Е последните 7 дена си бачкаше перфе?! Къв модем си си взел и що не си се похвалил? Пък и ако стане нещо нали имам главната паролаpresito написа:Цитат(presito @ Apr 5 2010, 04:32) Ползвам модем и Тийма няма да бача хубаво.
Спийд спам - рунд 20 ?
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Оооо, на дейл-ъп ли мина - мани, ще те нулнат. Дай ще играем от моя комп. Между другото имам 3-4 карти на мобисърф, ако се интересуваш...presito написа:Цитат(presito @ Apr 5 2010, 04:36) От ония с ваучерите
Алабанско производство са! - от мулти рама
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
- WindowsXp
- Редник (Private)
- Регистриран: чет яну 07, 2010 11:13 pm
- Контакти:
Абе може би не му е тука мястото да го пиша, но снощи ми направи неприятното впчатление, че по НОВА рекламират и хановете. Няма ли начин да измислим някакъв начин, да почне да се рекламира и нащо БФ някаде из сайтовете а може и в някоя телевизия. Някой има ли представа какви са условията и т.н..
Go hard or go home...
-
Skullcollector`
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: пон дек 17, 2007 3:26 pm
- Контакти:
Предлагам да разпечатаме и разлепим рекламни съобщения по спирки, гари, обществени сгради, стълбове, пейки и тротоари. Може да излезем със слогана "Играта, която ще те накара да полетиш". Ще се свържем с неправителствени организации. Ще привлечем спонсори(те и без това са лапни-шарани). Ще направим вестника в печатно издание(имам позната с печатница, която няма да ми откаже) и ще даваме пари на хората да го купуват. Ще пуснем реклами по БНР преди всяка емисия новини. След като съберем малко капитал ще наемем някой футболист да рекламира играта(много актуално в момента).
Мога да продължа с невероятни маркетингови идеи относно бъдещето на любимата игра, ама трябва да бягам за лекции. Мисълта ми беше:
Вие наистина ли мислите, че 1 шепа хора можем да направим нещо? Собственикът очевидно не дава пукната пара за играта, а n на брой анонимника ще я съживят... Хубаво е да си оптимист, ама заблудата е в голям ощърб за притежателите си.
Мога да продължа с невероятни маркетингови идеи относно бъдещето на любимата игра, ама трябва да бягам за лекции. Мисълта ми беше:
Вие наистина ли мислите, че 1 шепа хора можем да направим нещо? Собственикът очевидно не дава пукната пара за играта, а n на брой анонимника ще я съживят... Хубаво е да си оптимист, ама заблудата е в голям ощърб за притежателите си.
[quote="gajet_killer"]Цитат(gajet_killer @ Sep 3 2009, 19:06) Дай на българина злободневие в изобилие и му гледай глупостта.[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]
[b]Имаш или нямаш,мозък не се продава наливен ;)[/b]
ЦитатНе съм се крил :) даже имам доста битки просто не сам ги качвал в форума :) защото не изскам и сам си ги запазил на пц то :d такаче не ми казваи че сам се крил при положение че не знаеш как сам играл през [b]детмача[/b] !!! :P[/quote]