защо не мога да си влезна във ацц-то
решавам да си влезна във булфлиита и не мога по никакъф начин пиша си името и паролата като хората давам съответната вселена пиша цифричките и хоп ми излиза едно нищо се едно съм си изтрил ацц-то надпис на англииски във червено каренце няколко пъти пробвах се същото от сървара ли е нещо или някои е успял да ми намери паролата и да ме затрие

- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
blindiran написа:Цитат(blindiran @ Apr 16 2010, 13:55) И аз немога да си влезна във акк-то :@:@
Пробвай с дел на кукита-та и бисквитките.Ако не стане пробвай с друг браузър.
Последна промяна от MaKaVeL1 на пет апр 16, 2010 3:10 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
- blindiran
- Редник (Private)
- Регистриран: съб мар 06, 2010 2:33 pm
- Контакти:
Първо да кажа ,че паролата ми от началото е била на бг ,а след това на латиницаMaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Apr 16 2010, 15:06) Пробвай с дел на кукита-та и бисквитките.Ако не стане пробвай с друг браузър.
Оправих се !
Искам само да попитам как се търкат тея кукита ?
Каде се намират?
И въобще какво е това куки
И как се създават ?
Мерси за отделеното време
[b][u][code]На котка и жена вяра нямай .[/code][/u][/b]
:D:D:D
:D:D:D
-
c0ll3c70r
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт сеп 13, 2005 9:35 am
- Контакти:
Триене на cookies във Firefox:
1) Натискате бутона Tools намиращ се в лентата с инструменти на браузъра.
2) Избирате "options"
3) Избирате "privacy"
4) Избирате "show cookies"
5) Търсите бисквитата по името на сайта за да изтриете конкретна бисквита и/или "remove all cookies" за да изтриете всички.
2) Избирате "options"
3) Избирате "privacy"
5) Търсите бисквитата по името на сайта за да изтриете конкретна бисквита и/или "remove all cookies" за да изтриете всички.
I'd rather feel PAIN ...
- tgg78
- Редник (Private)
- Регистриран: нед яну 11, 2009 10:12 am
- Контакти:
Ето тук е описано чистенето на бисквитки и кеш от различни браузери http://forum.ladypopular.bg/index.php?s ... 0%BA%D0%B8c0ll3c70r написа:Цитат(c0ll3c70r @ Apr 16 2010, 17:31) Триене на cookies във Firefox:
2) Избирате "options"
3) Избирате "privacy"
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
Ако виждаш началната страница на булфлийт, но не можеш да се логнеш проблема е в кукитата ти или бъркаш кода, трябва да изтриеш кукитата и в нова сесия на браузъра да опиташ да се логнеш. опитай да рефрешваш няколко пъти да ти изпише друг код и опитай да се логнеш тогава.
Ако не виждаш страницата тогава проблема може да е с DNS сървъра който ти е настроен или с някаква друга настройка при теб за интернет. Опитай да си сложиш алтернативен ДНС сървър. Примерно този на гугъл 8.8.8.8 и провери дали това помага. Провери какъв е трейса до сървъра с изписване на командата в дос прозорец:
tracert www.bulfleet.com
Ако не виждаш страницата тогава проблема може да е с DNS сървъра който ти е настроен или с някаква друга настройка при теб за интернет. Опитай да си сложиш алтернативен ДНС сървър. Примерно този на гугъл 8.8.8.8 и провери дали това помага. Провери какъв е трейса до сървъра с изписване на командата в дос прозорец:
tracert www.bulfleet.com
обичам женичките обичам ги всичкитее