Mortal Kombat
Модератори: Bulfleet Newspaper, Bulfleet tribune assistant
Абе вие друга работа нямате ли си,че се биете? И Преслава та Преслава. Я какви цици е отпрала,какво се закачете с момичето. Недейте така,ще я превърнете в ... лека жена. Всеки иска да и скача.
Между другото тези от Mortal Kombat от коя серия са? Първата или втората?
Последна промяна от dios на ср мар 31, 2010 4:43 pm, променено общо 1 път.
- karelia
- Редник (Private)
- Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
- Контакти:
Че е отпрала,отпрала е и за разлика от много други фолк звезди,нейните са 100% натурални.dios написа:Цитат(dios @ Mar 31 2010, 18:38) Абе вие друга работа нямате ли си,че се биете? И Преслава та Преслава. Я какви цици е отпрала,какво се закачете с момичето. Недейте така,ще я превърнете в ... лека жена. Всеки иска да и скача.
ЦитатJohnnyCage
2010-03-31 17:42:21 Докладвай
пусни това към битката:
Почнах рунда и си копаех спокойно ,
поограбвах съседите те ми летяха и
като ограбих тралалайко той ми каза
че ще ме нулне няколко пъти в този
рунд . Не обърнах внимание щото
такива заплахи секи получава, но
пича ни обяви война , обявихме и
ние ,тъй като наще играчи пребиха
мати от същия съюз и за да зимат
повече бойни. Тралоалайко така се
разпали като му почупих малко
спидери , че махна едната планета и
дойде до главната ми, като всеки
копач аз имах малко кръстаци ,никви
проценти и мини , момака си помисли
, че е най силния играч на света и
аз за 24ч дигнах флотата и %
колкото можах , през това време
тралалайко ми лтна 1-2 пъти като
още 2-рия път можех да го срещна,
но нямаше кой да рецне , после
момъка наби протекция - щото е
много силен и аз зачаках да литне
пак , сутринта пак ми литна ,но бях
на сейван и неможах да върна , но
после цял ден оставих 180 кръста да
седят и дигах другите 170 постоянно
да летят , накрая момъка литна и го
посрещанх като кръстаците кацнаха
малко преди битката .
Поздрави за тралалайко
Отговори Изтриване[/quote]
Оригинал
Понеже играя от интернет клуб в момента, не мога да направя бекъп, моля ако някой му се занимава да шибне един, ако не после ще спретна от нас един
ЦитатJohnnyCage
2010-03-31 17:54:05 Докладвай
лс реца 99% е събран
2010-03-31 17:42:21 Докладвай
пусни това към битката:
Почнах рунда и си копаех спокойно ,
поограбвах съседите те ми летяха и
като ограбих тралалайко той ми каза
че ще ме нулне няколко пъти в този
рунд . Не обърнах внимание щото
такива заплахи секи получава, но
пича ни обяви война , обявихме и
ние ,тъй като наще играчи пребиха
мати от същия съюз и за да зимат
повече бойни. Тралоалайко така се
разпали като му почупих малко
спидери , че махна едната планета и
дойде до главната ми, като всеки
копач аз имах малко кръстаци ,никви
проценти и мини , момака си помисли
, че е най силния играч на света и
аз за 24ч дигнах флотата и %
колкото можах , през това време
тралалайко ми лтна 1-2 пъти като
още 2-рия път можех да го срещна,
но нямаше кой да рецне , после
момъка наби протекция - щото е
много силен и аз зачаках да литне
пак , сутринта пак ми литна ,но бях
на сейван и неможах да върна , но
после цял ден оставих 180 кръста да
седят и дигах другите 170 постоянно
да летят , накрая момъка литна и го
посрещанх като кръстаците кацнаха
малко преди битката .
Поздрави за тралалайко
Оригинал
Понеже играя от интернет клуб в момента, не мога да направя бекъп, моля ако някой му се занимава да шибне един, ако не после ще спретна от нас един
За същия Тралалайко ли говореше ти ???stan4o написа:Цитат(stan4o @ Mar 30 2010, 15:07) Mortal Combat явно не искат да взимат класацията по изпратени ЛС започнаха да блокират тралалайко...
ЦитатJohnnyCage
2010-03-31 17:54:05 Докладвай
лс реца 99% е събран
Последна промяна от Reiko на ср мар 31, 2010 5:29 pm, променено общо 1 път.
[url=http://smershbattles.hit.bg/XXXX/ss.gif][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
[url=http://www.bulfleet.com/][/url]
-
ncuxonam
- Редник (Private)
- Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
- Контакти:
Мортал Комбат 3 Ултимат!!dios написа:Цитат(dios @ Mar 31 2010, 18:38) Абе вие друга работа нямате ли си,че се биете? И Преслава та Преслава. Я какви цици е отпрала,какво се закачете с момичето. Недейте така,ще я превърнете в ... лека жена. Всеки иска да и скача.
-
tralalaiko
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
- Контакти:
така а сега пич да ти кажа неколко неща първо ПОЗДРАВЛЕНИЯ ако ми беше видял името на планетата веднага след битката я прексрастих така на ПОЗДРАВЛЕНИЯ уважавам играчите които мислят както искаш го разбираи.Добре ме изигра и шпионажа още веднъж доказа колко е важен да си с няколко левела над противника.Заради спая ми нито веднъж не можах да разгадая флота ти както и да е.
подцених те в интерес на истината долу на планетите имах още 250 спидара ама не ги домакнах там защото не знаех с какво разполагаш.също така изистанах с 12 часа някъде заради прословутата ти протекция която не беше по мое желание.
Просто на ебаните ми доставчици(които до сега никуга не са ме прецаквали)решили че трябва да си сменят сърверите вчера първо сутринта кугато ти ми удари 20-30 спиида онезги глупаци бяха в нас и бараа настроиките на рутера да ама вечерта падна нета пак звъня им те казват имат проблеми ала бала не се зна куга ще го пуснат звънах на приятели да ми набият протекцията а не че ме било страх от когото и да е било.
така че такива да ми ги говориш ти на мене че ме страх че протекция че не знам какво моето момче бф съм играл ти още си се напишквал сигорно и колко часа имам пред булфа така че не ми се надуваи толкова много Ок?
400 спиида на зад 1 ден копане голямото чудо голямото нещо
Подцених те
сега 5 дни пак няма да съм на компа имам ангажименти и сигорно през това време много ще дръпнеш но помни чене съм те забравил и ако не почна работа както се очертава пак ще имаме срещи
подцених те в интерес на истината долу на планетите имах още 250 спидара ама не ги домакнах там защото не знаех с какво разполагаш.също така изистанах с 12 часа някъде заради прословутата ти протекция която не беше по мое желание.
Просто на ебаните ми доставчици(които до сега никуга не са ме прецаквали)решили че трябва да си сменят сърверите вчера първо сутринта кугато ти ми удари 20-30 спиида онезги глупаци бяха в нас и бараа настроиките на рутера да ама вечерта падна нета пак звъня им те казват имат проблеми ала бала не се зна куга ще го пуснат звънах на приятели да ми набият протекцията а не че ме било страх от когото и да е било.
така че такива да ми ги говориш ти на мене че ме страх че протекция че не знам какво моето момче бф съм играл ти още си се напишквал сигорно и колко часа имам пред булфа така че не ми се надуваи толкова много Ок?
Подцених те
сега 5 дни пак няма да съм на компа имам ангажименти и сигорно през това време много ще дръпнеш но помни чене съм те забравил и ако не почна работа както се очертава пак ще имаме срещи
- Insp.^Gadget
- Редник (Private)
- Регистриран: ср фев 17, 2010 1:40 am
- Контакти:
Калашников47 написа:Цитат(Калашников47 @ Mar 31 2010, 19:51) така а сега пич да ти кажа неколко неща първо ПОЗДРАВЛЕНИЯ ако ми беше видял името на планетата веднага след битката я прексрастих така на ПОЗДРАВЛЕНИЯ уважавам играчите които мислят както искаш го разбираи.Добре ме изигра и шпионажа още веднъж доказа колко е важен да си с няколко левела над противника.Заради спая ми нито веднъж не можах да разгадая флота ти както и да е.
Подцених те
сега 5 дни пак няма да съм на компа имам ангажименти и сигорно през това време много ще дръпнеш но помни чене съм те забравил и ако не почна работа както се очертава пак ще имаме срещи![]()
Яудзааааааааа!!! Уникум, браво!
Иначе за битката нямам коментар
[b][color=#0000FF]ЦитатБългария е една от малкото страни в света, в която докато караш в насрешното движение може някой да те шибне отзад![/quote][/color][/b]
Reiko написа:Цитат(Reiko @ Mar 30 2010, 09:32) Историиката на първата битка е кратка и ясна ... седи си преслава без съюз и си пее "хитовете" иска спай-чета да й правим от тоя от ония ... влиза в съюза Unforgiven и почна да ни спайва по ред на номерата ... е на това викам аз Мекотело .... ето ги и последствията:
Оригинал
Бекъп
Време е за вотка с утеха ..... малка част от реца е прибран другото е в ретро_фена ... Да ти чиститя ли?
Ето малко и от първото място по бойни точки (моментно) , поредното страхотно изпълнение на anubis:
Оригинал
Бекъп
Този рец е прибран целия ....
Ще има още ... много "герой" паднаха ... само да посъберем и старите битки ...
Каква гордост да качиш във форума битка с транспортна флота!!!