Значи за първия въпрос .... взех толкова колкото ми трябваше .... благодарение на мене хората не остават "гладни"
И втория въпрос .... един приятел ми го препоръча и вместо да сеивна и да си лягам го издебних и го лупнах
sexyman написа:Цитат(sexyman @ Apr 3 2010, 20:27) Значи за първия въпрос .... взех толкова колкото ми трябваше .... благодарение на мене хората не остават "гладни"
И втория въпрос .... един приятел ми го препоръча и вместо да сеивна и да си лягам го издебних и го лупнах
Браво , добре се е получило Поздравления на нападателя .
Искам само да попитам защо не си го минал 2-ри път ??Гледам има останало малко корабни веики от воината
[b][u][code]На котка и жена вяра нямай .[/code][/u][/b]
:D:D:D
blindiran написа:QUOTE (blindiran @ Apr 6 2010, 09:13) Искам само да попитам защо не си го минал 2-ри път ??Гледам има останало малко корабни веики от воината
Обхвата?
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
Епа нека да отговоря и аз .... эащото паднах с точките и съответно ми светна едно пиле и му литнах за да направя някоя хубава бойна .... а от първия противник нямаше каква бойна да направя или рециклаж и се отказах .... иначе ако бях пуснал на 12 рунда щеше да остане и без останалите