Тъй като ми беше запоследно търся сериозен играч да го поеме...ИЗМЕКИАРИ ВЪОБЩЕ ДА НЕ МИ ПИШАТ!
Давам си акаунта
Акаунта е нокси на 251 к. Добре развито - мини метал и кристал макс на 5-те планете Фабрика за тертети 1 на 4 планети, Спи 14, добри скорости, флота също е доста добър.
Тъй като ми беше запоследно търся сериозен играч да го поеме...ИЗМЕКИАРИ ВЪОБЩЕ ДА НЕ МИ ПИШАТ!
Последна промяна от Retro_fen на пет апр 16, 2010 9:28 am, променено общо 1 път.
- blindiran
- Редник (Private)
- Регистриран: съб мар 06, 2010 2:33 pm
- Контакти:
Ретро даи си акк-то бря !Retro_fen написа:Цитат(Retro_fen @ Apr 15 2010, 18:20) Акаунта е нокси на 251 к. Добре развито - мини метал и кристал макс на 5-те планете Фабрика за тертети 1 на 4 планети Спи 14, добри скорости, флота също е доста добър.
Търся си от суматия време !
[b][u][code]На котка и жена вяра нямай .[/code][/u][/b]
:D:D:D
:D:D:D
- Darks
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср апр 11, 2007 7:16 pm
- Контакти:
Re: Давам си акаунта
Даден ли е вече и на коя вселена е ...
ретро давай ма не прави грешката на ония миро да го даваш пак дето е осрал вече незнам колко ацц-та
Даден или не, съдейки по датата на пускане на темата, са минали няколко рунда от тогава...Darks написа:Даден ли е вече и на коя вселена е ...
аз съм длъжен да предупредя по добре късно отколкото никога