стара истироя с нов глас
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
немога да си обясня защо има такива индивиди (няма да използвам убидни думи ) които на пук на всичко летят бе ,летят си да зануляват хем знаят че всичко ще бъде възстановено и само ще създават допълнителна работа на админите да им оправят бакиите а после и недоволствали .........
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Тези които са ползвали лага и са се мъчили да литнат по някой,ще има да подсмърчат за възстановяване.... Всяка атака ще я проверявам детайлно. Ще помисля и за наказание - аман от тарикати.TARATORcho написа:Цитат(TARATORcho @ Mar 24 2010, 14:28) немога да си обясня защо има такива индивиди (няма да използвам убидни думи ) които на пук на всичко летят бе ,летят си да зануляват хем знаят че всичко ще бъде възстановено и само ще създават допълнителна работа на админите да им оправят бакиите а после и недоволствали .........
Последна промяна от dios на ср мар 24, 2010 1:37 pm, променено общо 1 път.
- Spectre
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: нед фев 27, 2005 11:37 am
- Контакти:
А shogo води класацията за мазни пе****та... дето мрънкат у форума като жени, ама в играта пускат атаки по време на лага.. Смешен си вземи се прегледай... Дано отнесеш и наказание... щот си тарикат... аман от болен народ...
Последна промяна от Spectre на ср мар 24, 2010 1:39 pm, променено общо 1 път.
>>>>>>аЗрудите<<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
>>>>>>KASIOPEIA<<<<<
-
kobakaaaaa
- Редник (Private)
- Регистриран: нед ное 30, 2008 12:37 pm
- Контакти:
- shogo
- Ефрейтор (Corporal)
- Регистриран: ср фев 09, 2005 5:02 pm
- Контакти:
както за теб така и за мен - атаката ми излетя след поста на Диос че атаките нямат да се спират. а относно кой какъв е мисля че ясно се вижда с подбора на използваните думи, ае и успех
п.с. споко - доклад нема, а и да има кога друг път ще те хфана
Последна промяна от shogo на ср мар 24, 2010 1:44 pm, променено общо 1 път.
[color=#006600]Докато има шматки като вас, ще има тарикати като мен
Аеееее и УСПЕХ[/color]
Аеееее и УСПЕХ[/color]
Мисля обясних добре защо няма да спирам атаките - все още не мога да се добера до мястото от което се спират. Или продължавате да си мислите че съм богоизбран и не ми лаги на мен?shogo написа:Цитат(shogo @ Mar 24 2010, 14:39) както за теб така и за мен - атаката ми излетя след поста на Диос че атаките нямат да се спират. а относно кой какъв е мисля че ясно се вижда с подбора на използваните думи, ае и успех