Мо-Мо-Молът ,Мо- Мо- Молът.....
Който си мисли, че от всичко това не са изкарали (или краднали) милиони левове - той е без акъл, мен ако питаш. =) Новия мол на Сердика е постоянно пълен и за всеки случай - има много по-хубава стока и по-добри магазини от Сити центъра, мола на Стамболийски и "онова новото с аутлетите". А за къта за хранене да не говорим... мога да прекарам там цял месец, докат' не стана 200 кила. Само McDonalds не разбрах, що са решили да не отварят там. Въобще, според моето скромно мнение, новият мол донякъде обезсмисли останалите. Carrefour пък к'во ги мислите... "горките" гиганти.Then and now написа:Цитат(Then and now @ Mar 21 2010, 14:05) Абе тея в София не са наред ве! Баси. Ние в Пловдив имаме един Мол в Смирненски, който е хубав, но според мен си е напълно достатъчен. Ама въпреки всичко в момента строят още днва мола - кой ще пазарува в тях - никва идея. Кой ще ходи в кината - никва представа. Тея хора нямат акъл. Единия мол, дето е в Тракия е построен като сграда и си стои така вече една година. Другия сега продължават да го правят, ама не се знае и него кжога ще го пуснат. Нямат акъл тея хора.
Последна промяна от LoaD на нед мар 21, 2010 2:35 pm, променено общо 1 път.
Keep space clean, it's not yours.
- maks
- Сержант (Sergeant)
- Регистриран: нед май 28, 2006 10:19 am
- Контакти:
батка мол-а на руски като гледам бял свят тази година няма да види.Галерия го отварят след 2 седмици някъде.Там кино няма да има,но за сметка на това ще си имаме ледена пързалка,боулинг и тем подобниThen and now написа:Цитат(Then and now @ Mar 21 2010, 13:05) Абе тея в София не са наред ве! Баси. Ние в Пловдив имаме един Мол в Смирненски, който е хубав, но според мен си е напълно достатъчен. Ама въпреки всичко в момента строят още днва мола - кой ще пазарува в тях - никва идея. Кой ще ходи в кината - никва представа. Тея хора нямат акъл. Единия мол, дето е в Тракия е построен като сграда и си стои така вече една година. Другия сега продължават да го правят, ама не се знае и него кжога ще го пуснат. Нямат акъл тея хора.
[url=http://met.hit.bg][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
[url=http://prize.bg/myzrael][/url]
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: съб май 03, 2008 9:24 pm
- Контакти:
Ам то галерията сериозно и ще го отварят след две седмици? Уау. Това ще си струва да се види. Ама тоя на Руски според мен е на много хубаво място, само дет ще имат проблеми, понеже са с много малко места за коли - то там е някъв пълен фраш. А иначе в Смирненски е, как да кажа, не е лош - има си хора за него, вътре е приятно, има хубави работи, ама в същото време не знам. Наистина няма чак такава посещаемост, че да се отварят още два в тоя град, още повече единия е доста по-голям(галерията).
"Времето променя, времето подменя."
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
- bountyhunter
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: чет май 21, 2009 3:58 pm
- Контакти:
мол-терапията се превръща от опит за приятна разходка в някакво мрачно турне на закрито, сред миризливи курвета и безмозъчни бабанки... и на мен ми се иска да си купя по некое парцалче или пък патъчки, но обстановката е толкова дразнеща, че след втория магазин ми писва, огладнявам и се качвам да ям здравословна храна.... да земат да отворят двадесетина сергии в Борисовата и да отворят едно лятно кино - по-приятно, по-практично и по-рентабилно
-
Then and now
- Ефрейтор (Corporal)
- Контакти:
- death4azis
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
- Контакти:
Скромното ми мнение че кофти място му избраха на МОЛ-а!!!Защо по дяволите в Смирненскиmaks написа:Цитат(maks @ Mar 21 2010, 18:33) батка мол-а на руски като гледам бял свят тази година няма да види.Галерия го отварят след 2 седмици някъде.Там кино няма да има,но за сметка на това ще си имаме ледена пързалка,боулинг и тем подобниайляче.Аааа не знам дали си запознат,но и още за поне 1 Мол знам че гласят на сточна гара-някви стари складове имало май там преди и на тяхно място ще го вдигат
.Докато този Мол вече е пред фалит да го кажем.Добре че са макдоналдс,киното и пикадили евентуално.Иначе няма кой да стъпи там.
живота е компот и всеки се бори за слива