кораб или джезве ;d

Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Потребителски аватар
I_love_my_LaNGa
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед май 06, 2007 9:57 pm
Контакти:

Re: кораб или джезве ;d

Мнение от I_love_my_LaNGa »

Porter написа:С толкова пенсий дето се завъртяха днес из форума...нема какво да се чуди!
Хората преди първо се хващаха да играят а после се появяваха във форума...сега влезне във форума па чак после се регне в играта!
Почнах да играя много преди да се регна във форума ще извиняваш ;) Просто влезнах да видя има ли живи пенсии,че на пръв поглед на пръст намирисваше...ама като гледам поразсъбудиха се няколко :)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

АХ СЪЮЗ ВАРЕЗИТЕ. НЯВАВАМИ ЕДНИ ТАКИВА СПОМЕНИ ЗА СЪЮЗА И НАЙ ВЕЧЕ ЗА ЕДИН ДОСТА ДОБЪР ИГРАЧ ОТ НЯКЪДЕ В НАЧАЛНИТЕ РУНДОВЕ НА 1-ВА ВСЕЛЕНА, МАЙ БЕШЕ СЪС ИНТЕРЕСНИЯ НИК MUMUUUUUU И ТОГАВА MIZA ГО НУЛНА . ИМАШЕ И ОЩЕ ИДИН ВЕЛИК ИГРАЧ, jlisi , БЕШЕ МИ ОДАРИЛ ЗАЩИТАТА СЪС МАЛКО МИ КОРАБИ. ТОВА БЕ НАЙ ГАДНОТО МИ ЗАНОЛЯВАНЕ ТАЗИ ИГРА , ДАЖЕ СИ Я БЯХ ГЛЕДАЛ ЗОНУЛЯВАНЕТО ВЪВ НА САЙТА НА ВАРЕЗИТЕ.ДАЛИ ГО ИМА ОЩЕ ТОЗИ САЙТ ЛИ ФОРУМ ЛИ КАК БЕШЕ,ЧЕ ПАК ДА СПЛАКНА ОЧЕ :b030: :lol:
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Петре,фантазираш си. Няма как да помниш великите играчи на уарезите,не си играл тогава. Вели,тинтириминтири,килеринчо,титан4о.RaptoR.aleks. petka надали ще ти говорят нещо. Всъщност само petka или другия му ник слабака са останали от тогава.Разбира се има много други добри играчи и фенове на съюза,които периодично се събират. Особено във втора вселена в момента има здраво ядро,което се свърза с мен и каза че ще играе,така че това е съюз който надали ще се загуби завинаги както много други в играта. В него има традиции,история и винаги някой който е способен да вгорчи играта на всеки прехвален боец.
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Титанчо и раптор си ги срещал , за другите честно не си спомням. може както каза ти, тогава и да не съм играел. Казвам за тези ацц-та защото тогава ми направиха доста голямо впечатление, от към закани и непрестанни атаки по мен нищо, че тогава бях болен от жълтеница и влизах през ден , за по 2-3 часа игра :P

едит:Диос единствения човек който може да ме върни в играта това е каос. разбера ли ,че играе веднага ще се регна . защото ми липсва тръпката от играта , заканите плюенето по форума, винаги ми е било интересно да играя срещу него. Нищо, че мога да ям здрав пердах. но поне ще е интересно. :p019: :a020:
Потребителски аватар
Karbankal
Полковник (Colonel)
Регистриран: вт мар 08, 2005 7:38 pm
Контакти:

Мнение от Karbankal »

:a016:
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

Karbankal написа::a016:
Не се плези...време е и на твоя милост да се завърне сред мястото си, при пенсиите ;)
Потребителски аватар
UrieL
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 11, 2010 3:56 pm
Контакти:

Мнение от UrieL »

айде да играем :a050: път на дамите след това и на господата и след това аз :P
Потребителски аватар
Porter
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср окт 19, 2005 9:42 am
Контакти:

Мнение от Porter »

Mo`Money написа:Титанчо и раптор си ги срещал , за другите честно не си спомням.
И ко ...Раптор помни,а Петка не :p013: Винаги ми е било трудно да ти разбера писанията!
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Може би аз не правилно съм се изразил. Петку-слабака го познавам ,имам му скайпа. :P
Пишем за тези който вече от тогава не са играели
Потребителски аватар
Spectre
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
Контакти:

Мнение от Spectre »

:k030: Надушвам спам.... :oh_kotiooo:
Отговори

Върни се в “Off Topic”