[M.Kombat] vs. [Unforgiven]

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Hardcore Вселена.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

Може да не съм добър играч и не съм се дъхал никога ама ся щом оная отрепка се заяжда и аз ще се заяждам!!!
А ти наркоманче , шмъркай си там и си мълчи.Ок ли?
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Crashedd
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 15, 2008 1:18 pm
Контакти:

Мнение от Crashedd »

TaINia* написа:Цитат(TaINia* @ Apr 10 2010, 19:23) И отновно поздравления за Асен :a055: :a055:

Е CODE"МУХЪЛ" когато играя защо и гък не чувам от вас мълчите като мишки .. Видях ви колко сте добри защо да играя като няма интрига .....Вие сте силни само в форума в играта не знаете къде се намирате :dizzy: :dizzy: :dizzy:

Първо се научи да четеш ..Но и да се научиш няма да разбереш защо обижда .. кой обижда, за какво го обижда и защо ..

:n038: :n038: :n038: :n038: стига.........

ХАХА ето още 1 типаж който мноуу е силен ама само на думи . . и е 100 % като падналия съюзник ще го набият и ще почне псува админите "който са му виновни"

такива типажи сте ми толкова ясни !
Цитат[b][18:16:35] OmertA каза: ахаха
[18:16:43] OmertA каза: ей тва булфлийта
[18:16:45] OmertA каза: страшна работа[/b][/quote]
Потребителски аватар
MaTaDoR
Редник (Private)
Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
Контакти:

Мнение от MaTaDoR »

Crashedd написа:Цитат(Crashedd @ Apr 10 2010, 20:55) ХАХА ето още 1 типаж който мноуу е силен ама само на думи . . и е 100 % като падналия съюзник ще го набият и ще почне псува админите "който са му виновни"

такива типажи сте ми толкова ясни !
Цялата им работа е такава :)
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Потребителски аватар
UrieL
Редник (Private)
Регистриран: чет фев 11, 2010 3:56 pm
Контакти:

Мнение от UrieL »

Добра акция браво на момчетата и все така да продължават да ни радват. :bravo:

За защитника наспал се пича позабавлявал се е и това е ако продължава да играе , бързо възстановяване му пожелавам.

А за спаменето и псуването не му е тук мястото .
[b][u][color=#FF0000]Преди да ми отговориш първо се замисли дали можеш да говориш :?[/b][/u][/color]
[img]file:///C:/Users/In%20The%20Sky/Desktop/logobulf.gif[/img]
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Hardcore Вселена”