Той не е влизал докато е бил наказанFr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Apr 8 2010, 22:38) Пише си го като влезеш докато си наказан![]()
(Unforgiven) vs (TheRockers) demode
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
- Контакти:
Първо за битката - не е нищо особенно според мен има доста по добри, можеше и да не се
дълбае толкова по нея
Явно ударили са го момчето.И какво виждат очите ми
СиксКилърската Мадона пак пледира за невинност въпреки цитирам администратор
Чаровна от предния рунд във вселена спийд "Цял преди обед те грабиха а ти светеше
като коледна крушка "Ми свети си момчето - Ретро ти като не можеш да светиш какво яд ли те е???
Трябвало е да го прекръстят на Светльо наввремето ама не са се усетили - кво да се прави
откъде да знаят техните
Айде със здраве на всички,
Рояле на тебе никва бира малък си още 
дълбае толкова по нея
Чаровна от предния рунд във вселена спийд "Цял преди обед те грабиха а ти светеше
като коледна крушка "Ми свети си момчето - Ретро ти като не можеш да светиш какво яд ли те е???
Трябвало е да го прекръстят на Светльо наввремето ама не са се усетили - кво да се прави
откъде да знаят техните
Айде със здраве на всички,
Последна промяна от Newromancer на чет апр 08, 2010 9:51 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
Цитирай ако искаш и древногръцки философ няма да изглеждаш по-уменNewromancer написа:QUOTE (Newromancer @ Apr 8 2010, 23:45) Първо за битката - не е нищо особенно според мен има доста по добри, можеше и да не се
дълбае толкова по неяЯвно ударили са го момчето.И какво виждат очите ми
откъде да знаят техните![]()
Айде със здраве на всички,Рояле на тебе никва бира малък си още
![]()
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Важно е какъв "Си" а не какъв "Изглеждаш"Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Apr 8 2010, 23:51) Цитирай ако искаш и древногръцки философ няма да изглеждаш по-умен![]()
Но пишлеме като тебе едва ли ще го разбере това някога
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
Много добре разбирам, както също разбирам и, че много те е яд нещо. Ама не си виновен - то и на мен ако ми надуваха шушоните всеки рунд като играя и аз щях да се чувствам така
А ако толкова ти е зор да гледаш сеир няма да чакаш дълго - тоя рунд мен ще ме дупчат яко 
- Newromancer
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
Хе хе мен да ме е яд за нещо - нещо не си разбрал добре, не ме е яд за нищо просто
когато видя как се правиш на Сикскилърската невинна мадона не успявам да се въздържа
и да те сложа на място за което разбира се се извинявам на администрацията за спама който
правим тук и на тебе разбира се, ти с нищо не си заслужил такова отношение от моя страна
Айде стига спам и със здраве да си светиш - Светльо
5-0 , 0-5, 5-0 , 0-5 ,5-0,
когато видя как се правиш на Сикскилърската невинна мадона не успявам да се въздържа
и да те сложа на място за което разбира се се извинявам на администрацията за спама който
правим тук и на тебе разбира се, ти с нищо не си заслужил такова отношение от моя страна
Айде стига спам и със здраве да си светиш - Светльо
Последна промяна от Newromancer на чет апр 08, 2010 10:21 pm, променено общо 1 път.
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Стига с тези пораженски помисли. We believe in you ;dFr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Apr 9 2010, 00:09) Много добре разбирам, както също разбирам и, че много те е яд нещо. Ама не си виновен - то и на мен ако ми надуваха шушоните всеки рунд като играя и аз щях да се чувствам такаА ако толкова ти е зор да гледаш сеир няма да чакаш дълго - тоя рунд мен ще ме дупчат яко
![]()
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
Стига спам наистина, че ти живееш с 2 рунда назад и не си в часNewromancer написа:QUOTE (Newromancer @ Apr 9 2010, 00:17) Хе хе мен да ме е яд за нещо - нещо не си разбрал добре, не ме е яд за нищо просто
правим тук и на тебе разбира се, ти с нищо не си заслужил такова отношение от моя страна![]()
![]()
Айде стига спам и със здраве да си светиш - Светльо![]()
5-0 , 0-5, 5-0 , 0-5 ,5-0,