еми да, светът е пълен с илюзионистиTARATORcho написа:QUOTE (TARATORcho @ Apr 11 2010, 13:24) не вие се заблуждавате ЛАГ НЯМА недейте да си въобразявайте .... щом ви казват че няма значи няма тва че ви лаги е някаква илюзия
много лагва или така ми се струва
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
да обясни админа защо другите сайтове са ми пушка а булфа бави като трабант зареден с ракияTARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Apr 11 2010, 15:24) не вие се заблуждавате ЛАГ НЯМА недейте да си въобразявайте .... щом ви казват че няма значи няма тва че ви лаги е някаква илюзия
обичам женичките обичам ги всичкитее
аз ще ти кажа толкова взеха да си гледатр и те работата и админите и собствениците на играта акот не могат да ни осигурят добра скорост да спират играта и точка да не се мачим повече с тая игра еи така ще си загубят хората които да играят в играта и пари ще видят през крив макаронfederaciq написа:Цитат(federaciq @ Apr 11 2010, 13:31) да обясни админа защо другите сайтове са ми пушка а булфа бави като трабант зареден с ракия
[url=http://dobavi.info/cars/Volkswagen/][/url]
- 3JIeTo
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 27, 2009 12:41 pm
- Контакти:
VALERIGEROV написа:Цитат(VALERIGEROV @ Apr 11 2010, 13:19) при всички лагва освен при админа на спийда не лагва![]()
То на сички лагва ,но явно когато админите влязат лага спира
[b]Не пийте вода в нея се ч...ат рибите !!![/b]
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
3JIeTo написа:Цитат(3JIeTo @ Apr 11 2010, 12:46) То на сички лагва ,но явно когато админите влязат лага спирапросто съвпадение ,но на нас това вече почва да ни писва по 50 пъти да давам ф5 докато моя "доставчик" се сети че тряя ме допусне до булфа
![]()
сега ако ви изчезне играта да знаете че не е вярно играта я има и дори не лагва
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Контакти:
- 3JIeTo
- Редник (Private)
- Регистриран: пон юли 27, 2009 12:41 pm
- Контакти:
Е как ще лагва аз тука една страница 5 мин ми отваря незаради друго ми заради това че съм бавноразвиващ и доде цъкна преглед с мишката то ще свърши деняTARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Apr 11 2010, 14:52) НЕ Е ВЯРНО ..... престани да лъжеш ..... тя не си е тръгвала че да се връща..... даже май и не лагва нали![]()
![]()
![]()
![]()
[b]Не пийте вода в нея се ч...ат рибите !!![/b]
Много спамите!
А колкото до лага, вече трябва да е изчезнал. Ако все още имате проблеми с връзката, моля да ни уведомите.
А колкото до лага, вече трябва да е изчезнал. Ако все още имате проблеми с връзката, моля да ни уведомите.
Последна промяна от Dimorese на нед апр 11, 2010 3:04 pm, променено общо 1 път.
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Контакти:
ми ти какво искаш да седим и да си мълчим като играта почти я нямаше ли ..... и сиг да ти кажем браво ? айде ся ме накажи за спам дето мн ми знае устата - нека силата бъде с тебDimorese написа:Цитат(Dimorese @ Apr 11 2010, 14:59) Много спамите!
нормално е да сме изнервени осебено тея от нас които не са спали от мн време
Последна промяна от TARATORcho на нед апр 11, 2010 3:16 pm, променено общо 1 път.
котката е мек и неразрушим предмет