Изследователския полет

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
Потребителски аватар
3JIeTo
Редник (Private)
Регистриран: пон юли 27, 2009 12:41 pm
Контакти:

Мнение от 3JIeTo »

Днес пуснах да пробва тоз изследователски че почти сички от саюза се оплакваха че нищо нестава....та пускам аз полета стига си той ,удрям кьоравото Нашия изследователски полет при [3:333:11] откри изоставена флота :

14 Мегатранспортьор
19 Полеви изтребител
3 Боен кораб
2 Бомбардировач

кораби които успяхме да спасим :

Няма

И доволен си го чакам се върне и си правя планове :) Да ама полета дойде и пи кацна уж на планетата но флота го няма ,а полета си седи в менюто флоти 3:333:13 3:333:11 2010-03-31 16:52:34 2010-03-31 17:33:27 Изследователски полет ..........та да попитам тва още не е направено нормално да си действа и затова се получава така или е нещо от мене :c022: Защото и офнах и рефрешвах и накрая се отказах :dizzy:
Затова ако може някой да ми помогне няма да е зле ,защото 1 полет ей така си ми седи зает и корабчетата някаде си чакат
[b]Не пийте вода в нея се ч...ат рибите !!![/b]
Потребителски аватар
POLISMAN
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: вт фев 05, 2008 11:55 am
Контакти:

Мнение от POLISMAN »

Това че си ги открил...не означава че си ги спасил.За да ги спасиш,трябва да си имал от всеки от откритите изоставени кораби.
В Дет мача на Вс Спийд пробвах над 20 пъти,на 21-я път и аз открих кораби,но не бях пуснал от нужните за целта.На 22-я полет пуснах към същия координат вече със другите кораби,но...като стигнаха и те потънаха в неизвестното.От тогава не съм опитвал тази авантюра.И на мен ми увисна първата флота,която ги намери.Не знам дали е нормално.За всеки случай пий една студена...биричка! :a055:
ncuxonam
Редник (Private)
Регистриран: съб яну 28, 2006 3:06 pm
Контакти:

Мнение от ncuxonam »

на мен също ми вися 2 дена един полет,трябва да чакаш админ да ти го свали иначе нестава!!!
Потребителски аватар
3JIeTo
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от 3JIeTo »

ncuxonam написа:Цитат(ncuxonam @ Mar 31 2010, 18:38) на мен също ми вися 2 дена един полет,трябва да чакаш админ да ти го свали иначе нестава!!!

А дано да не ми виси 2 дена само ,че направо как не ми стигат полетите тряя са набутва по рано от очакваното за ново ниво :)
И все пак като си знаех че като е новост няма да е изпипана още като хората закакво ли пратих ама айде :) Дано по бързо ми го свалят
tralalaiko
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: пон юли 11, 2005 4:42 pm
Контакти:

Мнение от tralalaiko »

първо намерих ресурси но корабите не се върнаха просто доидоха 2 доклада през 2 секунди чее унищ
щожено .та въпроса ми е къде по дяволите е ресурса и що ми исчезнаха корабите и нанките които съм пуснал ?
към ръководството защо пускате неща които не са доизпипани ?гедам не съм изгорял само аз ? защо пускате платени неща с мотивиране като не е изпробвано и затвърдено ?

благодаря но държа всичко да се оправи

Нашия изследователски полет при [3:15:9] откри хранилище пълно с ресурси

96362 метал
2325 кристали
119957 газ

флота успя да събере

96362 метал
2325 кристали
10313 газ

2010-03-31 21:37:25

Нашия изследователски полет завърши с неуспех и беше унищожен при[3:15:9]
Шанс за провал 37 %
Изтриване
Секретар

2010-03-31 21:37:22

Нашия изследователски полет завърши с неуспех и беше унищожен при[3:15:9]
Шанс за провал 97 %
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

Полетите са оправени. Вече всичко би трябвало да си е кацнало по планетите.
Калашников, пиши ми на лс каква ти е загубата, за да те компенсирам. Докато freeico ги е оправял нещо се е бъгнало, но това е единичен случай.
Потребителски аватар
freeico
Адмирал (Admiral)
Регистриран: вт юни 28, 2005 10:15 am

Мнение от freeico »

Докато оправях проблема да не зависват повече флоти, съм активирал отново полета да се обработи, за което се извинявам, ще бъдеш възстановен
[color=red]We Gonna Ride Together, We Gonna Die Together. Bad Boys Forever!!![/color]
[url="http://www.free-iqtest.net/score.asp?id=12504882"][img]http://www.free-iqtest.net/images/badges2/l136.gif[/img][/url]
Потребителски аватар
3JIeTo
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от 3JIeTo »

freeico написа:Цитат(freeico @ Mar 31 2010, 21:12) Докато оправях проблема да не зависват повече флоти, съм активирал отново полета да се обработи, за което се извинявам, ще бъдеш възстановен
Само да попитам че и неразбрах сега получавам боен кораб мобмер полеви и меги ,но като не съм пратил от тях не съм ги спасил дефакто няма дакацнат щото флота ми кацна и сичко се разби Нашия изследователски полет завърши с неуспех и беше унищожен при[3:333:11]
Шанс за провал 66 %
Така ли трябва да е или пак не съм ва час щото не го и разбирам тва правило много :)
Потребителски аватар
sixkiller_k3
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm

Мнение от sixkiller_k3 »

За да спечелиш от намерените кораби и да ги прибереш на планетата си трябва да имаш поне един от тях във флотата, която е летяла на изследователския полет ;)
[color=green]Sk8 Be4 It's 2 L8![/color]
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

3JIeTo написа:Цитат(3JIeTo @ Mar 31 2010, 23:21) Само да попитам че и неразбрах сега получавам боен кораб мобмер полеви и меги ,но като не съм пратил от тях не съм ги спасил дефакто няма дакацнат щото флота ми кацна и сичко се разби Нашия изследователски полет завърши с неуспех и беше унищожен при[3:333:11]
Шанс за провал 66 %
Така ли трябва да е или пак не съм ва час щото не го и разбирам тва правило много :)
Пиши ми на ЛС какво е имало в полета, за да ти го възстановя и на кой координат.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”