тайсъне тоя път говориш глупости и след 15 мин темата ще бъде превърната в лъжи и злобеенеTaison написа:Цитат(Taison @ Apr 15 2010, 16:47) Пък сте и много отворени бе... твоя акаунт го играят 5 човека, таратора си лети на приятелите да не изостане в класацията. Не мисля, че аз съм жалкия в случая!
JohnnyBlaze vs. Mortals komari
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
- Контакти:
За това че грабиш приятелите си немога да коментирам, но човека е прав че сте много отворени..TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Apr 15 2010, 16:52) тайсъне тоя път говориш глупости и след 15 мин темата ще бъде превърната в лъжи и злобеене
[url=http://www.bulfleet.com][/url]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
- viktoria_
- Редник (Private)
- Регистриран: пон апр 14, 2008 5:26 pm
- Контакти:
и защо да са много отворени тука не ви разбирамMaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Apr 15 2010, 15:55) За това че грабиш приятелите си немога да коментирам, но човека е прав че сте много отворени..![]()
сички са пичаги и половина само да можете да намерите тема за разговор но явно вас ви интересува само играта че играта и само нея
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Лидера на М.Комбат ги е поздравил, но те не спират със закачките по - техен адрес....Май много се възгордяват това не е добре..princessa_ написа:Цитат(princessa_ @ Apr 15 2010, 16:48) и защо да са много отворени тука не ви разбирам
сички са пичаги и половина само да можете да намерите тема за разговор но явно вас ви интересува само играта че играта и само нея![]()
![]()
Иначе поздравления..
[b][color=green]
[b][color=green]
-
Miza
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 23, 2007 9:21 pm
- Контакти:
Ами горе го има поздрава ,, за мен това е поздрав с половин уста. Както и да е и 2мата атакуващи се държаха джентълменски и за това ще ви помоля ако коментирате нещо да бъде свързано с битките а не със отношенията и кой какво бил казъл , кой бил отворен кои не знам си кво. В крайна сметка това е игра и тука важата правилата - Победител и победен. Успех на всички играещи.
- MaKaVeL1
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
bunur написа:Цитат(bunur @ Apr 15 2010, 17:17) Ще си позволя да циторам dios "спрете да търсите под вола теле" стана красива битка заслугата е и на 2-те страни интриги кой кво правил и мислил няма смисал да се плетят
Не отричам..Добро посрещане е направил..Всичко е станало добре,но защо си мислите че не е литнато нарочно..Незнам това само двамата атакуващи могат да кажат.
[b][color=green]
[b][color=green]