немога да се регистрирам

Моля пишете в правилният подфорум!
SuKy
Редник (Private)
Регистриран: вт авг 10, 2010 11:17 pm

немога да се регистрирам

Мнение от SuKy »

Когато вляза в саита на www.bulfleet.com и цъкна регистрация нищо не става стои и мисли можете ли да ми кажете защо е така..Благодаря предварително..
trudnoime
Редник (Private)
Регистриран: пет ное 02, 2007 10:58 pm
Контакти:

Re: немога да се регистрирам

Мнение от trudnoime »

Аз също не мога да се регистрирами при това така е от месеци :) Пробвал съм да вляза в активни акаунти и пак не става и от различни компютри пак нищо ииии с различни браузери ииии........... :) просто се отказах. Единственото смислено обяснение за мен е, че има някакъв конфликт между хостинга и доставчиците на интернет
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

trudnoime написа:Аз също не мога да се регистрирами при това така е от месеци :) Пробвал съм да вляза в активни акаунти и пак не става и от различни компютри пак нищо ииии с различни браузери ииии........... :) просто се отказах. Единственото смислено обяснение за мен е, че има някакъв конфликт между хостинга и доставчиците на интернет
Пробвайте от различен доставчик от вашия....
tresor
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед фев 04, 2007 8:12 pm
Контакти:

Мнение от tresor »

опитахме - не става!
днес ще започне рунда, отстранете проблема!
dydata
Редник (Private)
Регистриран: пон юни 04, 2007 8:01 am
Контакти:

Мнение от dydata »

Аз пък дори не мога да вляза в сайта. Едва ми зарежда камо ли да се регна :c046:
Потребителски аватар
WindowsXp
Редник (Private)
Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
Контакти:

Мнение от WindowsXp »

dydata написа:Аз пък дори не мога да вляза в сайта. Едва ми зарежда камо ли да се регна :c046:

Говори с доставчика си, не всички доставчици имат достъп до всички сайтове : ) както например потербителите на blizoo нямат достъп до clip4e.bg ... за такива проблеми трябва да говорите с тях иначе няма как да ви се помогне по друг начин : ) и ако ви обеснят,че няма как да стане да смените доставчика и да се регистрирате :a066:
Отговори

Върни се в “Задай въпрос”