Къде се разискват наказанията?

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

Когато даден играч се регистрира в някой сървър на булфлиит,той потвърждава,че се е СЪГЛАСИЛ с правилата и ги е прочел.

Следователно ти би трябвало да си запознат с нещата.
В случая има нарушение,ако беше казал,че играете двама човека от един и същ компютър,както си му е по реда и не беше влизал по едно и също време,от един си същ компютър в двата акаунта сега нямаше да има такава тема.

Плюс това тези неща са записани в правилата на играта,за които сам си потвърдил,че си запознат с тях и ги приемаш,следователно при нарушение не би трябвало да имаш някакви притенции(вече е друго ако решиш да се извиниш вместо да правиш панаири)

Другото което е,както ти каза си виновен в някои точки,но това не значи,че наказанието ще ти е по-малко.Ако администрацията реши можеш да бъдеш наказан до края на рунда и по-лошо с позволени атаки към теб,а в твоя случай има богат избор за какво да те накажат.

Всичко е по преценка на администрацията,която в случая просто си е свършила работата.Чаровна няма от къде да знае,че не си мулти ако не и кажеш( а ти не си казал) и няма за какво да я виниш!Същото е и за останлите неща.
Както казах не виждам какво ти е виновна администрацията след като,няма ясновидски способности(предполагам :) ) за да знае какво става,всеки админ би те наказал.Това,че четеш евангилието ( парвилата) по свой си начин си е твой проблем.

едит
AaaareS написа:Цитат(AaaareS @ Mar 30 2010, 12:07) Чакам... или всички вече разбраха че правилата (и симпатиите) ви са sucks...
Никой не те насилва да играеш,като не ти харесва знаеш пътя :c022:
Последна промяна от federaciq на вт мар 30, 2010 11:19 am, променено общо 1 път.
обичам женичките обичам ги всичкитее
AaaareS
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 03, 2007 11:17 pm
Контакти:

Мнение от AaaareS »

federaciq написа:QUOTE (federaciq @ Mar 30 2010, 13:10) Когато даден играч се регистрира в някой сървър на булфлиит,той потвърждава,че се е СЪГЛАСИЛ с правилата и ги е прочел.

Следователно ти би трябвало да си запознат с нещата.
В случая има нарушение,ако беше казал,че играете двама човека от един и същ компютър,както си му е по реда и не беше влизал по едно и също време,от един си същ компютър в двата акаунта сега нямаше да има такава тема.

Плюс това тези неща са записани в правилата на играта,за които сам си потвърдил,че си запознат с тях и ги приемаш,следователно при нарушение не би трябвало да имаш някакви притенции(вече е друго ако решиш да се извиниш вместо да правиш панаири)

Другото което е,както ти каза си виновен в някои точки,но това не значи,че наказанието ще ти е по-малко.Ако администрацията реши можеш да бъдеш наказан до края на рунда и по-лошо с позволени атаки към теб,а в твоя случай има богат избор за какво да те накажат.

Всичко е по преценка на администрацията,която в случая просто си е свършила работата.Чаровна няма от къде да знае,че не си мулти ако не и кажеш( а ти не си казал) и няма за какво да я виниш!Същото е и за останлите неща.
Както казах не виждам какво ти е виновна администрацията след като,няма ясновидски способности(предполагам :) ) за да знае какво става,всеки админ би те наказал.Това,че четеш евангилието ( парвилата) по свой си начин си е твой проблем.

едит

Никой не те насилва да играеш,като не ти харесва знаеш пътя :c022:
Да прав си за доста от нещата които каза тукощо, също така си прав че Чаровна няма от къде да знае че несъм мулти и за това ме наказа, но е несправедливо при лоложение че всячески се опитвам да обясня на всички от администрацията че несъм мулти и дори попитах какво искат да им представя като доказателство, те продължават да твърдят своето и дефакто налазанието ми (максимално според мен защото като флота имам 50 скаут-а 20 транспортьора и 10 рециклатора което е нищо) е наложено точно за това, за което не съм виновен! И щом наказанията се слагат по осмотрение на администратора, защо във форума има това:

"2.1. При първо нарушение, акаунтите и на наглеждания, и на наглеждащия се блокират за срок от 72 часа без позволени атаки към тях. През това време те са длъжни да се свържат с администрацията и да дадат обяснение.

2.2. При второ нарушение акаунтите на наглеждания и на наглеждащия се наказват за срок от 5 дни и с редуциране на половината наличен флот без падане в точките с ПОЗВОЛЕНИ АТАКИ към тях. Наказаните отново са длъжни да се свържат с администрацията в срока на принудителната ваканция и да дадат обяснение.

2.3. При трето нарушение за наглеждане акаунтите на наглеждания и на наглеждащия се блокират перманентно с ПОЗВОЛЕНИ АТАКИ към тях."

Това просто да краси форума ли е? Щом са толкова стриктни за спазване на правилата защо те не ги спазват стриктно, а след първото ми провинение ме наказват до краят на рунда!
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

Честно казано, лично на мен ми омръзна да обяснявам и цитирам правила...
В поста си, федерация доста ясно ти го каза, вместо да кажете двамата: "Ок, извиняваме се, не сме добре запознати с правилата, това повече няма да се повтори", вие двамата тръгнахте с рогата напред, вадите ми цитати, лъжете, увъртате.... Опитвате се да постигнете нещо, при това по доста еднакъв начин и то толкова, че вече наистина започвам да се чудя дали сте двама човека или един с два акаунта....
Още повече, че в края на предишния рунд наказах същите два акаунта за същия начин на игра и ви предупредих, че повече това няма да го позволя....
Нещата стигнаха прекалено далеч. Може би наистина се налага да си намерите друга подходяща игра, където всичко това е разрешено и не е в разрез с правилата!
AaaareS
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от AaaareS »

charovna написа:QUOTE (charovna @ Mar 30 2010, 14:20) Честно казано, лично на мен ми омръзна да обяснявам и цитирам правила...
В поста си, федерация доста ясно ти го каза, вместо да кажете двамата: "Ок, извиняваме се, не сме добре запознати с правилата, това повече няма да се повтори", вие двамата тръгнахте с рогата напред, вадите ми цитати, лъжете, увъртате.... Опитвате се да постигнете нещо, при това по доста еднакъв начин и то толкова, че вече наистина започвам да се чудя дали сте двама човека или един с два акаунта....
Още повече, че в края на предишния рунд наказах същите два акаунта за същия начин на игра и ви предупредих, че повече това няма да го позволя....
Нещата стигнаха прекалено далеч. Може би наистина се налага да си намерите друга подходяща игра, където всичко това е разрешено и не е в разрез с правилата!
Ставам в Събота сутринта около 7 часа, защото в 8:30 трябва аз и приятелката ми да се срещнем с една възрастна дама която да ни откара от Горна Оряховица до Казанлък, където да отседнем в хотел Зорница, и в продължение на 2 дена да преминем през начален семинар на обучение, няма да навлизам в подробности точно за какво (в общи линии събота и неделя не си бях вкъщи) и рещих да си сейвам флотата като я изпратя на атака за общо 44ч към една от колониите на Инвазия (както и той е направил в последствие за през ноща). В неделя вечерта като се прибрах и си влязох в акаунта видях че флотата ми не се е върнала още, някои от корабите ми са били обити а някои са отцелели... Сейвах ги и си легнах! Още същата вечер или на сутринта (не съм согурен не си спомням с точност) видях че съм наказан до края на рунда и се обадих на мобилния на Инвазия и той ми каза че също е наказан и е писал на съпорт-а и чака отговор! След като аз не получих никакво му се обадих пак и той ми каза че няма да ни махнат наказанията, и реших да пиша тук за да разбера все пак за какво става дума и тогава се започна с таканаречените "циркове"!
Това е цялата история! Вие предценете колко съм виновен и какво наказание трябва да изтърпя!
AaaareS
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от AaaareS »

Защо изтрихте мнението на RoYaL ?!?
AaaareS
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от AaaareS »

Меделин написа:Цитат(Меделин @ Mar 30 2010, 20:33) арес ли си къф си не та знам ама или са научи да лъжеш или са научи да мамиш така кат та гледам само плямпаш некфи глупости и се с различни версии излизаш
виж сега меделн ли си къв си... през ххххххх ми е кво мислиш! като няма какво по темата да кажеш ходи нападаи неактивни със скаутчетата си и не си поствай коментарите като не са ти ги искали?
Последна промяна от AaaareS на вт мар 30, 2010 8:34 pm, променено общо 1 път.
Причина: незензурни думи, читател!
Потребителски аватар
federaciq
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: чет ное 06, 2008 4:05 pm
Контакти:

Мнение от federaciq »

AaaareS написа:Цитат(AaaareS @ Mar 30 2010, 14:06) Да прав си за доста от нещата които каза тукощо, също така си прав че Чаровна няма от къде да знае че несъм мулти и за това ме наказа, но е несправедливо при лоложение че всячески се опитвам да обясня на всички от администрацията че несъм мулти и дори попитах какво искат да им представя като доказателство, те продължават да твърдят своето и дефакто налазанието ми (максимално според мен защото като флота имам 50 скаут-а 20 транспортьора и 10 рециклатора което е нищо) е наложено точно за това, за което не съм виновен! И щом наказанията се слагат по осмотрение на администратора, защо във форума има това:

"2.1. При първо нарушение, акаунтите и на наглеждания, и на наглеждащия се блокират за срок от 72 часа без позволени атаки към тях. През това време те са длъжни да се свържат с администрацията и да дадат обяснение.

2.2. При второ нарушение акаунтите на наглеждания и на наглеждащия се наказват за срок от 5 дни и с редуциране на половината наличен флот без падане в точките с ПОЗВОЛЕНИ АТАКИ към тях. Наказаните отново са длъжни да се свържат с администрацията в срока на принудителната ваканция и да дадат обяснение.

2.3. При трето нарушение за наглеждане акаунтите на наглеждания и на наглеждащия се блокират перманентно с ПОЗВОЛЕНИ АТАКИ към тях."

Това просто да краси форума ли е? Щом са толкова стриктни за спазване на правилата защо те не ги спазват стриктно, а след първото ми провинение ме наказват до краят на рунда!

Аз ти казах,всеки случай подлежи на разглеждане от администрацията и ако искат,може и бан от вселената да ти дадът,дори и за обида към някой!Не си мисли,че би могъл да направиш някакво нарушение и да се разминеш само със забелешка,това го решава администрацията!
Просто се поразрови и ще видиш подобни случаи!
обичам женичките обичам ги всичкитее
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”