много лагва или така ми се струва
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
аз мисля че ако имате проблеми с доставчика на нет трябва да си смените дилъра ..... няма да ви се оправи нета ама поне ще е по-поносимоfederaciq написа:Цитат(federaciq @ Apr 4 2010, 06:58) от известно време има проблеми от доставчика е
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
- Darth Sidious
- Редник (Private)
- Регистриран: вт дек 02, 2008 11:30 pm
- Контакти:
- speedy-rereg
- Редник (Private)
- Регистриран: съб сеп 29, 2007 10:27 am
- Контакти:
да бе, искате да кажете че лагва на 1и доставчици и не на други ли.
ЦитатПросрочено време на връзката
Сървърът un2.bulfleet.com просрочи зададеното време за връзка.
* Сайтът може да е временно недостъпен или твърде зает. Опитайте пак след малко.
* Ако не можете да заредите коя да е страница, проверете хардуера на компютъра.
* Ако компютърът или мрежата са зад защитна стена или прокси, проверете дали на Firefox е разрешен достъпът до Интернет.[/quote]
и това е през около 10-15мин, за по около 1 минута ... то на човек направо да му се отще
ЦитатПросрочено време на връзката
Сървърът un2.bulfleet.com просрочи зададеното време за връзка.
* Сайтът може да е временно недостъпен или твърде зает. Опитайте пак след малко.
* Ако не можете да заредите коя да е страница, проверете хардуера на компютъра.
* Ако компютърът или мрежата са зад защитна стена или прокси, проверете дали на Firefox е разрешен достъпът до Интернет.[/quote]
и това е през около 10-15мин, за по около 1 минута ... то на човек направо да му се отще
Последна промяна от speedy-rereg на нед апр 11, 2010 10:52 am, променено общо 1 път.
[url=http://dobavi.info/cars/Volkswagen/][/url]
Еми.. явно?speedy gonzales написа:Цитат(speedy gonzales @ Apr 11 2010, 12:47) да бе, искате да кажете че лагва на 1и доставчици и не на други ли.
Потребител: RoYaL , 11:39:01 11-04-2010
Никакъв проблем при мен. И цифрите ми зареди на момента. И всичко си ми зарежда, кликам си безпроблемно. Докладите без бекъп от форума отварям за секунда, така че...
Но спокойно де, сега ще ви кажат да се обадите на некадърните ви доставчици и да им кажете да си оправят международния трафик, нищо че нямате проблем с никой друг външен сайт.
Последна промяна от RoYaL на нед апр 11, 2010 10:56 am, променено общо 1 път.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.