Проблем с зареждането
-
All-EyEs-On-me
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 01, 2009 8:12 pm
- Контакти:
Проблем с зареждането
Имам проблем с зареждането на bulfleet.com, не ми зарежда страницата. Пробвах с най различни браузъри, но пак не ми зарежда. Пробвах с рутер и без рутер и пак не става. Пробвах да вляза през прокси сървар и си влизам. Някакви идеи как да го оправя ?
П.С. извинявам се ако е грешен раздел за темата
П.С. извинявам се ако е грешен раздел за темата
-
Vamp1r3
- Полковник (Colonel)
- Регистриран: ср фев 09, 2005 5:45 am
- Контакти:
Re: Проблем с зареждането
Оправено е!
-
All-EyEs-On-me
- Редник (Private)
- Контакти:
Ми не е, все още не ми зарежда главната страница ;]Vamp1r3 написа:Оправено е!
и аз имах такъв проблем на лаптопа и си обнових модзилата и проблема се реши пробвай и ти може да помогне
-
All-EyEs-On-me
- Редник (Private)
- Контакти:
Мозилата ми е обновена, но не е проблем браузера - пробвах с internet explorer, opera , google chrome , mozila firefox - с нито 1 от тях не ми зарежда сайта ;]. Само през прокси сървър като вляза и ми зарежда....slavi_007 написа:и аз имах такъв проблем на лаптопа и си обнових модзилата и проблема се реши пробвай и ти може да помогне
- freeico
- Адмирал (Admiral)
- Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am
Възможно е някой да филтрира адреса на булфлийт. Да не би да е служебен компютъра? За всеки случай дай си IPто на 1вия админ който видиш онлайн във форума на лично съобщение, да провериме дали случайно не си с IP което е блокирано при нас по някаква причина.
-
All-EyEs-On-me
- Редник (Private)
- Контакти:
Не съм на служебен компютър, но възможно ли е заради рутера да немога ? Бях си дал ИП-то на диос да види дали съм баннат, но каза че не съмfreeico написа:Възможно е някой да филтрира адреса на булфлийт. Да не би да е служебен компютъра? За всеки случай дай си IPто на 1вия админ който видиш онлайн във форума на лично съобщение, да провериме дали случайно не си с IP което е блокирано при нас по някаква причина.
- charovna
- Майор (Major)
- Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
- Контакти:
Според мен се обади на интернет доставчика си и му обясни какъв е проблема, а той най- вероятно е при него.All-EyEs-On-me написа:Не съм на служебен компютър, но възможно ли е заради рутера да немога ? Бях си дал ИП-то на диос да види дали съм баннат, но каза че не съмfreeico написа:Възможно е някой да филтрира адреса на булфлийт. Да не би да е служебен компютъра? За всеки случай дай си IPто на 1вия админ който видиш онлайн във форума на лично съобщение, да провериме дали случайно не си с IP което е блокирано при нас по някаква причина.
-
All-EyEs-On-me
- Редник (Private)
- Контакти:
Не е било от интернет доставчика, преинсталирах windows-a и се оправи и сега мога да влизам ;]