стара истироя с нов глас
- TARATORcho
- Редник (Private)
- Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
- Контакти:
а на мене хичsm0k3r написа:Цитат(sm0k3r @ Mar 24 2010, 11:42) на един 20 секунди на едни 20 минути супер
котката е мек и неразрушим предмет
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
е как имате аз вобще не ми зарежда вече. поне администраторите кажат лек ли проглема или по сложен ще се спират ли атаките да знаем тези които за на работа и лекции кво да правят
Това е невъзможно-казала причината! Това е безрасъдство-отбелязъл опитът! Това е безполезно-отсякла гордостта. Опитай...-тихичко прошепнала мечтата!
-
c0ll3c70r
- Лейтенант (Lieutenant)
- Регистриран: вт сеп 13, 2005 9:35 am
- Контакти:
Еми незнам във втора как е но в уни1 и спийд, като изключим, че 1 страница зарежда 10-15-20 сек. се играе малко или много, аз лично успях да пусна сейв, защото и аз бързам за упражнения... Въпреки, че аз си взимам лаптопа с мен де, немога да изтърва старта на спийда :Dm0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Mar 24 2010, 15:44) Не е зле да е бързо че аз отивам на работа след малко![]()
ПС: Няма смисъл да whine-вате, с това няма да оправите играта по-бързо, тихо и кротко винаги администрацията е вземала адекватните мерки за отсраняване на проблема .. Друг е въпроса дали искате да чакате мирни да се оправи или ще си трошите нервите и нервно ще цъкате по мишката
I'd rather feel PAIN ...
Темата не е за спам и да нареждате като оплаквачки. Има лаг в момента,но сървъра работи. Процедира се, както във всички останали случаи до сега. Чакаме да се оправи или да спре напълно. Тук и да мрънкате,няма кой да ви помогне. Има съпорт - ако пострадате - жалвате се там.
Атаки засега няма да се спират. Половината ще мрънкат че се спират,другата половина - че не се спират. Тези които отиват на работа или училище във втора вселена - пишат на съпорта и заминават.
Атаки засега няма да се спират. Половината ще мрънкат че се спират,другата половина - че не се спират. Тези които отиват на работа или училище във втора вселена - пишат на съпорта и заминават.
Последна промяна от dios на ср мар 24, 2010 12:55 pm, променено общо 1 път.