваше най-силната армия в играта.
Да можеше да направя сейвън но рояла щеше да прибере от атаки по планетите ми няколко милиона ресурс + мини за гас който бях също развил и алчното заговори в мен.
Рискувах и загубих, най лошото е че цял ден си мислех че ще ме удари и мислех да ударя мод по телефона, но уви не го направих....
На ден искарвах ресурс за близо 1000 кръста щях да се въстановя бързо, но не ми се играеше тертет касава раса . - между другото имах и още протекций...