една моя битка
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- blindiran
- Редник (Private)
- Регистриран: съб мар 06, 2010 2:33 pm
- Контакти:
Дано ,дано !От твоите уста в божиите уши :дRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 10 2010, 17:11) Що бе, познавам хора дето още от 1вия си рунд влизаха в 10катаИ то когато това беше трудно - в днешно време шансът е по-голям. Само упорство и някой друг лев ще му трябва. Дет се вика - ще се чуе.
[b][u][code]На котка и жена вяра нямай .[/code][/u][/b]
:D:D:D
- karelia
- Редник (Private)
- Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
- Контакти:
За Глобул изполвайте активирана услуга mail-to-sms на локалния си мобилен оператор да получавате известяване за атака. Задължително е и да сте сигурни, че адресът [email protected] не е във блокираните адреси от SPAM-филтъра на пощата.Смс известяването на Глобул отдавна е прецакано понеже не им е проритет.(Колко съм ги благославял да фалират заради това дано.)RoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 10 2010, 19:53) От сайта на оператора активираш услугата mail2sms, а в настройки въвеждаш номер в следния формат:
[email protected]
или
[email protected]
п.п. Пощенската кутия на Глобул събира НЕ ПОВЕЧЕ от 5 непрочетени съобщения! Надхвърлите ли тази квота, sms-известяването ви ще спре да функционира.
Последна промяна от karelia на съб апр 10, 2010 6:32 pm, променено общо 1 път.
И какви сигнали пращат към твоите картинкиглезльо написа:Цитат(глезльо @ Apr 10 2010, 20:24) то не е важно какво стига до божиите уши а какви сигнали пращам аз от мишката към картинките![]()
![]()
не е ли така
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- blindiran
- Редник (Private)
- Регистриран: съб мар 06, 2010 2:33 pm
- Контакти:
ПрегледRoYaL написа:Цитат(RoYaL @ Apr 10 2010, 18:28) И какви сигнали пращат към твоите картинки![]()
Ф5
мозила рефрешър :Д:
Едит: Аз съм на М-тел и всичко е "оК"
Последна промяна от blindiran на съб апр 10, 2010 6:38 pm, променено общо 1 път.
[b][u][code]На котка и жена вяра нямай .[/code][/u][/b]
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
Ми направи си го на мейла, и от мейла да ти праща на телефона. Не знам обаче кои пощи имат тая възможност. Питай Г-н гид за това :D :D :DTARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Apr 11 2010, 00:00) рояле я кажи как да си го направя на Q telecom или на Cosmote или да се обърна към Г-н Гид![]()
![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi