ползвай запалкаTARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 26 2010, 14:04) как е при вас ..... аз от 5 дена съм зомби нямам време да се обръсна
Спийд спам - рунд 20 ?
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
хахахахахахаха беги че оня ден си бях опърлил миглите на дясното око как съм го палил тоя джойнт нз ,......federaciq написа:Цитат(federaciq @ Mar 26 2010, 12:24) ползвай запалка![]()
Диос обещавам да не се бръсна 1 месец и да ви пратя снимка-всичко това получавате само на скромната цена от 999.99 нанокредита. Ако ги въведете в следващите 5 мин получавате уникалната възможност да участвате в нашата томбола с момичетата на некъсмета и да играете в играта " аз печеля вие губите" Побързайте бройките са на изчерпване
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 26 2010, 12:28) хахахахахахаха беги че оня ден си бях опърлил миглите на дясното око как съм го палил тоя джойнт нз ,......
Диос обещавам да не се бръсна 1 месец и да ви пратя снимка-всичко това получавате само на скромната цена от 999.99 нанокредита. Ако ги въведете в следващите 5 мин получавате уникалната възможност да участвате в нашата томбола с момичетата на некъсмета и да играете в играта " аз печеля вие губите" Побързайте бройките са на изчерпване![]()
![]()
![]()
![]()
П.П и все пак ако не харесваш рекламата прати наното пък ще наема Хорст Фукс да ти я произнесе хахха
котката е мек и неразрушим предмет
- death4azis
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
- Контакти:
Мен снимка не ми трябва - ползвам чаршаф за закриване на живото изображение...TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 26 2010, 14:28) хахахахахахаха беги че оня ден си бях опърлил миглите на дясното око как съм го палил тоя джойнт нз ,......
Диос обещавам да не се бръсна 1 месец и да ви пратя снимка-всичко това получавате само на скромната цена от 999.99 нанокредита. Ако ги въведете в следващите 5 мин получавате уникалната възможност да участвате в нашата томбола с момичетата на некъсмета и да играете в играта " аз печеля вие губите" Побързайте бройките са на изчерпване![]()
![]()
![]()
![]()
- death4azis
- Редник (Private)
- Регистриран: чет апр 02, 2009 9:40 pm
- Контакти: