стара истироя с нов глас
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Мерси!Wan7ed написа:Цитат(Wan7ed @ Mar 24 2010, 12:07) http://beta.xs-software.com/contacts.php
- sixkiller_k3
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: чет юли 26, 2007 4:15 pm
Не е чак толкова просто колкото си го мислиш. След като няма достъп до вселената и аз съм с вързани ръце - нито мога да спра атаките,нито нещо друго. Понеже не се знае какъв е проблема и до кога ще продължи - нищо не може да се каже. Ако се оправи до час два - бекъп е глупаво да се връща - има моднали играчи,пуснати проучвания и строежи,проведени битки откраднат и купен ресурс. Всичко това ще го заличим с лека ръка заради писъците примерно на Мортал че на някой няма да му вземат шепа бойни точки?shogo написа:Цитат(shogo @ Mar 24 2010, 14:03) наистина не схващам. винаги е имало 3 избора: спиране на таките, бекъп или сами се затрупвате с работа. което и да изберете го направете бързо и осведомете играчите, наистина е толкова просто
- m0rtaL
- Редник (Private)
- Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
- Контакти:
Аз не се заяждам в случая,просто съм бил свидетел как не пипвате бойните точки на нападателя в подобни случаи,а никак не е трудно,все пак мисля че не е справедливо,това е моето мнениеdios написа:Цитат(dios @ Mar 24 2010, 12:12) Не е чак толкова просто колкото си го мислиш. След като няма достъп до вселената и аз съм с вързани ръце - нито мога да спра атаките,нито нещо друго. Понеже не се знае какъв е проблема и до кога ще продължи - нищо не може да се каже. Ако се оправи до час два - бекъп е глупаво да се връща - има моднали играчи,пуснати проучвания и строежи,проведени битки откраднат и купен ресурс. Всичко това ще го заличим с лека ръка заради писъците примерно на Мортал че на някой няма да му вземат шепа бойни точки?