Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
Ти добре си копаш, ама видя ли го горния...иска за него да копам. Аз искам каквото извадя от мините за мен да си е.
И някой може ли да прати линк към правила някакви за рунда с добив и прочие, че ми се губят нещо?
Machoni написа:Цитат(Machoni @ Mar 26 2010, 11:22) Ти добре си копаш, ама видя ли го горния...иска за него да копам. Аз искам каквото извадя от мините за мен да си е.
И някой може ли да прати линк към правила някакви за рунда с добив и прочие, че ми се губят нещо?
Някой който е по-запознат с играта от мен,ако може да ми даде линк към тема където са описани таговете които се ползват за играта,в смисъл цветове,картинки и други подобни
death4azis написа:Цитат(death4azis @ Mar 26 2010, 12:09) Някой който е по-запознат с играта от мен,ако може да ми даде линк към тема където са описани таговете които се ползват за играта,в смисъл цветове,картинки и други подобни