1. Може ли да оставите Deathmatch до края на рунда?
2. Посочете координат на планета, към която да пращаме флотите за финална битка (в галактика 3).
3. От обявените промени
т. 12:
- Допуска се полет с цел рециклаж по неизлязло поле за играчи от съюзите на нападателя и защитника, и транспортирането му на собственика задължително в 1 дневен срок (24 часа).
Така се случи, че в съюза сме 2-ма, единия от които е с много по-малко точки и няма как да ми помогне. Аз съм намерил каса и като я ударя, ще остане рециклаж примерно: 10м/10м/5м. Нямам нито един рециклатор, няма време тепърва да вадя. По горната т. 12 тук нямам право на joker: обади се на приятел, т.е. някой да ми помогне от друг съюз с извозването на боклука.
И така, имате ли желание така да преработите т. 12, че да може без нарушаване на правилата все пак да ползвам помощ?
4. Не намерих описано никъде какво количество газ мога да разменям за друг ресурс. Бих искал да отбележа, че газта си губи част от ползата за играча, ако не може да я разменя. Например 2 пълни склада с по 14 М. нямам какво да ги правя, освен целенасочено да правя проучвания, които искат много газ и така се оказвам с точки, от които в момента нямам нужда. Газта е ресурс, с който би трябвало да може да се търгува за друг вид ресурс.
5. Как се разрушава ниво на сграда, която вече е на макс. ниво и не се показва в меню Сгради?
Няколко въпроса.
Няколко въпроса.
...не е важна само расата-важно е и кой играе с нея, това е моето мнение...
Re: Няколко въпроса.
Здравей,
детмачът ще продължи до рестартирането на рунда, новият рунд няма да бъде в такъв режим докато не бъде прекратен и рутинната ситуация ще се повтори.
В детмач правилата отпадат. Може да ти помага всеки с рециклаж, ако чувставш че ресурса ти е ценен за нещо /постигнатото в детмач не се зачита много, много/.
Идеята на тази точка в редовен рунд е, да си създадеш така съюза, че да не сте двама единия от които на 3 милиона а другия на 10к, а що годе с предварително избрана стратегия, в която да може да си помагате в подобни случаи. Примерно няколко хора само с танкери, няколко с флота и пр. Вие си знаете как. Ако все пак не се получи номера, гориш с рециклажа - някой ще отмъкне. Другия вариянт е да не летиш по жертвата, докато играч от друг съюз не се присъедини към вашият. В момента, в който го приемеш - литваш
Количеството газ, което може да се сменя зависи от това колко точки си. Ако не се лъжа на ден може да обменяш толкова газ колкото точки си.
Газта никак даже не губи смисъла си, дори и да не може да се сменя. В момента е детмач и ресурсът ти е в изобилие. Ще усетиш липсата на газ след рестарта. Изключително ценен ресурс е. Ще те помоля да поиграеш и тогава да даваш подобни оценки.
Можеш да разрушиш сграда, която е на максимално ниво от меню Техника. Там избираш сгради и съответната сграда.
Надявам се да съм бил полезен. Успех и попътен вятър.
детмачът ще продължи до рестартирането на рунда, новият рунд няма да бъде в такъв режим докато не бъде прекратен и рутинната ситуация ще се повтори.
В детмач правилата отпадат. Може да ти помага всеки с рециклаж, ако чувставш че ресурса ти е ценен за нещо /постигнатото в детмач не се зачита много, много/.
Идеята на тази точка в редовен рунд е, да си създадеш така съюза, че да не сте двама единия от които на 3 милиона а другия на 10к, а що годе с предварително избрана стратегия, в която да може да си помагате в подобни случаи. Примерно няколко хора само с танкери, няколко с флота и пр. Вие си знаете как. Ако все пак не се получи номера, гориш с рециклажа - някой ще отмъкне. Другия вариянт е да не летиш по жертвата, докато играч от друг съюз не се присъедини към вашият. В момента, в който го приемеш - литваш
Количеството газ, което може да се сменя зависи от това колко точки си. Ако не се лъжа на ден може да обменяш толкова газ колкото точки си.
Газта никак даже не губи смисъла си, дори и да не може да се сменя. В момента е детмач и ресурсът ти е в изобилие. Ще усетиш липсата на газ след рестарта. Изключително ценен ресурс е. Ще те помоля да поиграеш и тогава да даваш подобни оценки.
Можеш да разрушиш сграда, която е на максимално ниво от меню Техника. Там избираш сгради и съответната сграда.
Надявам се да съм бил полезен. Успех и попътен вятър.
Royal, благодаря за изчерпателните отговори!
Позволи ми въпреки всичко да не се съглася с:
За рециклажа не мога да изгоря.
Просто обаждане по гсм, скайп и т.н. и рециклажа е прибран от 2 сек. след като се е появил до 2-3 мин. Въпроса е че човека, който го е взел, не може да ми прати дори 1 метал или отива в нарушение на правилата. Тъпото е, че дори от алито не могат да помагат. Само от съюза. А колко съюзи има от по 1 човек?
Относно търговията на газ - наистина не играя много. Този рунд го хванах в края. Когато играех за последно, модния полет беше астроплоатация. Е, за тия дни, дето поцъквах тоя рунд, астроплоатациите се броят на пръстите на едната ми ръка. Защо - хората имат много газ и не ги интересува да имат още повече. Видях рециклажи, от които само газта е оставена нарочно и с дни никой не е*ава да ги събира. Каси с оставени милиони газ, който ги е намерил пръв, обрал метала и кристала.
Поне по моите представи за играта в миналото, такова нещо не можеше да се случи.
Позволи ми въпреки всичко да не се съглася с:
Как разбрах, че не сме в детмач? В мините - добива си е стария, дори бяха ресетнати роботите, в корабостроителницата - старите времена за производство на кораби. Пуснах си няколкостотин бойни, които ще излязат направо за следващия рунд. Шанс.RoYaL написа:... детмачът ще продължи до рестартирането на рунда...
За рециклажа не мога да изгоря.
Просто обаждане по гсм, скайп и т.н. и рециклажа е прибран от 2 сек. след като се е появил до 2-3 мин. Въпроса е че човека, който го е взел, не може да ми прати дори 1 метал или отива в нарушение на правилата. Тъпото е, че дори от алито не могат да помагат. Само от съюза. А колко съюзи има от по 1 човек?
Относно търговията на газ - наистина не играя много. Този рунд го хванах в края. Когато играех за последно, модния полет беше астроплоатация. Е, за тия дни, дето поцъквах тоя рунд, астроплоатациите се броят на пръстите на едната ми ръка. Защо - хората имат много газ и не ги интересува да имат още повече. Видях рециклажи, от които само газта е оставена нарочно и с дни никой не е*ава да ги събира. Каси с оставени милиони газ, който ги е намерил пръв, обрал метала и кристала.
Поне по моите представи за играта в миналото, такова нещо не можеше да се случи.
Добивите и строежите наистина може да не са ускорени, но това не пречи да сте в детмач. Детмач е режимът, в който тече играта в текущата вселена, в която официалният рунд е свършил и сътвореното в този период не влияе на крайната статистика/класация/ за рунда. Времето, в което хората могат да си починат или да си разбият флотите, без да им пука за точките.
Така, че въпреки всичко в момента сте в детмач. Т.е. макар, и да не са ускорени добивите можеш да пребиеш някой, да ти съберат рециклажа в нарушение и да ти го пратят.
А по другият `въпрос` - вече обясних в предния си пост. Обади се по скайп/гсм или както ти е удобно, приеми човека в съюза си и чак тогава литни по жертвата. Самото правило е направено за да се градят съюзите стратегически и то от начало, а не само в инцидентни случаи.
Газта е в изобилие, споменах вече защо. Разбити са флоти за по милиарди рециклаж, норманло е да имате по 15-150 милиона газ. Какво ще правите обаче като се ресетне рунда? Дали няма да заприпкате по астероиди още от 2рия ден на рунда? Вярвай ми, никак не е старомоден този полет, особено в началото на рунда. Рециклажи в реален рунд с оставена само газ или с оставен какъвто и да е ресурс повече от 1 час няма да видиш. Обяснението ми отново е, че в момента сте в детмач.
Така, че въпреки всичко в момента сте в детмач. Т.е. макар, и да не са ускорени добивите можеш да пребиеш някой, да ти съберат рециклажа в нарушение и да ти го пратят.
А по другият `въпрос` - вече обясних в предния си пост. Обади се по скайп/гсм или както ти е удобно, приеми човека в съюза си и чак тогава литни по жертвата. Самото правило е направено за да се градят съюзите стратегически и то от начало, а не само в инцидентни случаи.
Газта е в изобилие, споменах вече защо. Разбити са флоти за по милиарди рециклаж, норманло е да имате по 15-150 милиона газ. Какво ще правите обаче като се ресетне рунда? Дали няма да заприпкате по астероиди още от 2рия ден на рунда? Вярвай ми, никак не е старомоден този полет, особено в началото на рунда. Рециклажи в реален рунд с оставена само газ или с оставен какъвто и да е ресурс повече от 1 час няма да видиш. Обяснението ми отново е, че в момента сте в детмач.
Както и да е. Вече няма значение (този рунд за мен свърши)...
Благодаря за отговорите!
Ще се включа някой ден отново.
Благодаря за отговорите!
Ще се включа някой ден отново.
Новият рунд почва след 2 дни 
Малко офтопик: ако се включа във втори пореден рунд, най-вероятно да се присъедниня към цивилизацията на зомбитата. (За това и малко ми докривя, че не успях да извадя флота навреме и да се разбия някъде - а то и разбиването вече не позволено. Иначе 2к унита и към 1.5к бойни на левел 10 щяха да се разбият някъде. Накрая останах с многомилионни ресурси и невъзможността да ги изхарча.)
Лека игра и повече занулени касички!
Лека игра и повече занулени касички!