Промени вселена 2
- federaciq
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
- Контакти:
2. Ограничение в галактиките -
Регистрации само във 2ра/3та/4та галактики
1ва и 5та галактика ще се активират при необходимост и над определен брой играчи.
ще мога ли да колонизирам в 5 и 1 галактика?
Надявам се да го направят, да не може.
dios
Регистрации само във 2ра/3та/4та галактики
1ва и 5та галактика ще се активират при необходимост и над определен брой играчи.
ще мога ли да колонизирам в 5 и 1 галактика?
Надявам се да го направят, да не може.
dios
Последна промяна от federaciq на ср мар 31, 2010 2:54 pm, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
- MaTaDoR
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
- Контакти:
Еми и аз нямам време за игра ама ще се регна да се порадвам на яките правиланабора написа:Цитат(набора @ Mar 31 2010, 14:13) Тези правила са нож с две остриета ..... Тези,които нямат време за игра - като мен,директно се отказват и няма да играят обаче хората,които са пред комп по цял ден ще могат да и се насладят![]()
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
- VaSeTo0
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: вт апр 01, 2008 2:32 pm
- Контакти:
Тези правила... нещо не ми допадат...
1. Доколкото разбрах, за да имаш добър флот (над 20м дмг) трябва да имаш и мини на по 20-то (ако не и повече), поне 5 планети (и като не се спират мините ставаш КАСА) а и рециклиращ флот за 50 милки (абсолютно ненужно според мен)!?
2. Къде ще отиде разнообразието в стратегии, флот и т.н.? Ще има само 1 начин на игра и всички ще са еднакви (с разлика във флота +-1 кръст на 1000)
3. Играчите, нямащи възможност за игра по поне 15-16 часа дневно при всички положения стават касички...
Та ако имаше анкета щях да гласувам с НЕ за поне половината от промените

1. Доколкото разбрах, за да имаш добър флот (над 20м дмг) трябва да имаш и мини на по 20-то (ако не и повече), поне 5 планети (и като не се спират мините ставаш КАСА) а и рециклиращ флот за 50 милки (абсолютно ненужно според мен)!?
2. Къде ще отиде разнообразието в стратегии, флот и т.н.? Ще има само 1 начин на игра и всички ще са еднакви (с разлика във флота +-1 кръст на 1000)
3. Играчите, нямащи възможност за игра по поне 15-16 часа дневно при всички положения стават касички...
Та ако имаше анкета щях да гласувам с НЕ за поне половината от промените
[quote="ludoto922"]QUOTE (ludoto922 @ Oct 22 2009, 18:34) бъфлиит[/quote]
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Някои неща определено са интересни,но относно "Промени в начина на развитие." !!!по голяма тъпотия не мога да си представя
да не искате да убиете съвсем играта,чара и е че има много вариянти за игра вие искате да вкарате всичко в някакъв калъп ли?Егаси тъпото би било наистина то се губи всякаква идея за някаква стратегия,оставете ни да си играем както си искаме!!!И оставете си една вселена в която коефициента да е по ресурсни точки,или още по-добре и по ресурсни и по статистически 
Кво като си каса, нали ще имаш и флот?VaSeTo0 написа:Цитат(VaSeTo0 @ Mar 31 2010, 19:38) Тези правила... нещо не ми допадат...
Та ако имаше анкета щях да гласувам с НЕ за поне половината от промените![]()
![]()
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.