Всичко останало. Рекламни съобщения, всякакъв род агитации и тн. се толерират с Бан.
Everithing else. Advertisment or invitation are not allowed and are punished with ban.
charovna написа:Цитат(charovna @ Mar 25 2010, 13:00) Бойните точки се намаляват при ъпгрейдването на корабите във Фабриката. Не се плаши от системата за точкуване и коефициента за атака, не е толкова страшно. Поиграй и ще видиш. Направена е така, защото имаше прекалено много опитни играчи, които умишлено седяха на ниски ресурсни точки и биеха новаците като теб, когато коефициента за атака беше само по ресурсни точки.
А това е едно пълно и много добре написано обяснение.
Вие мъжете всичко на кратко все бързате
МЕРСИ!
Последна промяна от eacan на чет мар 25, 2010 1:06 pm, променено общо 1 път.
federaciq написа:Цитат(federaciq @ Mar 25 2010, 13:07) аз жените няма да ги коментирам,че при последният ми опит да го направя мисти ме наказа за месец
federaciq написа:Цитат(federaciq @ Mar 25 2010, 12:07) аз жените няма да ги коментирам,че при последният ми опит да го направя мисти ме наказа за месец
аз неразбрах кой ме наказа за месец като коментирах 1/2-ма играча ама май беше dimorese........ама феди по добре женички , че аман от жени в мъжки тела
TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 25 2010, 14:10) аз неразбрах кой ме наказа за месец като коментирах 1/2-ма играча ама май беше dimorese........ама феди по добре женички , че аман от жени в мъжки тела
абе имам аз един лаф ама няма го кажа,че ще направя 90% ларм левел
TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 25 2010, 12:10) аз неразбрах кой ме наказа за месец като коментирах 1/2-ма играча ама май беше dimorese........ама феди по добре женички , че аман от жени в мъжки тела
Ама гледам много съмнително гледате, като видях че съм жена.
Дори в играта някои ме наричаха травестит.
Тука да не би да играят такива?
Я да взема да обясня на всички: Под аватарите си имате една скала или нещо от сорта, не знам точно как се показва при вас. Та там с две думи пише кой и за какво ви е наказал, говоря за форума....