Я срещни ти 2600 кръста 9то ниво с 1200 бойни 1воCrashedd написа:QUOTE (Crashedd @ Apr 9 2010, 09:58) дайте бекъпи де поне разбрах че бонурчу има късмет със 4 дини да чупи планети лично ако съм аз под 5 броя ще срещам зимам си реца и готова работа ; ]] макар че говоря от страната на наблюдател този рунд![]()
отново в сезона на дините
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
Това, че знам, не ми помага особено
П.П. Те нещо взеха, че се спряха сигурно чакат пак да я развия за да литнат
П.П. Те нещо взеха, че се спряха сигурно чакат пак да я развия за да литнат
Последна промяна от sixkiller_k3 на пет апр 09, 2010 11:48 am, променено общо 1 път.
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
bunur написа:Цитат(bunur @ Apr 9 2010, 09:29) Само за протокола да кажа винаги съм имал най-голяма успеваемост точно с 4 броя дини това и сега го виждам като са друга бройка (повече или по малко) по рядко бутам.Това разбирасе в личен план.Иначе за планета късмет кво да кажа друго и аз мислих че няма да падне.Айде успех за напред както на теб така и за нас като алианс и приятни мигове на всички в играта.
Така е наистина. В началото на този рунд във 2ра, като бяхме на по 200к точки от 4 полета по мен с 4 звезди ми събори 3 планети с мини 29/22, а с 4тия полет ми събори само сградите. Увиснаха ми и две строящи се звезди. Нереален си и въобще не ми харесваш
- Sagittarius
- Редник (Private)
- Регистриран: съб фев 11, 2006 3:10 pm
- Контакти:
Ето за отпускарите:did7 написа:QUOTE (did7 @ Apr 9 2010, 10:21) Верно-направете малко бекъпи за Булфлийт-отпускарите!
Иначе-поздравления Благо-то по коментарите се разбра,че късмета е бил на твоя страна!![]()
1. Swifty vs. Noy
2. Swifty vs. Seceder
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- MaTaDoR
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
- Контакти:
Тва ми напомня на една история преди няколко рунда във втора.Първите 2 съюза акция срещу роялаFr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Apr 9 2010, 12:41) Големи планове как 2 челни съюза да свалят един играч. То наистина е доста трудна и изнурителна работа![]()
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!