Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
eacan написа:Цитат(eacan @ Mar 25 2010, 14:12) Ама гледам много съмнително гледате, като видях че съм жена.
Дори в играта някои ме наричаха травестит.
Тука да не би да играят такива?
абе се ми е тая като обърна 1 бутилка водка дупка да има
едитче
мене ме е страх да разбера какви играят
Последна промяна от federaciq на чет мар 25, 2010 1:19 pm, променено общо 1 път.
charovna написа:Цитат(charovna @ Mar 25 2010, 12:13) Я да взема да обясня на всички: Под аватарите си имате една скала или нещо от сорта, не знам точно как се показва при вас. Та там с две думи пише кой и за какво ви е наказал, говоря за форума....
ами нз ..... аз понеже не разбрах писах непомня дали на обратна връзка дали на някой от админите в форума да ми каже за да си знам кои истини за гейските наклонности на някои хора да не споменавам за напред ама никой не ми отговори ....както и да е ,но мноо ми тежи като съм наказан и немога да пиша кат ми дойде музата
винаги съм се питал неможе ли да ни предоставите една тема в офтопик всеки да си излива душата да псува колкото си иска и както си иска и да не го наказвате .....сложете и една червена точка .... кръстете я "Внимание забранено за лица под 18 години и хора със слаби нерви и сърца" и ни оставете да творим върхо разнообразната и хубава българска псувня и убида ?
TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 25 2010, 13:20) винаги съм се питал неможе ли да ни предоставите една тема в офтопик всеки да си излива душата да псува колкото си иска и както си иска и да не го наказвате .....сложете и една червена точка .... кръстете я "Внимание забранено за лица под 18 години и хора със слаби нерви и сърца" и ни оставете да творим върхо разнообразната и хубава българска псувня и убида ?
TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 25 2010, 14:20) винаги съм се питал неможе ли да ни предоставите една тема в офтопик всеки да си излива душата да псува колкото си иска и както си иска и да не го наказвате .....сложете и една червена точка .... кръстете я "Внимание забранено за лица под 18 години и хора със слаби нерви и сърца" и ни оставете да творим върхо разнообразната и хубава българска псувня и убида ?
TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 25 2010, 14:20) винаги съм се питал неможе ли да ни предоставите една тема в офтопик всеки да си излива душата да псува колкото си иска и както си иска и да не го наказвате .....сложете и една червена точка .... кръстете я "Внимание забранено за лица под 18 години и хора със слаби нерви и сърца" и ни оставете да творим върхо разнообразната и хубава българска псувня и убида ?