Къде се разискват наказанията?

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена Hardcore.
AaaareS
Редник (Private)
Регистриран: вт апр 03, 2007 11:17 pm
Контакти:

Мнение от AaaareS »

Щом неможе да се разискват в форума тогава къде мога да предявя претенциите си?

"Правила, които сте нарушили:

1.Мултиакаунтингът представлява регистрацията на повече от един акаунт от един играч в една вселена. Това е строго забранено и се наказва с блокирането на всички акаунти без предупреждение. Наказанията за нарушаването на това правило се прилагат независимо дали акаунтите са нулеви или развити.

2. Участниците, които ползват един и същи компютър, задължително трябва да уведомят администратор веднага след регистрацията на повече от един акаунт посредством support.bulfleet.com или форума на играта. Акаунти, не предупредили администрацията за игра от един компютър, се считат за нарушители и следва да бъдат наказани.

3.За бейбиситинг се счита влизане в чужд акаунт от лице, притежаващо свой акаунт в Булфлийт или лице, което няма такъв, независимо от времетраенето и причините за това. ВСЕКИ логин и ВСЯКО IP, сесия и текуща информация от браузъра (чието записване не противоречи на изискванията на закона) подлежат на записване.

Доказателство на обвинението:

2010-03-28 13:44:06 88.87.8.18 AaaareS
2010-03-28 13:48:11 88.87.8.18 Invaziq
2010-03-28 16:35:55 88.87.8.18 AaaareS
2010-03-28 16:37:20 88.87.8.18 Invaziq
2010-03-28 19:19:33 88.87.8.18 AaaareS
2010-03-28 19:20:55 88.87.8.18 Invaziq
2010-03-29 03:06:37 88.87.8.18 Invaziq

Плюс няколко атаки между двата акаунта с цел наливане!"

Подсъдимите се признават за виновни по обвиненията в бейбиситинг и ползване неосведомяване на администрацията при ползване на един и същ персонален компютър от 2 лица!

По обвинението във Мултиакаунтинг Обвиняемите пледират НЕВИННИ!

Доказателствата зa постоянно влизане от ИП 88.87.8.18 за нереални понеже ако бъде направена разпечатка на акаунт "AaaareS" ще бъде остановено че той влиза 99.9% от игровото втеме от ип 88.87.8.25 (Къщата на обвиняем Номер 1 (AaaareS)) и ип 87.121.242.163 (Местоработата на обвиняем Номер 1) и само 0.01% от ип 88.87.8.18 (Къщата на обвиняем номер 2 (Инвазия))!

По обвинението в наливане посредством атаки, Обвиняемите пледират невинни!
Атаки са били изпращани и от 2мата пбвиняеми с цел сейв на наличната флотилия! И като доказалтелство както уважаемата администрация може да се обеди сама, от обвиняе AaaareS е била изпратена една атака с времетраене ~22 часа в ЕДНАТА посола като на планетата на която се е очаквало да удари флитата не е имало нито противникова флота която да бъде умишлено разбита, нито ресърс който да бъде лесно плячкосан (или "налят")

"Наказан сте за мултиакаунт с акаунт инвазия.
charovna"

Точно по тази точка не сме виновни!!

Моля Уважаваното жури да вземе в предвид дългогодишната, макар и не чак толкова славна история на обвиняемите във всичките галактики на булфлийт и да бъде снисходително в присъдата си...

Защитник: Николай Кирилов
Обвиняеми: Николай Кирилов и Светлозар Христов

По изчерпателен немога да бъда!!
Последна промяна от AaaareS на пон мар 29, 2010 7:26 pm, променено общо 1 път.
Потребителски аватар
MaKaVeL1
Ефрейтор (Corporal)
Регистриран: нед ное 09, 2008 8:35 pm
Контакти:

Мнение от MaKaVeL1 »

charovna написа:Обясненията или минават на съпорта или приключват!
Кое от този цитат не разбра?
[url=http://www.bulfleet.com][/url]

[b][color=green]
"Не оставяй устата си да ти навлече повече неприятности, отколкото тялото ти може да понесе."[/b][/color]
AaaareS
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от AaaareS »

AaaareS написа:QUOTE (AaaareS @ Mar 29 2010, 21:12) Щом неможе да се разискват в форума тогава къде мога да предявя претенциите си?
Кое точно от въпросът ми не разбра?
RoYaL
Адмирал (Admiral)
Регистриран: пон дек 06, 2004 3:45 pm
Контакти:

Мнение от RoYaL »

MaKaVeL1 написа:Цитат(MaKaVeL1 @ Mar 29 2010, 21:20) Кое от този цитат не разбра?
Чакай бе, вуйчо, ти какъв се явяваш?
Няма да си нещо повече от хАсистент, спокойно.

А ти от този цитат, кое не разбра?
ЦитатЗабележка: Въпроси относно блокирани акаунти/достъп, ограничени права и т.н, могат да бъдат зададени на адрес support.bulfleet.com или на форума на играта. Груб език, обиди и повторно искане на коментар след като един път е бил получен такъв няма да се толерират.[/quote]

Аз тъй като само наблюдавам случващото се по форума, не виждам да е даден стабилен отговор, след поискан коментар, така че повторно искане си е нещо нормално, особено в случая, в който е достатъчно подробно описано.
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira

Bulfleet.org -> Паметник на една отминала епоха.
Потребителски аватар
gerodzwero
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: чет сеп 06, 2007 8:21 am
Контакти:

Мнение от gerodzwero »

Дадени са пояснения за наказанията, както на играч с акаунт AaaareS, така и на играч с акаунт Invaziq на съпорта. Очаквам включване и от акаунт nimfoman. Следваща тема по въпроса ще доведе до следващи последствия, неприятни и за двете страни!
Потребителски аватар
charovna
Майор (Major)
Регистриран: вт фев 09, 2010 4:47 pm
Контакти:

Мнение от charovna »

До момента има осъществени и атаки между двата акаунта. Като сме тръгнали да цитираме правила, да го направим:

ІІ. Забрани и наказания
1.Мултиакаунтинг
1. 2 Участниците, които ползват един и същи компютър, задължително трябва да уведомят администратор веднага след регистрацията на повече от един акаунт посредством support.bulfleet.com или форума на играта. Акаунти, не предупредили администрацията за игра от един компютър, се считат за нарушители и следва да бъдат наказани. При игра от един и същ компютър играчите нямат право да:

захранват други акаунти от същия компютър с ресурси;
оказват никаква помощ на акаунти от същия компютър;
участват в никакви координирани действия с участници от същият компютър срещу трети лица;
логват повече от един акаунт на един и същ компютър едновременно;
правят каквито и да е полети помежду си *.

Обръщам се към господин Роял с въпроса той какъв се явява в темата, защото според мен е ясно Макавели какъв се явява? И още един въпрос: Според него дали дадените дотук обяснения са "стабилен" отговор към "подсъдимите"?
Искате цирк?? Ок, ще го имате! Отварям темата, но ако някой спамне вътре случайно, автоматично ще се яви читател на този толкова готин форум!
AaaareS
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от AaaareS »

charovna написа:QUOTE (charovna @ Mar 30 2010, 04:07) До момента има осъществени и атаки между двата акаунта. Като сме тръгнали да цитираме правила, да го направим:

ІІ. Забрани и наказания
1.Мултиакаунтинг
1. 2 Участниците, които ползват един и същи компютър, задължително трябва да уведомят администратор веднага след регистрацията на повече от един акаунт посредством support.bulfleet.com или форума на играта. Акаунти, не предупредили администрацията за игра от един компютър, се считат за нарушители и следва да бъдат наказани. При игра от един и същ компютър играчите нямат право да:

захранват други акаунти от същия компютър с ресурси;
оказват никаква помощ на акаунти от същия компютър;
участват в никакви координирани действия с участници от същият компютър срещу трети лица;
логват повече от един акаунт на един и същ компютър едновременно;
правят каквито и да е полети помежду си *.

Обръщам се към господин Роял с въпроса той какъв се явява в темата, защото според мен е ясно Макавели какъв се явява? И още един въпрос: Според него дали дадените дотук обяснения са "стабилен" отговор към "подсъдимите"?
Искате цирк?? Ок, ще го имате! Отварям темата, но ако някой спамне вътре случайно, автоматично ще се яви читател на този толкова готин форум!
Щом сте толкова умни (говоря за власт-имащите, а не за драскачите като медели)защо не вложите малко мисъл и не осъзнаете че не сте прави? Какво наливане е това при което и единия акаунт и другия акаунт пращат атаки един към друг, при което на атакуваната планета не се оставя никакъв ресурс за заграбване и дори атаката от едната страна е изпратена за време 22 часа в Едната посока! Това не ви ли прилича на дългосрочен сейв? Е ще ви подскажа, ТОВА Е СЕЙВ!

1.Мултиакаунтинг - Никога не съм бил мултиакаунтър !!!

"1. 2 Участниците, които ползват един и същи компютър, задължително трябва да уведомят администратор веднага след регистрацията на повече от един акаунт" - Да виновен съм!

При игра от един и същ компютър играчите нямат право да:

захранват други акаунти от същия компютър с ресурси; - НЕ
оказват никаква помощ на акаунти от същия компютър; - НЕ
участват в никакви координирани действия с участници от същият компютър срещу трети лица; - НЕ
логват повече от един акаунт на един и същ компютър едновременно; - ДА
правят каквито и да е полети помежду си *. - ДА

По точките по които РЕАЛНО съм виновен, какво би следвало да е наказанието? Или карай като предишният път?

П.С.: Не взимайте RoYaL на подбив защото повече от 5 човека се "произнесоха" как аз съм бил виновен за всичко, без да имат ни най-малкото право за това, без вие да им направите каквато и да била забележка, а в мига в който някой се застъпи за мен се започна с "Обръщения" и нападки към него!! Това според вас не е ли тъпо и НЕпрофесионално!! Защото всички тук се явявате големи професионалисти (най-вече дамата в компанията) а никой неможа да обясни защо ме обвинявате в нещо за което не съм виновен! Защото ми давате лог в който се вижда как от неговото ип се влиза не само в неговия а и в моя акаунт... доказателство за мултиакаунтинг ли е това или за "Бейбиситинг"??
AaaareS
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от AaaareS »

Чакам... или всички вече разбраха че правилата (и симпатиите) ви са sucks...
AaaareS
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от AaaareS »

Добре то се видя че няма да се стигне до разумно и справедливо решение но поне ми влезте в акаунт-а и предайте лидерството са съюзът ми на malcho или на 7he_keeper... щом аз няма да играя поне те да могат да продължават напред и да издигат суюза в класацията!
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Вселена Hardcore”