Наказание
Re: Наказание
Наказан сте за мултиакаунтинг. Играта от едно IP има своите ограничения, които вие не сте спазил. Препоръчвам ви да си регистрирте нов акаунт и да започнете на чисто без измами. За BlueLight причината е същата.
Аз питах администрацията дали може и сестра ми да играе и ми отговориха положително, а сега съм наказан за мулти ? Защо ? След като единият акаунт не е мой, а на сестра ми ?
С риск да се повторя, защото играта от едно IP си има своите ограничения. Смея да твърдя, че и другата двойка акаунти BlueLight и Archi са също ваши. Опашатата лъжа за сестри, братя, братовчеди и т.н. роднини няма да проработи. Имаме си медоти до проверим това.
Заповядайте проверете.. нямаме нищо общо аз и сестра ми с останалите 2 акаунта, само се познаваме лично със собствениците им и това е. До колкото знам не сме нарушили правилата от 1 ИП тъй като, нито се наливаме, нито нападаме едновремемно и координирано със сестра ми ! И 3то, това че сме в 1 съюз с BlueLight е така,защото се познаваме лично и няма причина да воюваме помежду си.
Случаят е проверен независиомо от двама администратори. Заключението и по двата казуса е мултиакаунтинг.
Това че искате разрешение за уж братя и сестри,а си правите по втори акаунт,няма да мине като номер.