стара истироя с нов глас

Тук можете да задавате всичките си въпроси относно Вселена 2.
sm0k3r
Редник (Private)
Регистриран: вт сеп 30, 2008 11:29 am
Контакти:

Мнение от sm0k3r »

на един 20 секунди на едни 20 минути супер
Това е невъзможно-казала причината! Това е безрасъдство-отбелязъл опитът! Това е безполезно-отсякла гордостта. Опитай...-тихичко прошепнала мечтата!
sm0k3r
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от sm0k3r »

ми доста одавна нямаше проглеми беше редно вече
Това е невъзможно-казала причината! Това е безрасъдство-отбелязъл опитът! Това е безполезно-отсякла гордостта. Опитай...-тихичко прошепнала мечтата!
c0ll3c70r
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт сеп 13, 2005 9:35 am
Контакти:

Мнение от c0ll3c70r »

Аз също имам булф - уни1 и спийд, но много бавно зарежда. Проблема сигурно ще бъде отстранен бързо.
I'd rather feel PAIN ...
Потребителски аватар
TARATORcho
Редник (Private)
Регистриран: вт мар 24, 2009 1:08 am
Контакти:

Мнение от TARATORcho »

sm0k3r написа:Цитат(sm0k3r @ Mar 24 2010, 11:42) на един 20 секунди на едни 20 минути супер
а на мене хич :a025: :a025: :a025: ае ся кво ше бъде връщане на бекъп от васильов ден или спиране на атаките до великден ...... а забравих да спомена и начало на спийд на 5-ти юни
котката е мек и неразрушим предмет

ДИМИИИИИ КАКВО ЩЕ ПРАВЯ ДИМИИИ
Потребителски аватар
m0rtaL
Редник (Private)
Регистриран: пет мар 20, 2009 5:46 pm
Контакти:

Мнение от m0rtaL »

c0ll3c70r написа:Цитат(c0ll3c70r @ Mar 24 2010, 12:43) Аз също имам булф - уни1 и спийд, но много бавно зарежда. Проблема сигурно ще бъде отстранен бързо.
Не е зле да е бързо че аз отивам на работа след малко :P
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

При мен също има проблем при логването.
sm0k3r
Редник (Private)
Контакти:

Мнение от sm0k3r »

е как имате аз вобще не ми зарежда вече. поне администраторите кажат лек ли проглема или по сложен ще се спират ли атаките да знаем тези които за на работа и лекции кво да правят
c0ll3c70r
Лейтенант (Lieutenant)
Регистриран: вт сеп 13, 2005 9:35 am
Контакти:

Мнение от c0ll3c70r »

m0rtaL написа:QUOTE (m0rtaL @ Mar 24 2010, 15:44) Не е зле да е бързо че аз отивам на работа след малко :P
Еми незнам във втора как е но в уни1 и спийд, като изключим, че 1 страница зарежда 10-15-20 сек. се играе малко или много, аз лично успях да пусна сейв, защото и аз бързам за упражнения... Въпреки, че аз си взимам лаптопа с мен де, немога да изтърва старта на спийда :D

ПС: Няма смисъл да whine-вате, с това няма да оправите играта по-бързо, тихо и кротко винаги администрацията е вземала адекватните мерки за отсраняване на проблема .. Друг е въпроса дали искате да чакате мирни да се оправи или ще си трошите нервите и нервно ще цъкате по мишката ;)
I'd rather feel PAIN ...
Потребителски аватар
Retro_fen
Редник (Private)
Регистриран: пет окт 26, 2007 9:42 pm
Контакти:

Мнение от Retro_fen »

c0ll3c70r написа:QUOTE (c0ll3c70r @ Mar 24 2010, 13:43) Аз също имам булф - уни1 и спийд, но много бавно зарежда. Проблема сигурно ще бъде отстранен бързо.
Поне ти зарежда не мен неще и това да направи дава ми грешка.
Потребителски аватар
dios
Полковник (Colonel)
Регистриран: пет мар 04, 2005 8:36 am
Контакти:

Мнение от dios »

Темата не е за спам и да нареждате като оплаквачки. Има лаг в момента,но сървъра работи. Процедира се, както във всички останали случаи до сега. Чакаме да се оправи или да спре напълно. Тук и да мрънкате,няма кой да ви помогне. Има съпорт - ако пострадате - жалвате се там.
Атаки засега няма да се спират. Половината ще мрънкат че се спират,другата половина - че не се спират. Тези които отиват на работа или училище във втора вселена - пишат на съпорта и заминават.
Последна промяна от dios на ср мар 24, 2010 12:55 pm, променено общо 1 път.
Отговори

Върни се в “Задай въпрос, Battle Universe (Вселена 2)”