Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Wan7ed написа:Цитат(Wan7ed @ Mar 26 2010, 19:58) е те нали още се строят... кво ще се надъниш на армия роботи и склад за метал и кристал
п.п. исках да кажа, че едвали ще се биеш с 100 непостроени кораба по-логично би било да се биеш с построените до момента..
Те корабите може да не са сглобени,ама оръдията и тялото им е там. В корабостроителницата им заварят
само чарковете да не тракат.Така че могат да се пуцат на поразия. Удари 3 ракии и ще ти стане ясно. Иначе ще има се чудиш до утре...
MaTaDoR написа:Цитат(MaTaDoR @ Mar 28 2010, 18:09) Всичко в правилата ми харесва страшно много освен ограниечението на банката.Аз както мятам рес чрез банката по 300 пъти на ден ще му мислим :D
За тая цел транспортьори, рециклатори... сеш се
[15:32:36] maroder каза: toq ne stiga 4e me grabi
[15:32:40] maroder каза: mi i ma ubira
На мен лично промените не ми харесват,защото всички трябва да се развиват по един и същи начин без значение кои как иска да играи или пък колко време има за игра.
valyo написа:Цитат(valyo @ Mar 28 2010, 20:59) На мен лично промените не ми харесват,защото всички трябва да се развиват по един и същи начин без значение кои как иска да играи или пък колко време има за игра.
valyo написа:Цитат(valyo @ Mar 28 2010, 17:59) На мен лично промените не ми харесват,защото всички трябва да се развиват по един и същи начин без значение кои как иска да играи или пък колко време има за игра.
Поне няма да има или само миньори или само флийтъри и всичко ще е балансирано
Мненията са като задниците. Всички ги имаме, но не винаги е уместно да ги показваме!!!
Само ако може съвсем кратко обяснение какво означават процентите атаката и другите неща в раздел "Мини", че нещо тия български термини абсолютно нищо не ми говорят Това някакъв общ бонус към всички корита ли е или нещо съвсем ново?
И поздравления за идеята със съюзната планета - много ми харесва идеята
Into the darkness I command my soul
Never shall I repent, never shall I be saved
I go into the house of death
Before my last breath my enemies all shall die