Рунд 12 - история от преди повече от месец.

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Вселена 2.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Рунд 12 - история от преди повече от месец.

Мнение от RoYaL »

Първо да се извиня за късното включване, по някой път човек забравя за съществуването на форума, или по-конкретно на трибуната. Днес се присетихме, че можеше и тук да се отразят някои събития, та на мен малко поукъснял ми се падна честта да пиша, не че ще е нещо ново за всички, ама да го има в иначе красивия ни форум.

Действието започва да се развива в малките часове на 4ти Септември. Акаунт xako изгасва офлайн по обичайният си график. Zork полита с 1 звезда по негова планета и респективно му праща смс (държа да отбележа, че акаунт Zork завърши под името S в крайното класиране на трето място с 0 шпионаж, 0 оръжейни, 0 броня и 20+ звезди) и угасва. Атаката минава без да причини каквито и да е щети на планетата, а по някое време и xako отчита 0 минути в оффлайн актива си. Звездите на Зорк бавно се прибират към планетата. Докато той търпеливо ги изчаква да се приберат му светва червен надпис... Атака, от хако, на няколко секунди преди да удари - никаква опасност. Първи опит за засечка за тази вечер (~6 сутринта). От видяното време и някакви нефелни опити за пресмятане полита атака от акаунт RoYaL към акаунт хако, която може би се разминава повече от колкото се разминава часовата разлика на Маями и Вилнюс, но все пак опитът е важен. Регистриран е втори опит за засечка за деня/вечерта. Атаката след нулевият си успех е на път към дома, когато полита флота на VEGAS разминавайки се на 2 секунди преди кацането. Трети опит за засечка. Сейвънът на cufto каца, политат звездите към xako, но последният има шанс да активира щит. Изхабен му е този шанс и нов полет на звездите, с покриваща от акаунт RoYaL. Малко преди покриващата да удари /дори още не е поела пътя за вкъщи/ излита нова засечка от VEGAS този път на 3 секунди от прибирането на флотата. По невероятни стечения на обстоятелствата и бърза интернет връзка тази засечка е избегната, флотът бива вдигнат в рамките на тези 3 секунди. Удар на кухо. Четвърти опит за засечка. Звездите на цъфто са на обратен ход и очаквано полита атака от хако на 5 секунди разлика след кацането. Предостатъчно. Отново избегнат и Петият опит за засечка. Флотата на хако също се опитва да се прибере, срещайки малка трудност по пътя - атака от акаунт RoYaL на 5 секунди разлика от кацането. Безупречен и хако в това отношения избягва атаката и се вдига в рамките на 5-те секунди. Шести опит за засечка. И флотата от този пореден безуспешен опит е на път към дома. Следва 14 минутен полет от акаунт VEGAS към акаунт RoYaL, който удря 3 секунди след кацането на флотата. За щастие отново избегнат и този Седми опит за засечка. Веднага флотата, която бе вдигната в рамките на тези 3 секунди се връща на планетата и политат две атаки от акаунт Drunkuser и RoYaL през секунда в качеството си на осми и девети опит за засечка, към акаунт VEGAS, които удрят право в целта съответно на 2 и 3 секунди след кацането и чертаят края на цялата сага и опити за засечки.

[ANSR] Drunkuser vs. [WAR] VEGAS

... секунда по-късно

[ANSR] RoYaL vs. [WAR] VEGAS

Целият рециклаж без 3 милиона газ, които отидоха в акаунт tumor, са прибрани успешно.
Равносметката е 1 на 0 за ANSR срещу WAR, след безсънна нощ и 9 опита за засичане на кацаща флота.

Като лично мнение искам да изкажа дълбок поклон към WAR за опозицията си като цяло и за тази интересна нощ, сутрин и следобед, която ни предоставиха. Не съм вярвал, че след 6 години игра, ще има нещо което да ме развълнува толкова. Мина повече от месец от както всичко това, което описвам се случи, но все още го помня детайлно.

Рунд 12 приключи преди повече от 2 седмици, а рунд 13 почна преди броени дни, за това желая успех на всички, които са записали участие в новият рунд и им желая много такива моменти, като описаният в тази тема. Това прави играта интересна. Всичко друго е бошлаф работа.

Поздрави и почитания!
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Re: Рунд 12 - история от преди повече от месец.

Мнение от charovna »

Браво момчета, браво на всички, участвали в шоуто. Представям си, колко ви е било забавно, колко адреналин...мале!!
Рояле, започнал си невероятно да поумняваш и това лично мен много ме кефи :P
Потребителски аватар
cuf
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед окт 01, 2006 11:07 am
Контакти:

Мнение от cuf »

Тва е защото контактува с мен :))))
Потребителски аватар
DarkWatch
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: ср май 30, 2007 1:32 pm
Контакти:

RE: Рунд 12 - история от преди повече от месец.

Мнение от DarkWatch »

Аз, така сплесках флотата на Dungeon в рунд 12 :D Издебнах го точно преди да кацне. Голям кеф беше! Хахах
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

cuf написа:Тва е защото контактува с мен :))))
По-скоро защото спря да контактува с мен :D
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Поздравления за добрата игра и за...бързия интернет,нали? :a086:
Бях непосредствен свидетел на разигралата се история и наистина останах впечатлен:)
Браво Иване,за 6 години наистина доста си поумнял :a086: :a055:
Шегувам се,разбира се:)
Желая ти много здраве,късмет(в битките с нежния пол) и трезв ум..по време на битките:)
Както са казали древните:Sic transit,gloria mundi!-Думите отлитат,написаното остава.
Нека още дълго време да се пишат такива истории и нека още дълго време да има кой да ги чете:)
А ти Рояле ,влизай от време на време ,щедро да похарчиш спечеленото през годините уважение,и да споделиш победите си на нежния фронт:) До нови срещи :a055:

П.П И Чаровна,той Иван винаги си е бил умен,просто сега ,когато страстите от играта са поутихнали,се вижда баланса, който е постигнал между двата свята-виртуалния и реалния:)
Потребителски аватар
Mo`Money
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт яну 24, 2006 11:08 pm
Контакти:

Мнение от Mo`Money »

Здравейте и от мен. първо да честитя на Раид 1-вото място, както и съюзната на анср.Имах щастието да поиграя този рунд със роял и компания най вече, като това ще е май последния ми рунд . Този рунд , горе долу се опитвах да играя максимално,но уви времето ми бе кът. Имаше два играча ,който се опитвах да зануля и това ми крепеше да играя .но след половината рунд ,единия пожълтя а другия посиня.огледах се то били останали 5 човека в обхвата ми, като и 5 ми бяха приятели. И така забих мод във така наречения за мен скучен рунд . и аз бях свидетел на битките на роял и раида със вегаса и хако ,както и бутнатите дини на зорка. За жалост вегаса беше одарил дините на зорка 5 на брой и до някъде развалиха началната стратегия на съюза. но след звучния шамар зорка, се стегна и направи 22 дини със 0 спай и 0 оръжейни и 0 щитове 3-място в класацията за което мога само да му се поклоня за това което той успя да направи.След доста силния старт на цуф, които вървеше в класация 3-място,накрая той реши да се удаде на алкохола морето и жените и така след няколко дена не сериозната му игра от и него той бе бутнат. За магазин /Станчо/,мога да напиша само хубави неща,най вече защото той игра до края на рунда и помагаше на съюза със дините и съответно летеше по хопе.Видях и преживях доста хубави и лоши моменти в тази игра, през последните 5 години и не съжалявам за загубеното време. Но през последната година забелязах, че вече не е същото във тази игра, няма ги така наречените стари и опитни играчи . преди няколко дена видях че ,се появиха 2-3 стари кадри но след 3-4 дена игра и те с посиняха за да докажат още веднъж ,че играта си е отишла но си остана като една от най посещаваните и добри онлаин-игри през тези 5 години от нейното създаване 2004г декември до 2009г
Потребителски аватар
niki_adv
Редник (Private)
Регистриран: вт фев 13, 2007 3:44 pm
Контакти:

Мнение от niki_adv »

POLISMAN, не знам колко е поумнял Роял, но за теб съм сигурен ;)
цитата на латински, чрез който се опитваш да "блеснеш" се превежда като: Така преминава световната слава

а твоя "превод" на латински звучи така: VERBA VOLANT SCRIPTA MANENT

и аз се шегувам естествено - но иначе историята си я бива - макар че от доста време съм далеч от тези емоции, се радвам че все още има интрига - успешни полети ви желая :)))
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Ники,прав си.Моя е грешката.Цитата е точен..превода различен.И не искам да горя и блестя като Джордано Бруно,нищо че е казал O sancta simplicitas! на старицата,дошла да хвърли шепа съчки на кладата му.
Просто когато писах горния пост,мислех едно,а написах съвсем друго.Няма значение,явно само ти си ме разбрал:)
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Тука го обърнахте на кръжок по латинска филология брееееее :))))

Sixkiller, ти от както си ми в друга часова зона, не знам дали съществуваш :) По случая и аз да блесна с един цитат, само дето не е на латински - "Стой си, Стойчо, в България, майната и на Швейцария" :-D

А от литанския ми беден речник мога само да кажа - Vae Victis :)
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Battle Universe (Вселена 2)”