[ TheRockers ]Rosen_00 vs [ M.Kombat ] Ermac

Ежедневно издание с много интересни събития от света на играта на Hardcore Вселена.

Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant

Потребителски аватар
Rosen_00
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: пет май 12, 2006 5:06 am
Контакти:

Мнение от Rosen_00 »

Reiko написа:Цитат(Reiko @ Apr 5 2010, 16:00) прочети ми добре предишния коментар и тогава отговаряй ... сори за спама ...
Правилата са простички.....щом не е забранено е позволено, не съм чел за забрана за смяна на съюзи....мога всеки ден да съм в различен съюз и какво от това какво съм нарушил ? Администрацията си следи добре за провилата и ако имаше нещо нередно щеше да се намеси, мисля че е неуместно да хвърляш сянка на съмнение за легитимноста на битката :p140:
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

Битката си е лигитимна спор няма :) Въпросът беше, че доскоро не можеше да се сменя съюз повече от веднъж на 7 дни, а в промените не си спомням да съм чел това да е премахвано и затова питам ;) Иначе който си го може си го може :a055:
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
blindiran
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 06, 2010 2:33 pm
Контакти:

Мнение от blindiran »

Fr0z3nSouL™ написа:Цитат(Fr0z3nSouL™ @ Apr 5 2010, 15:43) Битката си е лигитимна спор няма :) Въпросът беше, че доскоро не можеше да се сменя съюз повече от веднъж на 7 дни, а в промените не си спомням да съм чел това да е премахвано и затова питам ;) Иначе който си го може си го може :a055:
ех......админи,админи........
[b][u][code]На котка и жена вяра нямай .[/code][/u][/b]
:D:D:D
tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

Росене каза по горе правилата са прости щом не си ги нарушил и не са обявени значи всичко е ОК. Ми по тази логика си аде няма казвам какво.Щом има вратичка в системата която не е както трябва даваи да се възползвам от нея пък дреме ти на ,,,,,,,,,,,,,,,,В немексията имаше такава вратичка с борсата купуваш на половин цена .... продаваш до на двоино пускаш малки оферти а ти ги купуват за големи ...............вратичка в системата пропуск и се възползваха мн хора от които и аз с което не се гордея и какво от тва ............

даите да играеме кат пичове и когато някои ти каже истината да си кажеме така е а не да овъртаме и да плямпаме

за битката иначе жестока е и на лично ти го казах в играта само дето процентите ти куцаше малко йонната не добре сметната за броя флот
Последна промяна от tralalaiko на пон апр 05, 2010 6:52 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

Калашников47 написа:Цитат(Калашников47 @ Apr 5 2010, 17:45) Росене каза по горе правилата са прости щом не си ги нарушил и не са обявени значи всичко е ОК. Ми по тази логика си аде няма казвам какво.Щом има вратичка в системата която не е както трябва даваи да се възползвам от нея пък дреме ти на ,,,,,,,,,,,,,,,,В немексията имаше такава вратичка с борсата купуваш на половин цена .... продаваш до на двоино пускаш малки оферти а ти ги купуват за големи ...............вратичка в системата пропуск и се възползваха мн хора от които и аз с което не се гордея и какво от тва ............

даите да играеме кат пичове и когато някои ти каже истината да си кажеме така е а не да овъртаме и да плямпаме

за битката иначе жестока е и на лично ти го казах в играта само дето процентите ти куцаше малко йонната не добре сметната за броя флот
вие какво искате немоа да разбера ? каква вратичка какви 5 лева .....дайте да играем като пичове и тоя да си спи и да не влиза и да го оставим така нали ? щеше ли да има разлика дали росен или аз щото можеше да го ударя 15 мин след росен ама бързахме да не влезе .... тогава какво щеше да ви е криво?!?! битката е страхотна и всичко е както трябва това че на вас не ви харесва незначи че правилата били глупави въздържах се да пиша до ся ама вие само мрънкате глупости
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
blindiran
Редник (Private)
Регистриран: съб мар 06, 2010 2:33 pm
Контакти:

Мнение от blindiran »

Калашников47 написа:Цитат(Калашников47 @ Apr 5 2010, 18:45) Росене каза по горе правилата са прости щом не си ги нарушил и не са обявени значи всичко е ОК. Ми по тази логика си аде няма казвам какво.Щом има вратичка в системата която не е както трябва даваи да се възползвам от нея пък дреме ти на ,,,,,,,,,,,,,,,,В немексията имаше такава вратичка с борсата купуваш на половин цена .... продаваш до на двоино пускаш малки оферти а ти ги купуват за големи ...............вратичка в системата пропуск и се възползваха мн хора от които и аз с което не се гордея и какво от тва ............

Спами по битката ,а не за вратички и стълбички :P
[b][u][code]На котка и жена вяра нямай .[/code][/u][/b]
:D:D:D
tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

Rosen_00 написа:Цитат(Rosen_00 @ Apr 5 2010, 18:40) Правилата са простички.....щом не е забранено е позволено, не съм чел за забрана за смяна на съюзи....мога всеки ден да съм в различен съюз и какво от това какво съм нарушил ? Администрацията си следи добре за провилата и ако имаше нещо нередно щеше да се намеси, мисля че е неуместно да хвърляш сянка на съмнение за легитимноста на битката :p140:

Ето това исках да кажа ................щом не е забранено значи е позволено ................................
а това че го ударил еваларка битката е страхотна и цепи мрака и САм гледам е ударил този пич ме кефи но не ме кефт приказката му
Потребителски аватар
StarFighter
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: съб окт 14, 2006 8:57 pm
Контакти:

Мнение от StarFighter »

Администрацията проспива случая, създава се прецедент който обезмисля половинара правила дето са обявили , дай сега да пусна сатките да отида в топ съюза и да ми транспортират ресурси да ме улеят ,а после да им върна или дай да атакуваме някой общо - събираме се 3-4 играча на едно място и след атаката, кой откъде е или както в случая те ънфоргивен да си сложат в нифото рециклираме с/у 20% и секи който ще води битка да ходи при тях и така ...абе май излиза , че правилата дето ограничиха да са само в съюзите ги обезмислят, ако не реагират по някакав начин.

Всъщност не ме интересува дали Росен ще го накажат или не , но за подобни ситуаций, миналия рунд администрацията наказа играчи не спрямо правилата ,а спрямо субективната си оценка , а в момента няма реакция .
Последна промяна от StarFighter на пон апр 05, 2010 8:09 pm, променено общо 1 път.
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.save-darina.org][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

Точно това исках да кажа и аз като този пич преди мен. . . . .Има правила има и заобикаляне на правила въпросът е принципен наздраве
Последна промяна от tralalaiko на пон апр 05, 2010 9:38 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
Dimorese
Полковник (Colonel)
Регистриран: нед яну 22, 2006 2:34 pm
Контакти:

Мнение от Dimorese »

По-добре гледайте собствената си градина преди да давате оценки за работата на администрацията.
Отговори

Върни се в “Bulfleet Tribune Hardcore Вселена”