(Unforgiven) vs (TheRockers) demode

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Hardcore Вселена.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Apr 8 2010, 22:38) Пише си го като влезеш докато си наказан ;)
Той не е влизал докато е бил наказан :)
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Шанс :) Пък и никой съюзник ли не можа да му каже по-навреме?
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед юли 09, 2006 12:41 pm
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Първо за битката - не е нищо особенно според мен има доста по добри, можеше и да не се
дълбае толкова по нея :) Явно ударили са го момчето.И какво виждат очите ми
СиксКилърската Мадона пак пледира за невинност въпреки цитирам администратор
Чаровна от предния рунд във вселена спийд "Цял преди обед те грабиха а ти светеше
като коледна крушка "Ми свети си момчето - Ретро ти като не можеш да светиш какво яд ли те е???
Трябвало е да го прекръстят на Светльо наввремето ама не са се усетили - кво да се прави
откъде да знаят техните :)
Айде със здраве на всички, :a055: Рояле на тебе никва бира малък си още :P
Последна промяна от Newromancer на чет апр 08, 2010 9:51 pm, променено общо 1 път.
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Newromancer написа:QUOTE (Newromancer @ Apr 8 2010, 23:45) Първо за битката - не е нищо особенно според мен има доста по добри, можеше и да не се
дълбае толкова по нея :) Явно ударили са го момчето.И какво виждат очите ми
СиксКилърската Мадона пак пледира за невинност въпреки цитирам администратор
Чаровна от предния рунд във вселена спийд "Цял преди обед те грабиха а ти светеше
като коледна крушка "Ми свети си момчето - Ретро ти като не можеш да светиш какво яд ли те е???
Трябвало е да го прекръстят на Светльо наввремето ама не са се усетили - кво да се прави
откъде да знаят техните :)
Айде със здраве на всички, :a055: Рояле на тебе никва бира малък си още :P
Цитирай ако искаш и древногръцки философ няма да изглеждаш по-умен :)
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Apr 8 2010, 23:51) Цитирай ако искаш и древногръцки философ няма да изглеждаш по-умен :)
Важно е какъв "Си" а не какъв "Изглеждаш" :lol: :lol: :lol:
Но пишлеме като тебе едва ли ще го разбере това някога :lol: :lol:
[color=#990000][url=http://stardragon.hit.bg/history.htm]Star Dragon's member[/url][/color]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Много добре разбирам, както също разбирам и, че много те е яд нещо. Ама не си виновен - то и на мен ако ми надуваха шушоните всеки рунд като играя и аз щях да се чувствам така :) А ако толкова ти е зор да гледаш сеир няма да чакаш дълго - тоя рунд мен ще ме дупчат яко ;)
Потребителски аватар
Newromancer
Ефрейтор (Corporal)
Контакти:

Мнение от Newromancer »

Хе хе мен да ме е яд за нещо - нещо не си разбрал добре, не ме е яд за нищо просто
когато видя как се правиш на Сикскилърската невинна мадона не успявам да се въздържа
и да те сложа на място за което разбира се се извинявам на администрацията за спама който
правим тук и на тебе разбира се, ти с нищо не си заслужил такова отношение от моя страна :lol: :lol:
Айде стига спам и със здраве да си светиш - Светльо :lol: :lol: 5-0 , 0-5, 5-0 , 0-5 ,5-0,
Последна промяна от Newromancer на чет апр 08, 2010 10:21 pm, променено общо 1 път.
Skullcollector`
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
Контакти:

Мнение от Skullcollector` »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Apr 9 2010, 00:09) Много добре разбирам, както също разбирам и, че много те е яд нещо. Ама не си виновен - то и на мен ако ми надуваха шушоните всеки рунд като играя и аз щях да се чувствам така :) А ако толкова ти е зор да гледаш сеир няма да чакаш дълго - тоя рунд мен ще ме дупчат яко ;)
Стига с тези пораженски помисли. We believe in you ;d
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]

[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]

ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)

Мнение от sixkiller_k3 »

Newromancer написа:QUOTE (Newromancer @ Apr 9 2010, 00:17) Хе хе мен да ме е яд за нещо - нещо не си разбрал добре, не ме е яд за нищо просто
когато видя как се правиш на Сикскилърската невинна мадона не успявам да се въздържа
и да те сложа на място за което разбира се се извинявам на администрацията за спама който
правим тук и на тебе разбира се, ти с нищо не си заслужил такова отношение от моя страна :lol: :lol:
Айде стига спам и със здраве да си светиш - Светльо :lol: :lol: 5-0 , 0-5, 5-0 , 0-5 ,5-0,
Стига спам наистина, че ти живееш с 2 рунда назад и не си в час :) Не се и съмнявам, че ще ги блещиш същите и след 20 години. Когато съм грешал съм си изтърпявал наказанието и не съм ревал из форума. Разбирам, че покрай играта ти вече знаеш всичко за мен, включително и ЕГН и зъбен статус, но недей да ги издаваш на всички :lol:
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

аз му казах на тайния,че само лае,а нищо не прави той не ми вярва и ся яде джигена

пп

тая тема за Чък Норис ще я патентовам!
обичам женичките обичам ги всичкитее
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Hardcore Вселена”