Астроплотация
Мда, при астро изчезва. Давай на рециклаж.bundy написа:Цитат(bundy @ Mar 29 2010, 23:37) Значи пращам ресурса си натоварен на рециклатори на координат с цел на полет атроплотация (правя си сейвън с астроплотация) 1-вата новина естествено е че не съм взел нищо от полета флотата се връща на планетата и отново не носи нищо ресурса го няма.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
- karelia
- Редник (Private)
- Регистриран: пон ное 16, 2009 6:45 pm
- Контакти:
Ресурс, натоварен и изпратен на кораби с мисия Рециклиране или Астроплоатация ИЗЧЕЗВА!bundy написа:Цитат(bundy @ Mar 29 2010, 23:37) Значи пращам ресурса си натоварен на рециклатори на координат с цел на полет атроплотация (правя си сейвън с астроплотация) 1-вата новина естествено е че не съм взел нищо от полета флотата се връща на планетата и отново не носи нищо ресурса го няма.
http://help.xs-software.com/online/game ... /game.html
- MaTaDoR
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
- Контакти:
Ако е с мисия рециклиране не изчезва,при астро изчезваkarelia написа:Цитат(karelia @ Mar 29 2010, 21:44) Ресурс, натоварен и изпратен на кораби с мисия Рециклиране или Астроплоатация ИЗЧЕЗВА!
http://help.xs-software.com/online/game ... /game.html
![]()
![]()
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
- MaTaDoR
- Редник (Private)
- Регистриран: нед дек 21, 2008 12:02 am
- Контакти:
Язък...bundy написа:Цитат(bundy @ Mar 29 2010, 22:58) ех кой да им прочете тея правила.... замина ми сумати рес
П.С. Който ми трие поста да се спре вече де :D
Последна промяна от MaTaDoR на ср мар 31, 2010 3:15 pm, променено общо 1 път.
Причина: Няма проблем. Спирам! 24 часа читател за спам в сериозен раздел!
Причина: Няма проблем. Спирам! 24 часа читател за спам в сериозен раздел!
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!