търся съюз

Форум за търсене или предлагане на акаунти в играта. ТЪРГОВИЯТА ЗАБРАНЕНА!
glezence
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 10, 2010 10:59 am
Контакти:

Мнение от glezence »

здравейте знам че едва ли някои ще се загледа но все пак ще пусна тази тема понеже съм нов и искам да попитам дали няма възможност да се получи някакъв трансфер и да ме привика някои във по силен съюз че да се понуча по бързо на играта сред стабилни и силни играчи редовен съм и съм боец редовно си крия флотата и обичам забавление и спам моля ако има някои желаещ нека ми пише на лс а ако няма здраве да е
Потребителски аватар
VaSeTo0
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
Контакти:

Мнение от VaSeTo0 »

глезльо написа:QUOTE (глезльо @ Apr 11 2010, 14:12) здравейте знам че едва ли някои ще се загледа но все пак ще пусна тази тема понеже съм нов и искам да попитам дали няма възможност да се получи някакъв трансфер и да ме привика някои във по силен съюз че да се понуча по бързо на играта сред стабилни и силни играчи редовен съм и съм боец редовно си крия флотата и обичам забавление и спам моля ако има някои желаещ нека ми пише на лс а ако няма здраве да е
може би трябваше да напишеш вселена... Пък можеше и просто да разгледаш 1-вите съюзи във вселената, в която играеш и да пишеш на лидерите или дипломатите им... те едва ли ще те "поканят" :P
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
glezence
Редник (Private)
Регистриран: съб апр 10, 2010 10:59 am
Контакти:

Мнение от glezence »

да всъщност си прав\a вселената е спиид забравих я тази подробност
c0ll3c70r
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт сеп 13, 2005 9:35 am
Контакти:

Мнение от c0ll3c70r »

BUAF, пиши на лидера ни - gerorgh. Мисля, че ще се разберете ;)
I'd rather feel PAIN ...
Потребителски аватар
blindiran
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 06, 2010 2:33 pm
Контакти:

Мнение от blindiran »

c0ll3c70r написа:Цитат(c0ll3c70r @ Apr 11 2010, 14:23) BUAF, пиши на лидера ни - gerorgh. Мисля, че ще се разберете ;)
Може и да пишеш на
Лидер: lucky_jj
съюз S.W.A.T
[b][u][code]На котка и жена вяра нямай .[/code][/u][/b]
:D:D:D
Отговори

Върни се в “Търся/Предлагам”